Lansare Una si una


RO: Ce loc ar putea fi mai bun pentru lansarea unei platforme pentru femei decat o parfumerie cocheta printre miresme speciale si produse cosmetice care-ti atrag privirea de nu mai stii unde sa te uiti mai intai? Madison Perfumery a fost gazda noastra cu ocazia lansarii Una si una , prima comunitate de femei sustinuta de un brand financiar.


Cred ca blogurile de beauty, si nu numai, sunt dovada clara a nevoii femeilor de a-si impartasi experientele, de a cere sau cauta sfaturi, de a afla informatii noi legate despre subiectele pe care le intereseaza. Aceeasi idee sta si la baza comunitatii Unasiuna.ro: un loc de discutii si o sursa de informatii si inspiratie. Puteti citi articolele incluse intr-una dintre cele 4 teme - Bani si planuri, Femei care ne inspira, Antrepenoriat si cariera, Viata si pasiuni - si editorialele, puteti participa la discutiile pe diverse subiecte sau puteti initia la randul vostru discutii.

Marius Popescu, CEO ING Asigurari de Viata, explica de unde a pornit ideea comunitatii online unasiuna.ro: “Lucrez zi de zi alaturi de femei, 75% dintre angajatii ING Asigurari de Viata sunt de sex feminin, asadar atunci cand am conceput asigurarea de viata dedicata femeilor, am stiut ca trebuie sa oferim mai mult decat un produs.Studiile pe care le-am derulat premergator dezvoltarii produsului de asigurare au confirmat, de asemenea, ca femeile preferă interacÅ£iunea cu persoane cu aceleaÅŸi idealuri, aceleasi preocupari si chiar probleme. Credem ca o experienta completa a ceea ce inseamna relatia pe termen lung cu o companie de asigurari nu se rezuma doar la aspectul operational si astfel, am decis să initiem si sa sustinem comunitatea unasiuna.ro. Accesul in comunitate nu este valabil doar pentru clientele ING, ci am decis sa extindem publicul pentru ca dorim sa ne implicam dincolo de business pentru a le informa pe aceste femei cu privire la ariile lor de interes”

Pentru femeia unasiuna.ro cariera este foarte importanta, dar se implica activ in viaţa de familie, are pasiuni si ii place sa relationeze. Este conectata la Social Media, este activa, are planuri de viitor pe care le transforma in realitate. Femeia unasiuna.ro este interesata de planificare financiara si dezbateri pe această tema, plateşte adesea online si apelează la mediul virtual pentru sfaturi si recomandari legate de preocuparile ei principale.

Si daca evenimentul a avut loc in cadrul unei parfumerii, cei de la Madison au ales 3 parfumuri care se potrivesc diferitelor atribute ale femeii moderne - casual, business si romantica - iar noi am votat direct pe site preferatul nostru. Al meu a fost si cel castigator,MAD et LEN No. VI Bourbon Vanille pentru latura romantica a femeii, vanilia fiind una dintre notele mele preferate in parfumuri iar vanilia Bourbon - nume ce vine de la insula Reunion, cunoscuta in trecut sub numele Ile de Bourbon, si folosit ca denumire pentru vanilia extrasa din planta V. planifolia - i-a dat parfumului un miros placut de vanilie dar nu excesiv de dulce.

Ce spuneti, ne vedem pe Unasiuna.ro? :)









*ultimele 2 poze via Andreea

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

No comments:

Post a Comment

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram