Make Up For Ever Artistic Essentials Set


Continuand articolele in care va vorbesc despre seturile disponibile in aceasta perioada, dupa ce v-am povestit saptama trecute despre seturile de Craciun Too Faced, azi vreau sa va vorbesc despre un set foarte dragut de la Make Up For Ever. Artistic Essentials Set contine 4 miniaturi de produse astfel alese incat sa aveti aproape cam tot ce va trebuie pentru un machiaj minimal: primer, pudra, creion dermatograf negru, rimel si luciu de buze.

Iar miniaturile vin intr-o cutie metalica foarte frumoas, alaturi de o mica brosura in care veti gasi informatii si indicatii pentru produsele din set. Iar ce e misto e faptul ca ramane cutia metalica pe care o puteti folosi ulterior pentru a depozita ce vreti voi in ea,


STEP 1 HYDRATING PRIMER (5 ml) - eram tare curioasa cum sunt aceste baze de machiaj dar ma tentau mai mult cele Smoothing si Mattifying pentru ca astea sunt cele laudate de obicei. Insa nici varianta hidratanta nu e rea, mai ales in conditiile in care tenul meu a fost tare deshidratat in aceasta toamna iar aplicarea fondului de ten lasa mereu de dorit.Textura este una lejera, ca de ser, se intinde si se absoarbe repede nelansand pielea grasa insa chiar ofera si da senzatia ca tenul este mai hidratat iar siliconul din formula ajuta in creearea unei suprafete mai netede ca fondul de ten sa alunece pe ten si astfel sa se aseze mai frumos. In perioada asta chiar mi se pare o alegere perfecta, mai ales pentru petreceri atunci cand vreti ca machiajul sa arate perfect.


HD POWDER (1 g) - este o pudra foarte misto, fina, imperceptibila dar matifianta, printre cele mai misto incercate de mine si care fixeaza machiajul foarte bine. Secretul este insa sa nu aplicati multa, in niciun caz asa cum ai aplica o pudra clasica dar atata timp cat o folositi zi de zi si nu pentru cazuri cu fotografie cu blit, nu aveti de ce sa va ingrijorati. Iar daca se intampla sa aveti un eveniment la acre se vor face poze si vreti s-o folositi va recomand sa faceti acasa testul cu blit-ul pentru a va asigura ca nu ati aplicat in vreun loc mai multa pudra si apoi va treziti in poze cu pudra alba pe fata.



EXCESSIVE LASH MASCARA (2.5 ml) - de departe produsul meu preferat din acest set. Esye un rimel care ofera mai degraba precizie in aplicare si volum, dar fara sa incarce excesiv genele si fara sa le alungeasca foarte mult. In cazul meu, aspectul este unul destul de natural dar unde exceleaza acest rimel este la rezistenta: efectiv de fiecare data cand l-am folosit nu s-a miscat din loc pana la demachiere, orice ar fi fost, si nu prea pot eu sa zic asta despre rimeluri. Iar avand aplicatorul asa subtire, nu doar ca intri cu el foarte bine la baza genelor de sus, dar usureaza aplicarea inclusiv pe cele de jos, plus rezistenta foarte buna care va asigura ca il puteti folosi linistite pe genele de jos pentru ca nu se va intinde.




AQUA XL EYE PENCIL IN M10 (0.8 g) - este al doilea creion din aceasta gama pe care-l folosesc insa culoarea e mai purtabila, fiind negru. Mina este foarte moale si aplici culoarea cu usurinta la ochi iar pigmentatia este foarte buna. Creionul nu se usuca instant si ai ceva timp de alucra cu el, mai ales daca vrei sa-l intinzi cu o pensula insa pe pleoapele mele am constatat ca nu rezista atat de bine pe cat ma asteptam. Am pleoape uleioase si cazute, combinatie fatala pentru orice nu sta excelent la capitolul rezistenta dar cam la asta ma asteptam de la formula Aqua XL, sa reziste si sa reziste. In cazul in care am primer, nu e nicio problema, dar s-a intamplat sa fiu in graba si sa ma gandesc ca as vrea sa aplic si creion la ochi. M-am gandit ca rezistenta este unul din lucrurile cu care se lauda gama Aqua XL insa nu a fost chiar asa. Dar m-am invatat de atunci si atata timp cat nu-l aplic direct pe pleoapa nu vor mai fi probleme. Ar fi fost chiar pacat pentru ca toate celelalte caratcteristici ale creionului m-au incantat.



ARTIST PLEXI-GLOSS IN 400 (3 ml) - marea dezamagire din acest set a fost acest lucriu de buze. Cand l-am vazut, asa rosu si lucios am zis ca o sa fie atat de misto pe buze, mai ales aplicat peste un ruj rosu. Insa atunci cand l-am aplicat am avut partea de cea mai lipicioasa formula, nici nu se simtea comfortabil pe buze, efectiv mi s-a parut ca este un produs ieftin de calitate proasta, nu unul apartinand unuia dintre cele mai cunoscute brand-uri profesionale de machiaj. O singura data l-am folosit si am zis ca nu-mi mai trebuie.




***

Setul costa 141 lei si il gasiti in magazinele Sephora, sau online aici. Chiar daca Artist Plexi-Gloss a fost o dezamagire, as zice ca tot merita acest set pentru ca restul produselor sunt bune si e o ocazie buna sa incercati si sa va faceti o idee despre mai multe dintre ele, plus cutia frumoasa. 

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

19 comments:

  1. Despre pudra am auzit numai lucruri bune si as fi tentata sa o incerc. Pacat de gloss, chiar arata bine, si in ambalaj, si swatch-ul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asta m-a intristat si pe mine. :( Pup :*

      Delete
  2. Mi-as dori sa incerc mai multe produse de la acest brand. Datorita pretului am stat deoparte, dar poate anul viitor voi bifa ceva! Momentan am incercat doar corectorul!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daca ai cumva prietena MUA, ei au reduceri si asa poti lua produsele lor ceva mai ieftin.

      Delete
  3. Un set tare dragalas!Nuanta aceea rosiatica este perfecta pentru petrecerea de Revelion sau craciun :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daca nu ar fi fost si asa lipicioasa ar fi fost ceva. :(

      Delete
  4. Wow ce dragut e setul , merita sa il iei doar pentru pudra aia care am auzit ca e super buna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh, nici chiar, pentru ca poti lua doar pudra in format mini mai ieftin dar impreuna cu celelalte produse merita. :D Pup :*

      Delete
  5. Setul arata super, eu sunt maniaca dupa mini-uri, fiindca ma gandesc ca le folosesc cu siguranta pana la ultimul strop.

    ReplyDelete
    Replies
    1. A-ha, deci si tu esti fana minis. Si eu zic acelasi lucru, unul dintre motivele pentru care imi plac si mie. PUp :*

      Delete
  6. Arata ceva de vis cutiuta aceasta 😍😍 Tare mult as vrea sa incerc pudra HD, am auzit numai pareri pozitive despre ea. Te pup! 😚

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daa, cutia e super draguta, m-a cucerit instant. <3 Pup :*

      Delete
  7. Singura pe care am incercat-o a fost pudra HD. Am tras de ea pana la ultima picatura :)) In rest, n-am incercat chiar nimic de la MUFE.

    ReplyDelete
  8. Imi plac toate produsele , mai ales ca sunt in varianta mini si care sunt intr-o cutie metalica, ador aceste seturi.

    ReplyDelete
  9. Ador cutiile, ti-am mai spus?! Pudra o am si eu si mi se pare foarte buna. Si spornica.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu, nu mi-ai mai spus dar te inteleg perfect. :D Pup :*

      Delete
  10. MA tenteaza mascara pentru rezistenta, insa nu ma prea conving rezultatele sale. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, nu ofera un rezultat spectaculos dar mie imi place s-o folosesc zi de zi iar daca vreau ceva mai mult, apelez la alte preferate (dar care nu sunt tata de rezistente pe mine). Pup :*

      Delete
  11. Alexandra Petrof19 April 2017 at 06:06

    Mie îmi place enorm Plexigloss-ul, am câteva și nu mă mai satur de ele! Păcat că nu vi s-a potrivit textura, e exact ce ador eu la el.

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram