Make Up Fest 2013


RO: Oh, happy day! Azi a fost prima zi a targului Make Up Fest, primul festival de machiaj organizat in Romania. Am putea cumva sa-i spunem micul nostru IMATS, nu?


Doua zile pline de prezentari si workshop-uri de specialisti in domeniu dar si ocazie de rasfat pentru persoanele de rand pentru ca putem gasi sub in acelasi loc numeroase brand-uri profesionale ca Inglot, Makeup Atelier Paris, MUD Makeup Designory, Numeric Proof, Kett.

Cum ziceam? Oh, happy day! Nu puteam rata evenimentul iar astazi, devreme, am ajuns la Sala Dalles, am facut niste poze, am facut si ceva shopping si am vrut sa va dau cateva detalii.

Am sa incep cu cateva aspecte negative, cum ar fi faptul ca totul era destul de inghesuit, culoare inguste, lume multa. Din cauza culoarelor inguste, la Inglot trebuia sa te inarmezi cu rabdare. Rabdare sa ajungi in fata produselor la care vrei sa te uiti, rabdare sa te muti in alta parte, rabdare sa ajungi la casa sa platesti. Adta a fost unul din motivele pentru care eu am fost de dimineata, banuiam ca va fi asa si inainte de a face orice poza, de fapt inainte de a face orice, m-am dus la Inglot si mi-am luat ce voiam. Ar mai fi fost loc, la etaj, unde nu era nimic. Din fericire, pentru mine aici s-ar opri nemultumirile legate de organizare iar acum sa trecem si la "the good stuff".

La Inglot, gasiti cateva produse noi, fata de cele de la Cosmobeauty
  • fardurile rainbow cu textura satinata 
  • Noble Collection, o colectie plina de nuante metalizate de la care nu-mi mai luam ochii 
  • colectia de oje Nighlife
  • colectia de oje Neon






Iar preturile produselor pentru freedom system: fard mono 24 lei / fard mono rainbow 32 lei / fard si ceara sprancenne 21 lei / blush 24 lei / pudra 30 lei / anticearcan 16 lei / lipgloss 20 lei / ruj 19 lei

Alte preturi: ojele 42 lei / AMC Gel eyeliner 53 lei / AMC Lip Paint 45 lei / Cream Foundation 83 lei / Cream Concealer 42 lei (parca) / YSM Pressed Powder 59 lei / AMC Blush 49 lei / AMC Multicolor System Powders 79 lei / AMC Face&Body Iluminator 69 lei.




! Daca aveti diploma de MUA, puteti beneficia de reducere speciala. !

Si, si, nu stiu daca ati citit dar, din Decembrie vom avea stand Inglot in Baneasa Shopping Mall, iar din Martie, magazin in toata regula si va fi localizat la etajul 1, pe langa iStyle. Deasupra celui MAC : >

***

Cei de la The Makeup Shop sunt prezenti si de data aceasta, pe langa NYX au adus alte 3 brand-uri: Kett, Real Techniques si Sleek.

Daca v-ati dorit sa vedeti, atingeti si admira inainte de a cumpara pensulele Real Techniques, asta este ocazia perfecta pentru ca le gasiti la targ. Pe langa pensule puteti gasi inclusiv buretelul Miracle Complexion Sponge, pe care inca nu il gasiti pe site-ul lor. Pretul unui buretel este 27 lei. Iar daca va doriti sa cititi cate ceva despre Real Techniques, va recomand cele doua review-uri, pentru setul Core Collection si pentru Eye Starter Set.


Trecem mai departe la Kett. Oh, de cate ori l-am ascultat pe Wayne Goss cat iubeste el Kett Fixx Cream si cat am admirat tutorialele de conturare facute cu produse cremoase. Daca si voi sunteti fane "cream contouring", incercati Kett. Pe langa produsele crema, am incercat si cateva dintre produsele pentru aerograf iar fardurile de obraz sunt...divine, iar fondul de ten Hydro are o textura atat de light si este foarte pigmentat iar odata uscat, nu-l mai dai jos decat cu un demachiant cel putin bifazic. :D


Din pacate, de la NYX erau destul putine produse, nu erau iubitele mele Soft Matte Lip Cream si Cream Blush (LE: de fapt sunt SMLCs dar trebuie sa intrebati de ele pentru ca nu sunt expuse, poate o fi la fel si cu Cream Blush) dar poate ca se compensa cu faptul ca erau paletele Sleek frumos expuse. :)






! Preturile produselor le puteti gasi pe site iar daca aveti diploma de MUA puteti beneficia de reducere speciala. !

***

La standul Adhara, l-am regasit pe Tase, cu care ma intalnisem si la Cosmetic Beauty Hair. Maine va sustine o demonstratie de machiaj cu produse Numeric Proof si pensulele Kim, demonstratie ce va incepe la ora 15. Daca sunteti pe-acolo, va recomand. Pe langa produsele Numeric Proof, si pensulele super moi Kim l-am descoperit pe blinc, un tus lichid rezistent ce are cel mai mic aplicator din lume. Pretul lui este 115 lei, daca imi aduc bine aminte.




Tot la standul Adhara gasiti si produse BeautySoClean.

***

Ar mai fi de mentionat ca cei de la Makeup Atelier Paris aveau reduceri, nu am prins decat ca paletele de 5 farduri erau undeva pe la 150 de lei fata de 198 cat sunt in mod normal si cei de la Beauty One aveau reduceri de 45% la cosmeticele Paese, gasiti la Ioana (care apropo, a si machiat azi cu produsele Paese) impresii despre produsele Paese, ea a incercat cateva si avea ceva cuvinte de laua la adresa lor.

***

Si cam acestea ar fi informatiile adunate de mine astazi, va mai las inca o data poza cu programul prezentarilor ca sa vedeti ce va fi maine. Am facut si putin shopping dar nu am apucat sa pozez nimic, va las poza de pe Insta iar swatch-uri am sa fac la un moment dat, asa ca sa va inspir pentru Decembrie.



Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

4 comments:

  1. Fumos! Tu, ca de fiecare data, scrii foarte bine, cu multe detalii.
    Pentru RT m-as fi dus eu, as fi vrut sa imi mai iau cateva pensule, dar nu cred ca o sa reusesc.

    ReplyDelete
  2. Am inteles ca pana la urma aveau Soft Matte Lip Cream, dar trebuia sa intrebi si asa il scoteau de sub masa..Mi-a zis aseara Ana..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am citit si eu acum, de dimineata, ca de fapt erau, nu m-am gandit ca ar fi dar nu expuse, daca nici nu ma interesau in mod special nu m-am gandit sa intreb.

      Delete
  3. ma duc si eu azi. sunt curioasa de pensulele RT, desi astept o comanda de la iherb in care am pus un set :D
    pupici

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram