Castiga cu Mazza.ro - CLOSED




RO: Hehe, v-am "amenintat" eu pe Facebook ca va pregatesc ceva frumos si iata ca acum aflati si despre ce este vorba. Multumita celor de la Mazza.ro aveti sansa de a castiga acest colier dragut si feminin, perfect pentru a aduce un plus de stil oricarei tinute.



Pe mine m-au atras bijuteriile inca de cand eram mica, ii furam margelele si brosele mamei pentru a ma juca cu ele, spre exasperarea ei (la fel faceam si cu produsele de machiaj, dar asta e alta poveste :P) si atractia s-a mentinut pana in ziua de azi. Deci va imaginati cat m-am bucurat sa pot oferi unei cititoare a blogului o bijuterie.

Mazza, sponsorul acestui giveaway este un magazin de bijuterii online, unde va puteti alege intre bijuterii cu cristale swarovski si bijuterii fantezie. Gasiti coliere, cercei, bratari, inele, toate foarte dragute si versatile, mie mi-a facut placere sa le descopar incet, incet pe toate si m-au atras in special cele din categoria fantezie. Site-ul este foarte usor de navigat iar cei care dau Like paginii lor de Facebook primesc un cod prin care pot beneficia de 10% reducere.

Pentru a va inscrie, urmariti conditiile, exista 2 conditii obligatorii simple, iar daca va doriti sa aveti mai multe sanse la castigarea colierului, exista si niste conditii suplimentare care va aduc inscrieri suplimentare in lista finala de extragere (extra entries). Dupa ce ati terminat, completati formularul si gata.

Cerinte obligatorii:


In primul rand trebuie sa fiti din Romania, sau sa aveti o adresa in Romania unde sa se poata livra premiul.


1. Sa urmariti public Sihaya's World prin GFC. Gasiti in partea dreapta gadegt-ul.

2. Imi ziceti daca sunteti un follower mai vechi sau unul nou. Pentru a-i rasplati pe cei care ma urmareau deja, ei vor capata automat o inscriere in plus in lista finala. Prin follower mai vechi inseamna sa fii fost deja inscris ca follower pana in momentul deschiderii acestui giveaway, iar nou, daca te-ai dupa ce ai aflat de giveaway.

3. Sa dati Like paginii de Facebook Mazza.ro

Si ca cerinte optionale ar fi:

1. Like paginii de Facebook Sihaya's World. Gasiti si  Like box-ul  in coloana din dreapta a blogului pentru a da direct. (1 inscriere in plus)

2. Sa dati share pe Facebook la acest giveaway care sa contina tag catre pagina mea de Facebook. ag-ul il realizati folosind @Sihaya's World (1 inscriere in plus)

Pentru a-mi lasa link-ul corect, va rog sa urmariti urmatorii pasi:
 - la post, dati click acolo unde scrie acum cat timp a fost postat si vi se va deschide topic-ul intr-o pagina separata. Copiati link-ul si-i dati paste in formular



3. Daca aveti blog, puteti scrie un articol despre giveaway, care sa contina un link catre acesta postare. Daca nu aveti blog, puteti trimite un e-mail catre 5 prietene si sa le anuntati de giveaway. Nu uitat sa treceti lov3ly.sihaya(at)yahoo(dot)com in campul Cc.

4. Daca includeti in post/email urmatoarele link-uriwww.mazza.ro cu textul ancora bijuterii online sau http://www.mazza.ro/cautare-dupa/bijuterii+fantezie/ cu textul ancora bijuterii fantezie primiti cate o inscriere in plus pentru fiecare link

Giveaway-ul este deschis pana pe 26 Noiembrie. Dupa inchiderea lui, voi verifica inscrierile si apoi voi publica lista completa a celor inscrisi, cat si lista care o voi volosi pentru extragere iar castigatoarea va fi aleasa prin randomizarea listei participantelor, de trei ori, va fi si filmata. Castigatoarea are la dispozitie 2 zile pentru a-mi trimite adresa de livrare si un numar de telefon.




Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

4 comments:

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram