T*I*S: Anastasia DipBrow Pomade in Romania


RO: DipBrow Pomade este cel mai nou produs de conturare a sprancenelor lansat de Anastasia Beverly Hills si deja este laudat in stanga si in dreapta (cam peste tot :D) pentru rezistenta si pigmentatia cremei. Deci atunci cand auzi si citesti atatea lucruri bune, nu poti ramane indiferent.

Eu cel putin nu am putut ramane, mi-am dorit enorm de mult produsul si am fost super entuziasmata cand am vazut ca o sa-l aduca in Romania, deci scapam de comenzi online. Azi am fost si mi-am luat una bucata DipBrow Pomade in nuanta Dark Brown.

Produsul se gaseste in 5 nuante, un borcanas contine 4 g de produs, crema este foarte pigmentata si costa 69 lei. Il gasiti fie in saloanele Anastasia Beverly Hills, fie il puteti comanda de pe site-ul lor.


Am sa revin sigur cu un articol, sunt nerabdatoare sa incerc produsul si sa vad ce poate.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

14 comments:

  1. Doamne cum arata, me want it! Si pretul mi se pare chiar ok, daca ne gandim ca un borcanas rezista mult si bine.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dap, e super ok pretul, e cel mai ieftin produs de conturare a sprancenelor Anastasia (cel putin dintre cele disponibile in Romania) iar gramajul mi se pare chiar generos.

      Delete
  2. Hai cu impresiile ca acum ma tenteaza si pe mine :))

    ReplyDelete
  3. Multumeeeeeeeeeeeesc de veste! N-am acum bani de asa ceva, dar in sfarsiiiiiiiiiiiiiiiit avem si noi DipBrow :D Poate anul asta imi iau si eu. Poate :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cu placere :) M-am gandit eu ca nu toata lumea urmareste obsesiv contul lor de Instagram asteptand sa apara la noi si ca ar fi util sa scriu un articol. ;;)

      Delete
  4. pretu nu e asa mare,sper sa il incerc:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. dap, chiar nu e, eu am fost uimita atunci cand i-am vazut pretul pe Cult Beauty.

      Delete
  5. Aaaa, chiar abia astept sa vad cum ti se pare. M-ar tenta mai mult chocolate, cred, dar chiar imi doresc un produs bun pentru sprancene. Daca Inglot n-am apucat sa-mi iau, poate trec direct la asta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Te tin la curent. :) Oricum, gasesti Inglot si Anastasia in Baneasa, asa ca ai de unde alege. Pup :*

      Delete
  6. si eu am pus ochii pe aceasta pomada, insa am un kit de la benefit, care e chiar ok... deocamdata nu vad rostul inca unui produs pt sprancene, ca acel kit e bun, dar nu stiu de ce nu mi-am luat ceva de la anastasia ... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu am o slabiciune/mica obsesie pentru produsele de sprancene dar sper sa se potoleasca acum. :))

      Delete
  7. Mie sincer mi se pare ca arata foarte fake. Parca sunt desenate...Cel putin din ce-am vazut pe bloguri si pe Youtube, si chiar din pozele postate de tine mai sus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stiu ca tie iti place sa fie doar putin conturate dar cred ca depinde mult si de cantitatea pe care o aplici. Ai putea sa stai sa bibilesti si sa scoti un efect foarte natural, trasand fire cu o pensula de tus, dar eu am luat-o pentru ca am spranceana dreapta care are puf in loc de par si eu ma incapatanez sa le tin mai groase acum. Oi vedea cum ies. Pup :*

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram