Earth Friendly Baby wet wipes

servetele demachiante earth friendly baby

RO: Nnu stiu daca stiti, desi sunt sigura ca am mai scris pe undeva pe blog, insa mereu sunt atenta la recomandarile Georgiei si ale Adianei, asa ca atunci cand au spus ca folosesc servetelele umede Earth Friendly Baby pentru demachiere si ca sunt multumite de ele, normal ca eram curioasa sa le incerc. Si ce daca sunt pentru bebelusi? Si noi, adultii putem beneficia de sucul de aloe vera si de extractul de musetel din solutia cu care sunt impregnate, nu-i asa? Zis si incercat...

Un pachet contine 72 de servetele iar ambalajul mi se pare bun. Desi aproximez ca am consumat cam jumatate din pachet, capacul in continuare se lipeste bine si nu risc sa se usuce servetelele ramase. Cat despre utilizari, sa va insir modurile in care le-am folosit eu:
  • demachierea tenului
  • curatarea mainilor
  • curatarea excesului de pe produsele lichide/cremoase pentru ten dupa folosire
  • m-am mai gandit ca pot fi super practice de luat in calatorii in locul unui demachiant lichid
Dupa cum vedeti, eu m-am invartit cam in aceeasi sfera cu utilizarile.

Desi fetele erau incantate de servetele pentru demachiere si pentru asta le-am si luat, dupa cateva folosiri am ajuns la concluzia ca mie nu-s de mine. Nu-s de mine pentru ca mi-as fi dorit sa fie imbibate mai bine cu solutie si apoi am constatat ca tenul meu "sclifosit" se irita usor dupa ce folosesc servetelele pentru demachiere (se pare ca e mai sensibil decat fundul unui bebelus :( ). Asa ca raman la uleiurile demachiante si lotiunile micelare.

Dar au devenit esentiale in procesul de machiere si imi sunt super utile pentru a-mi curata mainile, degetele de fond de ten, corector sau orice alt produs. Si nu uit sa folosesc un servetel pentru a curata pompa fondului de ten sau anticearcamul si asa sa nu se usuce si sa ramana excesul de produs.

Asa le-am folosit eu, insa le puteti usor alte intrebuintari.

Si ca sa nu uit, servetelele sunt groase si rezistente, nu lasa pelicula uleioasa nu lasa pielea lipicioasa iar un pachet costa 20 lei.

servetele demachiante earth friendly baby

servetele demachiante earth friendly baby

Produs Earth Friendly Baby Gentle Aloe Vera Wet Wipes
Cantitate
72 servetele
Expira  3 luni de la deschidere

Ingrediente  Aqua, Aloe barbadensis leaf juice*, Polyglyceril-4-caprate, Glycerin, Benzyl Alcohol, Chamomilla recutita extract*, Calendula officinalis extract*, Dehydracetic acid, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Sodium citrate

 Rezumat+ ambalaj bun
+ servetele groase si rezistente
+ nu lasa pelicula
+ curata bine
- mi-ar fi placut sa fie imbibate cu mai multa solutie
- imi irita tenul

 Pret 20 lei
 Unde cumpar Organic Baby
Rating:

Voi ce preferati pentru demachiere, servetele sau demachiant (fie el ulei, bifazic, lapte sau apa)?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

2 comments:

  1. Hello. Nici eu nu ma inteleg prea bine cu servetelele demachiante, in general. Nu am gasit niciunele care sa fie perfect imbibate cu solutie demachianta si majoritatea imi cauzeaza o roseata si o senzatie neplacuta pe ten. Prefer fluidele demachiante pentru ten si demachiantele bifazice pentru ochi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imi pare rau ca nu-ti priesc, pentru ca sunt comode, deci si tu esti in aceeasi situatie.

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram