Monthly review: Ianuarie

RO: Luna ce-a trecut parca nu aveam chef mai de nimic (desi ma bucur ca de scris pe blog pot spune ca m-am tinut), sentiment ce s-a accentuat o data cu scaderea temperaturilor si cred ca mi-a fost mai greu ca niciodata sa ma gandesc care ar putea fi preferatele lunii. Nu am prea folosit produse noi, desi as avea destule dar revenim la problema de care va spuneam la inceput. Eh, in Februarie sper sa nu mai fie asa.

Ianuarie pe Insta (@sihayasworld)

Nu am postat mai deloc poze pe Instagram in ultima luna, cred ca de cand am contul de Instagram, nu am fost niciodata atat de putin activa. Am selectat totusi 4 poze...

monthly review ianuarie


1. V-am spus ca am facut comparatie intre Garnier Micellar Cleansing Water si Bioderma Sensibio H2O, asta s-a intamplat chiar in prima seara in care am incercat micelara Garnier.
2. Intr-o zi nu stiu ce m-a apucat dar am vrut un machiaj foarte simplu dar care sa implice mult bronzer, si cam asta a iesit.
3. Am vazut la Sam Pixiwoo initiativa celor de la MAC, mi-a placut mult si am vrut sa o sustin.
4. A venit iarna...YUCK!!!! Si a venit gerul, si a trebuit sa renunt la cizmele si botinele cu toc si din piele intoarsa. :((

Faves


1. Yves Rocher Cocoa&Raspberry Body Lotion

Pentru mirosul delicios care-mi incanta simturile, desi e cam prea light pentru vremea asta.

2. Moroccanoil

Va povesteam chiar zilele trecute ca a venit in ajutorul parului meu in ultima luna si ce bine mi-a fost de cand am revenit la el.

3. Paula's Choice Skin Recovery Mask

Cred ca m-am bucurat de existenta mastii in viata mea, acum mai mult ca niciodata, e cel mai bun aliat al tenului meu de cand cu gerul si vantul de afara.

4. LA Girl PRO.conceal in Classic Ivory

Pe care-l luasem in ideea de a-l folosi pentru iluminarea fetei numai ca este cam "peachy" si nu atat de deschis asa ca il folosesc mai degraba pe post de corector pentru cearcane. Nuanta pe care am avut-o in trecut, Natural, parca mi se pare mult mai potrivita pe post de iluminator. Dar nu mai conteaza  acum pentru ca pe langa cel Collection, are o textura si consistenta de vis, mult mai cremoasa si e o placere sa-l folosesc.


5. NYX Soft Matte Lip Creams

Culmea, v-ati gandi poate, fix cand e gerul mai mare eu apelez la formule ultra rezistente in loc sa le aleg pe cele hidratante, dar pentru ca stau cu fularul pana la nas si pentru ca nu vreau ca rujul meu sa ajunga peste tot, am apelat des la Soft Matte Lip Creams. Chiar daca nu sunt deloc hidratante, cu o hidratare adecvata a buzelor, nu am avut probleme. Apropo, trebuie sa vedeti ce nuante noi au cei de la NYX pentru SMLC, sunt dementiale. Cei de la Cherryculture au acum 20% off si eu ma oftic pentru ca nu au bagat inca produsele noi NYX.

6. Inglot Face Blush in #30

Am zis ca am cam neglijat fardurile de obraz pudra iar pe cel Inglot l-am purtat cel mai des, mi-am cam iesit din mana dar in ajutor mi-a venit urmatorul produs preferat.

7. E.l.f. Stippling Brush
*link*

O pensula destul de ignorata in ultimele luni. Nu-mi place prea mult pentru ca are perii atat de lungi si tot spun ca trebuie sa-mi iau Small Stippling Brush, tot de la E.l.f dar pana una alta, a fost perfecta pentru aplicarea fardului de obraz Inglot. Ia putin produs si ma ajuta sa nu ma fac asemeni unui clovn, v-am spus ca mi-am pierdut indemanarea si nici culoarea aleasa nu iarta in caz ca exagerezi, cel putin in cazul tenului meu foarte deschis.

Top 5 articole

  1. Tag: Descoperirea anului 2013
  2. The Inside Scoop: OPI Gwen Stefani &Brazil collections
  3. Dezamagirile lui 2013 (wow!)
  4. Best of 2013: Produse pentru ten
  5. The Inside Scoop: Real Techniques 2014

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

7 comments:

  1. Imi place machiajul tau:) Lotiunea de la YR e si preferata mea in momentul acesta:)

    ReplyDelete
  2. si mie imi place mult blushul inglot! aratai foarte bine aseara, un machiaj super reusit. te pup, sa ai o saptamana faina si sper sa ne mai treaca din lipsa de chef cu iarna asta ;):*

    ReplyDelete
  3. Hello. Iti sta f dragut cu machiajul acela! Ce mascara purtai? Eu si genele mele scurte si pleostite suntem mereu in cautarea unui produs miraculos.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello! Purtam Flormar MaXXL Lengthening mascara dar nu e cine stie ce, eu am deja genele curbate si ajuta. Poti incearca Maybelline The Rocket, my fave, sau acum sunt chiar impresionata de Max Factor Excess Volume High Impact. Si nu in ultimul rand, mersi pentru compliment. Pup :*

      Delete
  4. Ma uitam la pensula elf si ma apuca rasul.Cu ea, big stipple am pornit calatoria mea in ale pensulelor (si acum am strans cel putin o suta de bucati, yeah, guilty, i'm a make up brush obssesed hoarder).Foarte incantata de rezultat mi-am luat atunci 4-doua pentru mine , doua pentru sora-mea. Pe urma, am descoperit Sigma, si Eco tools si RT, si am fost pe spate.De la o vreme, toate astea trei nu se mai spala bine si pierd par,si parca nici nu-mi mai place cum uniformizeaza fd.de te pe fata, si ghici pe ce am pus mana si imi place foarte mult? pe elf stipple.pe cea mare.O am si pe cea mica , da' la fata mea mare, asta din poza ta e mult mai buna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh my, ai strans cateva. :) Eu nu folosesc Stippling Brush pentru aplicarea fondului de ten si prefer ori buretei, ori RT Buffing Brush, o folosec mai degraba pentru blush-uri crema si d-asta ziceam ca cea mica ar fi mai buna pentru asta, Dar pentru toata fata, asa e, cu cea mica ar dura prea mult aplicarea fondului de ten.

      Delete
  5. Am si eu 2 Soft Matte lip creams...mi-ai amintit de ele:)!
    Blush-urile Inglot sunt si preferatele mele! Sa le folosesti in continuare cu placere! Pup!

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram