OPI New Orleans swatches


Pe la sfarsitul lui Ianuarie va prezentam, colectia OPI de primavara a acestui an, colectie ce ne propune o calatorie virtuala in diversitatea si cultura orasului New Orleans. Astazi revin cu swatch-uri pentru patru dintre ojele colectiei, oje ce fac parte din setul de minis al acestei colectii.

Got Myself into a Jam-balaya

A yummy mélange of spice and creamy peach.


O nuanta perfecta pentru sezonul cald, un corai placut insa formula mi s-a parut ca lasa de dorit. Eu ma asteptam la formula excelenta a ojelor OPI cremes, insa Got Myself Into a Jam-balaya are nevoie de 3 straturi pentru a fi opaca, s-a aplicat neuniform si chiar dupa al treilea strat nu arata perfect. Cred ca si pensula mica a contribuit la aspectul neuniform insa nu este cu siguranta formula creme si are nevoie de trei straturi.



Take a Right on Bourbon

An intoxicatingly, warm metallic pewter.


Este un argintiu interesant, iar in anumite cazuri pare chiar o oja usor duochrome , o nuanta foarte interesanta cu siguranta. Formula are o consistenta buna si se aplica usor si uniform, fiind opaca din 3 straturi insa mi se pare ca dungile care raman de la pensula sunt mult prea evident si nici nu se atenueaza atunci cand se usuca asa cum se intampla cu alte oje de genul. Mie personal nu-mi place si as spune ca sunt usor dezamagita si de aceasta oja.



I’m Sooo Swamped!

This verdant, creamy green is drenched in style.


Un verde cu subton rece care chiar ma duce cu gandul la mlastinile din imprejurimile New Orleans-ului. Desi nu ma asteptam, imi place mult culoarea si se vede nesperat de bine pe unghii. Formula este excelenta, clasica formula de creme, se plica perfect uniform fara probleme, fie intr-un strat mai gros, fie in 2 subtiri si este opaca. Easy peasy!



Show Us Your Tips!

Let’s see how this periwinkle shimmer looks on you.


Mi se pare cea mai deosebita culoare din colectie si este preferata mea. Culoarea este perfecta pentru primavara si vara insa formula este una asemanatoare cu cea pe care o are On Her Majesty's Secret Service. Asta inseamna ca are o consistenta lichida si are nevoie de 3 staruri cel putin pentru a fi complet opaca pe unghii. Insa toate aceste oje cu formula mai translucida merita din plin cele 3 starturi pentru ca acestea sunt de obicei cele mai deosebite culori si desi au nevoie de mai multe straturi oja se usuca destul de repede, mai ales daca o si ajutati cu un top coat cu uscare rapida.



Deci scorul ar fi cam 2 la 2 si de aceea nu v-as recomanda sa luati acest set de mini oje. Ultimele doua oje sunt foarte frumoase si merita sa le luati daca va plac culorile pentru ca si formulele lor sunt bune. 

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

3 comments:

  1. Pe mine verdele m-a cucerit de cand am vazut prima data colectia. Arata foarte bine si pe unghii, deci trebuie sa vad unde il gasesc si in magazin :D

    ReplyDelete
  2. Verdele e preferatul meu din colectia asta <3

    ReplyDelete
  3. Cat de miiisttooo sunt pozele!!!! Imi plac muuult!
    Imi plac nuantele acestea...pentru acest sezon sunt faine rau!

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram