Benefit Hoola & Bourjois Bronzing Primer

Benefit Hoola Bourjois Bronzing Primer

RO: Astazi v-am pregatit un articol despre doua produse despre care vreau sa scriu de prea mult timp: Bourjois Bronzing Primer si Benefit Hoola. Iata ca s-a intamplat minunea, m-am mobilizat, am facut poze, nu mai ramasese decat textul.



Am sa incep cu produsul mai vechi, Benefit Hoola, pe care eu il am  in varianta mini, de 3.5 g, in timp ce produsul full-size contine 8 g. Ambalajul este cel clasic al Box o'Powders, cutie de carton si include pensula acea mica si plata. Pudra in sine se simte matasoasa la atingere, la vremea respectiva am fost foarte impresionata, este foarte pigmentata si totusi, cu o cantitate adecvata, poate fi folosita inclusiv pe un ten foarte deschis, ca al meu, fara sa arate artificial, prea portocaliu. Eu abia ating cu pensula produsul si apoi il aplic. Finish-ul este mat.


Apoi, in vara anului trecut, a aparut Bourjois Bronzing Primer, un bronzer cremos ce a fost imediat comparat cu Soleil Tan de Chanel (poate stiti ca Bourjois este detinuta de aceeasi companie. Cum devenisem o mare fana a fardurilor de obraz crema am zis ca trebuie sa incerc si un contouring cu un produs crema iar cel mai la indemana a fost cel Bourjois. Produsul vine ambalaj intr-un borcan mic de plastic ce contine 18 ml de produs, miroase delicios a caramel si are o consistenta de spuma foarte fina la atingere. Din nou, un produs foarte pigmentat dar puteti aplica mai putin, sau mai mult, in functie de efectul dorit. Si, la fel ca Hoola, finish-ul este tot unul mat, desi nu cred ca un astfel de produs ar matifia un ten gras sau mixt, chiar daca ei sustin asta.

Produsul ar putea fi folosit si sub fond de ten insa eu l-am aplicat mereu peste. Aplicand fondul de ten peste, automat iei din intensitate, deci, ca sa obtii efectul dorit va trebui sa aplici mai mult si apoi fondul de ten peste, mi se pare ca ai incarca tenul inutil.

Benefit Hoola Bourjois Bronzing Primer swatches

Acum as vrea sa vorbim despre bronzing vs contouring. Bronzing aka efectul de ten bronzat iar de cealalta parte este conturarea tenului. Cred ca intr-o situatie ideala, ar trebui sa existe 2 produse diferite pentru obtinerea fiecaruia dintre cele doua efecte: pudra sau produsul de conturare ar trebui sa fie intr-o culoare mai rece, cu un subton gri in timp ce bronzer-ul este mereu intr-o nuanta mai calda. Apoi, produsul de contur il aplici acolo unde vrei sa creezi umbre in timp ce produsul bronzant il aplici acolo unde cade soarele pe ten (high points), pometi, nas, barbie, tample. Eu am folosit totusi atat Benefit Hoola cat si Bourjois Bronzing Primer in ambele cazuri si am sa va arat cum se vad pe ten in ambele situatii.

Benefit Hoola Bourjois Bronzing Primer

Am aplicat intai Bourjois Bronzing Primer, apoi am fixat totul cu putina pudra si peste am aplicat Benefit Hoola. Pe partea stanga, deci in dreapta pozei, am conturat pometele si am folosit pensula Real Techniques Contour Brush pentru a avea precizie asupra aplicarii iar pe obrazul drept, deci in stanga pozei am aplicat pe post de bronzer si am folosit pensula Real Techniques Buffing Brush pentru o difuzare mai buna a produsului si pentru o aplicare mai rapida.

Sper ca se observa in poza faptul ca pometele din dreapta pare mai proeminent decat cel din stanga in timp ce partea stanga a fetei are per ansamblu o tenta mai calda decat cea dreapta.

Benefit Hoola Bourjois Bronzing Primer

Benefit Hoola Bourjois Bronzing Primer

*pentru sprancene am folosit pudra de sprancene Inglot #569 (swatch) iar pe buze port rujul Max Factor Colour Elixir #745 Burnt Caramel


Produs Benefit Hoola bronzing powder
Nuante disponibile
1
Textură  pudra
Rezistenta cel mai mult 12 ore
Cantitate
8 g sau 3.5 g pentru varianta travel size
Expiră  nu am gasit informatii pe ambalaj
Ingrediente 
Talc,Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Zinc Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Titanium Dioxide (CI 77891), Dimethicone, Manganese Violet (CI 77742), Methylparaben, Sodium Dehyroacetate, Boron Nitride, Propylparaben, Butylparaben.
 Rezumat
 + textura fina
+ produs pigmentat
- destul de scump

 Unde cumpar Sephora
 PreÈ› 148 lei
Rating:

Produs Bourjois Bronzing Primer
Nuante disponibile
1
Textură spuma
Rezistenta cel mai mult 12 ore
Cantitate
18 ml
Expiră  12 luni de la deschidere
Ingrediente 
DIMETHICONE, CYCLOPENTASILOXANE, AQUA (WATER), HYDROGENATED VEGETABLE OIL, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, BUTYLENE GLYCOL, VINYL DIMETHICONE/METHICONE SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER, ALCOHOL DENAT., CYCLOHEXASILOXANE, BIS-PEG/PPG-14/14 DIMETHICONE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), SODIUM CHLORIDE, CI 77492 (IRON OXIDES), CAPRYLYL GLYCOL, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, PARFUM (FRAGRANCE), CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) FLOWER EXTRACT, MALTODEXTRIN, LIMONENE, LINALOOL, THEOBROMA CACAO (COCOA) EXTRACT, COUMARIN, CASSIA ANGUSTIFOLIA SEED POLYSACCHARIDE, PHENOXYETHANOL, BENZYL BENZOATE, SILICA, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, CITRIC ACID
 Rezumat
 + textura fina
+ produs pigmentat
+ ambalaj practic
- nu este disponibil in Romania

 Unde cumpar Ebay, Amazon UK era si pe Asos dar nu l-am mai gasit acum si nu stiu daca il vor mai avea in stoc
 PreÈ› ~ 12 euro
Rating:

Ati incercat vreunul dintre cele 2 produse?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

10 comments:

  1. Nu le-am incercat dar imi place ambalajul de la Benefit, e cute :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pe mine exact ambalajul nu ma incanta, bine ca cel pentru varianta travel size e mic si foarte practic. :)

      Delete
  2. N-am incercat niciunul din cele doua, dar nu e timpul pierdut. Vreau sa vad mai intai ce poate face Sleek Contour Kit :).

    ReplyDelete
  3. Eu am momente cand ador Hoola si momente cand ma enerveaza teribil. Imi trebuie o pensula f aplatizata, sa am mai mult control la aplicare. Primerul Bourjois e pe wishlist, dar prefer sa lucrez cu pudra decat cu crema (stiu ca tu esti invers :D).

    ReplyDelete
  4. Si eu am Hoola si il adooor! Dar acum m-ai facut curioasa in ceea ce-l priveste pe Bourjois...

    ReplyDelete
    Replies
    1. E misto si nu inteleg de ce nu mai e pe Asos. :(

      Delete
  5. Ce fain sunt aranjate in pagina toate articolele tale, very aesthetically pleasing :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mersi, ma bucur sa citesc asta, pentru ca asta si urmaresc atunci cand fac asezarea in pagina. Pup :*

      Delete
  6. Am un singur produs oarecum similar, de la Pixi, are blush si bronzer (cred). Le folosesc doar vara, nu stiu de ce iarna parca mi se pare ca se vad straniu pe tenul meu. Acuma, na, ma tentezi cu Bourjois... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Parca setul tau de la Pixi are o nuanta mai cenusiesi mai buna pentru conturare, daca imi aduc bine aminte. Pup :*

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram