Simple smokey eye


RO: Cred ca in urma cu vreo luna, hai doua, m-am hotarat sa va mai arat din cand in cand machiaje pe care le port, nu pentru ca da talentul pe-afara, ci tocmai pentru ca in general port machiaje simple, pe care mai primesc din cand in cand complimente. :D Cu ocazia asta, am zis ca poate asa mai incerc si eu sa ies din zona de comfort a culorilor neutre, lucru pe care l-am facut chiar cu machiajul de astazi.

Deci, dupa cum spune titlul, azi am un machiaj smokey eye, super simplu de facut si pentru care am folosit doua produse: creion kohl negru si un fard mov. Pe langa cele doua produse, va mai trebuie si 3 pensule: smudger pentru creion, una cu care sa aplicati fardul si una de blending. Si iata ce a iesit...



Produse folosite:
Inglot Kohl Pencil #01 (negru)
Max Factor Excess Intensity Longwear Eyeliner #04 (negru)
Paese Kashmir Mono #650 (cred)
Max Factor Excess Volume High Impact Mascara
essence Kajal Pencil #19 All I Want (bej)
Inglot Brow Powder #569
Collection Lasting Perfection Concealer #01 Fair
Max Factor Coloue Elixir Lipstick #745 Burnt Caramel

Pensule:
essence Smokey Eyes Brush
Urban Decay Shadow Brush
Sigma E25 
random angled brush
Bdellium Tools #785

Am aplicat la baza genelor creionul Inglot pe care l-am difuzat cu pensula Essence Smokey Eyes brush si am repetat asta pana am reusit sa obtin acel efect smokey. Apoi am aplicat fardul Paese prin miscari de tapotare si am urcat cu el destul de sus, din cauza pleoapelor mele cazute, si am difuzat bine marginea cu pensula de blending curata. Sub ochi am aplicat o linie subtire de creion, am difuzat-o cu pensula Essence si apoi, tot cu ea, am aplicat fardul Paese. Am folosit Max Factor Excess Intensity Longwear Eyeliner sub gene (tightlined ) pentru ca este foarte rezistent, creionul bej Essence pe conjuctiva si am conturat sprancenele. Am folosit anticearcanul Collection pe care l-am aplicat cu pensula Bdellium #785, rimel, ruj si gata.

Am purtat machiajul, usor modificat, joi la evenimentul Vichy de lansare a noului fond de ten Ideal Teint si pentru ca evenimentul era ziua si pentru ca machiajul era destul de intens, am optat pentru un ten simplu, fara fard de obraz sau conturare. Cat despre rujul Max Factor Colour Elixir #745 Burnt Caramel, acesta a devenit "my go-to nude lipstick".


Diferenta ar fi ca nu am mers atat de sus cu movul si ca am folosit Naked 2 din paleta Urban Decay Naked Basics pe post de culoare de trecere si folosisem Eyeliner-ul Max Factor in locul creionului Inglot si asa am aflat ce rezistent e asa ca am vrut sa refac machiajul.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

18 comments:

  1. Foarte fain, si eu merg uneori pe varianta asta pentru ca movul imi pune ochii in evidenta. Tu de unde stii ce nuanta e fardul Paese? Am si eu unul, dar nu scrie nicaieri pe el....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu sunt chiar 100% sigura ca aia e nuanta, nici pe al meu nu scrie nimic, dar am intrat pe Luxbeauty, am cautat farduri mono mate si m-am uitat prin nuante sa vad care ar fi.

      Delete
  2. Ce dragut, ia sa pun si eu acel mono Paese la treaba :-?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pai sa-l pui doamna, iti dai seama ce misto o sa se vada la tine :>

      Delete
  3. E foarte vampy and sexy and misterious! Iti sta tare bine, sa ne mai arati :P

    ReplyDelete
  4. Arata foarte, foarte bine si e impecabil realizat! pup

    ReplyDelete
  5. Imi place mult machiajul si culoarile folosite sunt superbe :)

    ReplyDelete
  6. Fardul ala de la Paese seamana foarte bine cu Nocturnelle de la MAC. Calitatea nu e aceeasi, dar nuantele sunt aproape identice!
    Foarte reusit machiajul! Pups

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc, doamna. :*
      Si pe mine m-a surprins neplacut textura fardului desi la aplicare mi s-a parut foarte ok. Good to know,ca seamana cu Nocturnelle, bine ca ai scris. Pup

      Delete
  7. Imi place tare mult cum a iesit machiajul! Nici nu stii ce prinde bine si cred ca ar trebui sa mai incerci astfel de ”variante”. ;)
    Rujul nude folosit in aceasta combinatie ofera intregului ansamblu un aspect rafinat.
    Te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mersi mult, ma bucur ca-ti place si sigur am sa mai postez machiaje. Pup :*

      Delete
  8. Foarte bine te prinde machiajul asta, imi place la nebunie!
    Iti sta bine cu machiaje intense. :)

    ReplyDelete
  9. Iti sta super, super bine machiata asa! Vreau sa te vad mai des! :)

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram