Paula's Choice Skin Recovery Mask

review paula's choice skin recovery mask

RO: Sambata trecuta, la un eveniment, vorbeam cu Ana si din una intr-alta, imi spune ca ea are tenul uscat si cu tendinte de descuamare si ca nu stie ce sa faca iar eu i-am zis instant: "trebuie sa incerci masca Skin Recovery de la Paula's Choice". Apoi am stat putin si m-am gandit si am decis ca trebuie neaparat sa va povestesc despre ea.


Am ales aceasta masca acum cateva luni, pe la sfarsitul lui August, pentru ca tot trecusem cu tenul prin perioade in care se usca excesiv si nimic nu mai facea fata. M-am enervat si am zis ca nu mai pot si ca masca asta, folosita pe post de crema de seara, va fi salvarea mea. De atunci, am folosit-o cam in fiecare seara.

Iata descrierea produsului:

review paula's choice skin recovery mask

Un tub contine 118 ml de produs, textura este foarte densa si mirosul este unul neutru si nu tocmai placut dar este discret. Desi densa, masca se intinde usor atunci cand intra in contact cu pielea si puteti s-o aplicati intr-un strat mai gros sau unul foarte subtire.

In ceea ce priveste modul de folosire, produsul poate fi folosit ca o masca normala, o aplicati si o tineti cel putin 20 de minute, spun cel putin pentru ca o puteti tine cat vreti voi, si apoi o clatiti. E o varianta foarte buna, mai ales in perioada asta, daca va simtiti tenul mai uscat o aplicati repede si gata. Perfecta de sarbatori, cand vreti sa aratati perfect si machiajul sa se aseze frumos.

Cealalta varianta de folosire, cea pentru care am optat si eu, este sa o aplicati seara, pe post de crema hidratanta, si sa o lasati peste noapte. Frigul si gerul, aerul uscat din casa afecteaza pana si tenurile grase, cu atat mai mult cele uscate. Daca va ganditi ca o sa mozoliti toata perna cu produs in loc sa se bucure tenul vostru de ea, sa stiti ca aplicata intr-un strat subtire, se absoarbe repede in piele si nu ramaneti cu fata grasa sau uleioasa. Daca simtiti totusi ca ati aplicat prea putin, dupa ce s-a absorbit primul strat, mai puteti aplica unul, eventual doar pe zonele mai uscate.

Eu am recurs la ea din disperare, pentru ca mi se usca tenul foarte mult si pentru ca nu am avut chef de alte experimente, am mers la sigur cu aceasta masca, pentru ca o incercasem in trecut si stiam ce poate. Nu regret nicio secunda alegerea facuta si cel putin pana la vara, va ramane crema mea de noapte. Hidrateaza excelent tenul, calmeaza iar de cand am inceput s-o folosesc nu am mai avut probleme cu uscarea lui si nici cu descuamarile. Cat timp a fost mai cald, ma trezeam cu zona T ceva mai grasa dar nu m-a impiedicat s-o folosesc in continuare pentru ca nu mi-a creat probleme cu pori blocati sau alte minuni. Acum insa, nu mai e cazul de sebum in zona T dimineata.

Ah, era sa uit: o folosesc inclusiv in jurul ochilor, fara nicio problema.

Daca va tenteaza s-o incercati, un mod foarte avantajos ar fi sa va comandati setul de mostre Skin Recovery, costa 3.08 euro, transportul este gratuit pentru un set/comanda (si nimic altceva) si asa aveti o mostra care va ajunge pentru vreo 3 aplicari, plus celelalte produse din gama Skin Recovery.

Nu cred ca exista multe produse cu nota maxima, am mai gasit unul singur, dar sincera sa fiu, pana in momentul de fata nu i-am gasit niciun minus.

Produs Paula's Choice Skin Recovery Hydrating Treatment Mask
Textura and miros densa; miros neutru
Cantitate
118 ml 
Expira  12 luni de la deschidere

Ingrediente  Aqua, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate (emollient), Butylene Glycol, Glycerin (water-binding agents), Sorbitan Stearate (emulsifier), Caprylic/Capric Triglyceride (emollient thickener), Cetearyl Alcohol (stabilizer), Glyceryl Stearate, Dicaprylyl Ether (emollient), Ethyl Macadamiate (macadamia nut oil/emollient), Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane (silicone/water-binding agent), Glyceryl Behenate/Eicosadioate (emollients/thickeners), Hectorite, Caprylyl Glycol (emollient), Sclerotium Gum, Cetearyl Glucoside (stabilizers), Borago Officinalis (Borage) Seed Oil, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil (all non-irritating antioxidant plant oils), Glycine Soja (Soybean) Sterol, Tocopheryl Acetate, Tocopherol (vitamin E/antioxidant), Tetrahexyldecyl Ascorbate (stabilized vitamin C/antioxidant),Ascorbyl Palmitate, Retinyl Palmitate, Linoleic Acid (emollient), Phospholipids (cell-communicating ingredient), Sodium Hyaluronate (water-binding agent), Sodium Dilauramidoglutamine Lysine (humectant), Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol (preservatives)

 Rezumat+ este spornica
+ hidrateaza excelent
+ calmeaza iritatiile
+ nu mi-a blocat porii
+ foarte buna drept crema de fata dar si de ochi
+ produs 2-in-1, masca si/sau crema de noapte

 Pret 19.37 euro (PC EU 24% TVA)
 Unde cumpar Paula's Choice EU sau celelalte site-uri PC
Rating:

review paula's choice skin recovery mask

review paula's choice skin recovery mask

review paula's choice skin recovery mask

Ati folosit aceasta masca pana acum? V-am convins s-o incercati?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

13 comments:

  1. Inca nu am folosit-o si nu am mai folosit produse Paula's Choice dar poate in viitor voi avea ocazia de a o incerca :) Pozele au iesit foarte bine :D

    ReplyDelete
  2. Eu am avut cateva mostre, mi-a placut, dar nu m-a convins s-o cumpar (insa trebuie sa spun ca nici nu am zone uscate).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu am tot avut dubii daca sa o cumpar sau nu, probabil ca daca nu as fi fost asa disperata nu m-as fi hotarat nici in ziua de azi. :)

      Delete
  3. Eu tare as incerca tonerul din aceeasi gama.
    Apropo de poze, mie imi plac mult!

    ReplyDelete
    Replies
    1. E ok, daca tot am avut setul de mostre, l-am incercat si pe el. Nu stiu daca ai avut-o pe cea Skin Balancing, are aceeasi consistenta lichida dar e mai hidradanta, nu e laptoasa ca Resist (care imi aduc aminte ca nici tie nu ti-a placut :) ).

      La poze m-au salvat trepiedul si Adobe Camera Raw, dar nu sunt chiar ce voiam :D

      Delete
  4. I-am cumparat mamei mele masca asta (tot pe post de crema de seara). Zilele trecute imi spunea la telefon ca nu stie ce sa se faca, ramane acusi fara crema si o vrea musai tot pe asta. Asa ca recomandam si noi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) funny, si eu sunt la fel, desi mai am o groaza tot ma gandesc sa-mi fac stoc, sa nu cumva sa raman fara.

      Delete
  5. Minunat review! Am norocul de a avea un ten normal, cu uşoare tendinţe de îngrăşare în zona T, dar reuşesc să ţin situaţia sub control, folosind produsele potrivite :-)
    Îţi mulţumim! :-)

    ReplyDelete
  6. Buna! Intr-adevar este un tratament foarte bun pentru tenul uscat. Totusi persoanele cu ten acneic trebuie sa stie ca poate bloca porii. Eu nu pot folosi acest produs pe post de crema de noapte desi mi-as fi dorit foarte mult.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna!

      Intr-adevar, poate bloca porii dar asta depinde si de tenul fiecaruia, eu am tendinte acneice in barba si nu am avut probleme. Imi pare rau ca nu-ti prieste pe post de crema de noapte pentru ca e minunata acum iarna, dar macar ca masca o poti folosi? Ma gandesc ca, desi poate nu poate fi folosita in locul cremei, tot poate fi o masca hidratanta foarte buna, sa o folosesti in caz de urgenta sau chiar saptamanal.

      Totul este sa incerci o mostra inainte de a cumpara produsul, frumusetea sistemului PC. :)

      Delete
  7. Si mie imi place foarte mult. Am avut mai intai 3 mostre si apoi am luat produsul full-size. Tenul meu e relativ normal, cu puncte negre in zona T (mai putin evidente de cand cu BHA dar tot exista). Mie imi place si cum miroase dar mai ales cum se simte pe fata. Si eu am fost sceptica, mi-a fost teama initial gandindu-ma ca e prea grasa pt mine, dar nu a fost asa deloc. Si e si spornica.
    Dorina din Iasi.

    ReplyDelete
  8. Ce credeți, e bună și pentru tenul gras? 😜

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ca masca, bineinteles insa pe post de crema posibil sa fie prea emolienta. Poti incerca niste mostre intai pentru a vedea cum se comporta tenul.

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram