Makeup Starter Kit (mass market) | Base

Mi-am propus acum mult timp sa realizez un astfel de articol pentru voi dar parca pana acum nu a fost un moment mai bun pentru a-l publica ca acum, cu ocazia acestei saptamani pline de produse mass market - sau drustore, dupa preferinte - si accesibile. Asadar, daca sunteti la inceput cu machiajul am o selectie de produse care sa acopere toate nevoiele, produse care m-au cucerit si pe care vi le recomand.

Dar pentru ca deja postarea se lungise cam mult am preferat s-o impart astfel incat sa nu fie prea multe la un loc. In total vor fi 3 postari, cate una pe saptamana iar astazi am sa incep cu baza machiajului si va voi vorbi cate putin despre recomandarile mele. Iar daca va intereseaza vreunul dintre produse va puteti folosi de imaginile de sub colaj pentru a va redirectiona catre site-ul d eunde le puteti cumpara si de unde am luat si preturile.

Fond de ten. Corector. Pudra

Makeup starter kit - Base


Am sa consider ca incepeti realizarea machiajului prin aplicarea bazei si am ales doua fonduri de ten care se adreseaza diferitelor tipuri de ten, sau poate chiar preferintelor. Primul dintre ele ar fi unul cu o acoperire medie, cu un finish semi-mat, care merge de minune pentru tenurile normale, mixte sau grase insa tinde sa se agate in zonele mai uscate sau descuamate: Max Factor Skin Luminizer. Imi place foarte mult acest fond de ten si m-a mai impresionat prin faptul ca nuanta cea mai deschisa, 47 Nude, este una cu subton neutru, lucru destul de greu de gasit la fondurile de ten mass market - majoritatea au nuantele cele mai deschise cu subton roz care merge mai degraba celor cu par, piele si ochi toate deschise. Dar daca aveti tenul mia uscat sau daca va doriti ceva cu un finish mai luminos, atunci va recomand fondul de ten Oriflame The One Illuskin.

In ceea ce priveste corectoarele am unul pe care vi-l recomand in special pentru camuflarea cearcanelor si unul care poate fi folosit pe tot tenul. Cel pentru cearcane este Catrice Re-Touch Concealer, bineinteles. V-am innebunit cu el, vi l-am recomandat si joi. Bun, ieftin, usor de folosit. Cealalta recomandare vine de la Oriflame, din nou, si este vorba de corectorul Illuskin. Are o textura foarte placuta, fluida si merge de minune pentru cearcane insa pentru ca subtonul lui este neutru (sau cel putin subtonul nuantei 3, cea pe care o am eu) camufleaza bine si imperfectiunile tenului.

Bun, am ajuns si la pudra. In primul rand ar fi pudra Oriflame Illuskin pe care am ales-o pentru ca are o textura foarte fina, nu incarca tenul si fiind mica si compacta, merge de minune s-o tii in geanta pentru retusuri de-a lungul zilei. Iar pentru asta puteti folosi chiar buretelul cu care vine, este surprinzator de bun. Apoi ar fi pudra Bourjois Healthy Balance care se aseamana mult cu cea Oriflame insa nu are un buretel iar prima nuanta ar putea fi prea inchisa pentru acelea dintre voi cu ten foarte deschis. Dar arata foarte bine aplicata, nu incarca tenul chiar si daca o reaplici si are un finish frumos, natural. Eu o folosesc penru a fixa machiajul iar pudra oriflame sta in permanenta in geanta.

***

Cum vi se pare aceasta serie si cum vi se par recomandarile mele?
Daca aveti alte produse demne de mentionat, lasati-le intr-un un comentariu. Asa aflu si eu parerea voastra dar si celelalte cititoare. 

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

2 comments:

  1. Cred ca am si eu corectorul acela de la Oriflame, noroc ca mi-ai amintit de el.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu uitasem complet de el la un moment dat, mi-am adus aminte de el cand am facut Drugstore week. Dar ma bucur ca ti-am adus si tie aminte pentru ca mi se pare un produs chiar misto. Pup :*

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram