Promotii tentante in DM #12

RO: Doamnelor, trebuie sa vedeti ce promotii vor fi, incepand de maine in Drogerie Markt, nu stiu daca va vor tenta insa eu cand le-am vazut m-am gandit ca nu poate sa vina ziua de joi mai repede. Veti veda imediat de ce.


Am sa incep cu ce mi-a crescut tensiunea:

Rimmel Apocalips 15 lei


Am citit ca se lanseaza in Romania si m-am gandit atunci ca era si timpul. Eu ma bucur de aproape un an de nuanta Stellar, un roz, usor corai care capata o tenta neon pe buzele mele. Este o nuanta superba si mi-au placut consistenta, aplicarea si rezistenta.Asa ca nu am sa ratez ocazia de a-mi mari colectia. Nu am vazut inca nuantele care sunt disponibile la noi, sper sa fie toate, inclusiv cele noi lansate in iarna.

Astor Soft Sensation Lipcolor Butter 16 lei


Un alt produs de buze care mi-a placut mult. In toamna mi-am luat Hug Me si de atunci il tin permanent in portfard, pentru ca e un nude frumos pe care il pot aplica oricand iar faptul ca este si usor hidratant il face prietenos cu buzele uscate.

Max Factor Clump Defy mascara 40 lei


Fie ca ati auzit de rimelul Cover Girl Clump Crusher sau de Max Fcator Clump Defy, ele sunt acelasi produs si am auzit destule laude la adresa lor.

Lotiunea micelara Nivea 12.79 lei


Cu o lista de ingrediente mai mult decat prietenoasa cu tenul, este urmatoarea pe lista de micelare de incercat. Chiar daca nu e cu mult mai ieftina decat in hypermarket, cerd ca in momentul de fata e cel mai mic pret si ii face concurenta micelarei Garnier.

Beauty Formulas Tea Tree Pore Strips 12 lei

via
Care stiu sigur ca are cateva fane.

Lotiune autobronzanta Alverde 20 lei


Din nou un produs despre care am mai auzit laude asa ca m-am gandit sa va dau de veste. Stiu ca din pacate s-a dus vremea de fuste si picioare golase dar nu-i nimic, cred ca e bine sa fim pregatite, in caz ca ne ia vremea frumoasa prin surprindere, mai ales ca mai e putin si pana la 1 Mai.

Cam acestea ar fi ofertele care mi-au atras atentia, as vrea sa va fac si o recomandare sa nu luati un produs. De fapt, nu e chiar recomandare, dar pe mine m-a cam dezamagit tusul carioca Astor Perfect Stay. Se aplica super usor dar mi s-a parut ca lasa de dorit la capitolul rezistenta si m-a cam intristat asta pentru ca ma gandeam sa profit si sa ma dau mai des cu tus.

Ca de obicei, va atasez catalogul pentru a-l rasfoi. Promotiile sunt valabile in perioada 17.04 - 6.05.2014




Shopping placut! ;)

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

10 comments:

  1. Apocalips şi Lipcolor Butter <3 Chiar mâine mă duc să dau iama :)))

    ReplyDelete
  2. But... but... ziceam ca nu mai cumpar rujuri!

    ReplyDelete
  3. Daaa, maine ma duc sa pun gheruta pe Rimmel si Astor :))

    ReplyDelete
  4. So.. fusei azi în DM şi nu-mi plăcu nici o nuanţă de Apocalips sau Lipcolor Butter pe mine :(((( Sunt aşa supărată, îmi venea să le cumpăr doar să le am, dar zisei să nu fiu chiar aşa consumeristă :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. :((( Chiar nici cele mai nude. Pare rau dar ai dreptate, nu are rost sa le iei daca n-o sa le folosesti.

      Delete
    2. Păi cele mai nude erau prea-cu subton maro... Şi buzele mele sunt cam colorate roz de la natură. Arăt de parcă aş fi iradiată când port nude pe buze, aşa că prefer să le ignor.
      Până la urmă, nu regret că nu le cumpărai, regret că nu găsii o nuanţă care să ma avantajeze şi pe mine! I sound so wise :))

      Delete
  5. Ma innebunesti cu postarile astea :P :D

    ReplyDelete
  6. pana cand tine promotia la Apocalips in Auchan? :D sau nu stii?

    ReplyDelete
    Replies
    1. La Apocalips nu stiu daca e sau nu promotie, daca te referi la Astor Lipcolor Butter, nu stiu cat tine, si eu am citit la Camelia.

      Delete
  7. aaa,am venit de pe un link de pe FB, probabil am citit gresit :-?? oricum, cculori faine la apocalips, nu pot sa decid :)

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram