Ins & Outs #14

Au trecut deja mai bine de doua luni de la ultima postare de genul asa ca am zis ca e cazul pentru un update in care sa va povestesc ce produse am mai schimbat prin rutina. De data aceasta  veti observa ca sunt doar produse de ingrijire a tenului pentru ca in rest, am fost destul de constanta cu produsele folosite.

Dar ca un mic update, inainte de a prezenta produsele, de la ultima postare Ins & Outs:
  • aproape am terminat crema de ochi Andalou Natural Deep Wrinkle Dermal Filler, probabil o veti vedea in urmatorul articol dar nu stiu cu ce s-o inlocuiesc inca 
  • schimbul Bioderma Photoderm Creme/ Ivatherm Sunlight s-a inversat si Bioderma a reintrat in rutina dar nu am vrut sa ma repet asa ca nu le-am mai inclus mai jos


My beauty Routine: In & Out #14


OUT: Ivatherm Ivahidra+ a fost un produs de curatare care mi-a placut mult si l-am consumat pana la ultimul strop. Este unul pe care vi-l recomand pentru ca este bland cu tenul insa il curata bine.
IN: Bioderma Atoderm Ulei de dus despre care v-am vorbit de curand si atunci v-am spus ca momentan il folosesc si imi place foarte mult pentru curatarea tenului. Este si mai bland ca Ivahidra+, fiind ulei, si mi se pare ca merge de minune in perioada rece a anului cand tenul sufera de la frigul si vantul de afara.

OUT: Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA Lotion este unul dintre produsele mele preferate si acesta a fost al treilea tub pe care l-am folosit. Zic folosit si nu terminat pentru ca nu am reusit sa consum tot tubul desi am folosit aproape zilnic tot anul.
IN: Paula's Choice Redness Relief 1% BHA Lotion este produsul pe care il folosesc in momentul de fata. In ultimii doi ani nu prea mi-a mai venit sa experimentez cu exfoliantii cu BHA si am preferat sa raman cu ce stiam deja ca-mi place si-mi merge bine insa cand s-a ivit ocazia sa incerc o noua varianta tot sub forma de lotiune, m-am bucurat mult de asta. Imi place ca este adresata tenurilor sensibile si cu rozacee pentru ca asa este al meu si voi urmari cu interes diferentele la nivelul tenului avand in vedere ca am injumatatit concentratia de acid salicilic.

OUT: Bioderma Sensibio Tolerance+ este o crema pe care am folosit-o cu mare placere pentruu textura usoara si, din nou, adresabilitatea pentru tenuri foarte sensibile.
IN: Ivatherm Toleriskin este cam tot in aceeasi idee ca Tolerance+, poate observati si faptul ca inclusiv ambalajul este la fel: sistem airless. Lista de ingrediente difera insa si este, din nou, una destul de scurta si simpla, fara niciun fel de iritant inclusiv parfum, insa Toleriskin are niste ingrediente mai emoliente care o fac buna pentru tenuri normale spre uscate. Si cum in aceasta perioada tenul meu nu mai e atat de gras, am profitat de ocazie pentru a o introduce in rutina. Imi place sa folosesc creme in genul acestora mai ales pentru ca inca folosesc Skinoren si mi se pare ca ingredientele acestea care depigmenteaza nu sunt deloc blande (si chiar mi se pare ca Skinoren ma irita mai rau ca exfoliantul PC cu AHA si hidrochinona) asa ca incerc sa contracarez cat mai mult posibil iritatiile din obraji.


OUT: EcoTools Pure Complexion Sponge a fost al doilea burete konjac incercat de mine. Am fost curioasa cum este comparativ cu cel alb Sephora, folosit anterior insa nu mi s-a parut o diferenta notabila. Mi-a placut mai mult forma de lacrima a celui EcoTools dar nu mi-a placut ca nu aveam acea sfoara pentru a-l agata la uscat. Pe moment nu am apucat sa iau altul nou dar ii cam duc lipsa din cand in cand.


OUT: Ivatherm Rosederm este o lotiune micelara pentru tenuri sensibile si cu roseata. Nu am apucat inca sa va povestesc mai multe despre ea pe blog insa mi-a placut doar ca pe moment mi-am dorit sa o schimb cu cea pe care imi place s-o folosesc iarna. Apropo, dupa ce am facut lista am observat ca este mai degraba un schimb Bioderma cu Ivatherm si invers tot articolul insa cam asa s-a nimerit avand in vedere ca folosesc multe produse de la ambele brand-uri.
IN: Bioderma Hydrabio H2O este o lotiune micelara pe care imi place foarte mult s-o folosesc in aceasta perioada. Imi place ca se simte hidratanta si parca lasa o pelicula in urma care impiedica deshidratarea, per ansamblu mi se pare mai blanda ca Sensibio H2O insa demachiaza la fel de bine tenul (pentru ochi folosesc oricum Elemis). Asa ca, imediat cum s-a mai racit vremea, am introdus-o repede in rutina.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

9 comments:

  1. La buretel poti sa ii pui tu o ata, daca folosesti un ac subtirel cand e ud buretelul. :D
    Eu asta intentionam sa fac in caz ca il comandam pe cel de la ecotools.. Am vazut in schimb unul verde, asemanator celui de la Sephora, dar mai mic, in DM. Il voi lua macar pentru test, ca era si destul de ieftin. :D

    Imi plac mult alegerile tale, voi incerca si eu uleiul de la Bioderma. O seara faina :)

    ReplyDelete
  2. imi place si mie Bioderma, folosesc de mult!
    de la Paula's Choice nu am incercat inca nimic!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trebuie sa incerci, chiar sunt misto produsele si acum au si multe variante de minis pentru produse. :D Pup :*

      Delete
  3. uleiul de la Bioderma imi place si mie, dar il folosesc strict pentru dus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu am zis ca pentru dus voi lasa gelurile mai parfumate. :D Pup :*

      Delete
  4. Buretelul meu de la EcoTools cred ca este e uitat pe undeva...de cand are gauri, nu l-am mai folosit. Insa probabil o sa incerc si altele. Nu sunt dependenta de el, tocmai de aceea nici nu am achizitionat unul nou pana acum! :D
    Uleiu de la Bioderma Atoderm si eu il folosesc pentru ten - super fain! Voi scrie zilele astea despre el!
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dar din cate stiu daca a facut gauri e oricum un semn ca e timpul sa-l schimbi sau cumva ti s-a facut asa foarte repede?
      Se pare ca mai toate folosim uleiul Bioderma cu acelasi scop, si nu pe corp. :)) Pup :*

      Delete
    2. Da, e semn ca trebuie schimbat. Nu l-am folosit nici macar o luna...

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram