5 oje pentru Revelion

RO: Initial articolul a fost gandit ca 5 oje pentru sarbatori, insa nu am mai avut cand sa-l public mai devreme asa ca acum am ajuns la 5 oje pentru Revelion. Nu stiu daca ati apucat sa va ganditi la tinuta pentru noaptea dintre ani, la machiaj sau manichiura dar la ultimul capitol va vin eu in ajutor cu cateva propuneri, m-am uitat in colectia de oje si le-am ales pe cele mai speciale, pe cele pe care le-as purta si eu pentru aceasta ocazie.


Wjcon Sugar Effect 802

Si am sa incep cu cea mai noua oja din colectie, oja texturata Wjcon. Arata foarte frumos pe unghii si are atat particule fine cat si unele mai mari iar culoarea mi se pare deosebita: un argintiu usor rozaliu.

Inglot O2M 622

Pentru ca nu se putea fara o oja rosie, mai ales cu pasiunea mea pentru oje rosii, m-am hotarat asupra celei de la Inglot pentru ca este o nuanta clasica de rosu deschis dar are acel ceva mai interesant prin sclipiciul fin auriu.

Golden Rose Jolly Jewels 102

Scotocind zilele trecute printre produse pentru cateva cadouri am dat peste oja asta de la Golden Rose si am zis ca trebuie sa includ in articol. Daca nu sunteti fanele auriului, puteti alege argintiu, sclipici argintiu. Puteti sa purtati oja Golden Rose atat peste o baza colorata sau puteti  s-o purtati de una singura, aplicata in mai multe straturi. Doar sa aveti in vedere ca nu este tocmai usor sa dai sclipiciul jos.

Orly Luxe

Auriul este o culoare pe care poate nu sunteti tentate s-o purtati in restul anului, sau poate nici circumstantele nu va permit dar merge de minune pentru Revelion. Si mi se pare destul de greu sa gasesti o nuanta care sa nu arate kitchos iar din punctul meu de vedere Orly Luxe este cea mai potrivita. Formula ojei este foarte buna si se aplica frumos iar finish-ul este deosebit.

Orly Last Dance

Pentru ca oja Golden Rose nu era planificata, pentru sclipici alesesem Orly Last Dance care are paiete mici rosii intr-o baza rosie. Am ales-o gandindu-ma ca daca o oja rosie vi se pare prea plictisitoare, o puteti scoate din anonimat imediat cu Last Dance. Doar aplicati unul sau mai multe straturi de Last Dance pentru a-I schimba textura si aspectul final.

*OPI On Her Majesty’s Secret Service

Ca bonus, am o oja pentru cele dintre voi care nu se regasesc in niciuna dintre alegerile mele de mai sus asa ca am ales On Her Majesty’s Secret Service. Culoarea poate nu va inspira foarte mult dar este o oja superba si care va atrage priviri cu siguranta. Daca nu ma credeti pe cuvant nu-i nimic, pentru ca pentru ea nu am numai poze, ci si un filmulet in care o puteti admira.


Si iata ca din 5 au devenit 6 oje, sper ca v-au placut alegerile mele si ca v-au ajutat.

Voi ce oje alegeti in general pentru Revelion?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

7 comments:

  1. E tare frumoasa oja rosie de la Orly, dar si celelalte imi plac. Si eu as alege la fel pentru Revelion, fie o nuanta puternica, fie ceva stralucitor :*

    ReplyDelete
  2. cea Wjcon imi place foarte mult! Chiar nu am incercat nici una de la ei.
    Eu voi purta mai multe culori si un model cu 2015 pe unghiute

    ReplyDelete
  3. Orly Luxe e cu siguranță preferata mea! ♥ E atât de delicată È™i de elegantă. Cu siguranță atrage atenÈ›ia.
    Mulțumim de sugestii.

    Te aștept și pe la mine.

    Kisses from
    www.gabriela-popescu.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, chiar este o oja aurie foarte reusita din punctul meu de vedere. Pup :*

      Delete
  4. Toate sunt superbe, dar cum omul e setat mereu pe ce NU are as alege-o pe cea aurie :))

    ReplyDelete
  5. Foarte frumoase alegerile si sugestiile!
    Le insa stiu ce voi purta pe unghii: oja Ciate cu matase! :)
    Abia astept sa o port...revin pe blog cu pareri!
    Pupici

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram