Ins & Outs #16

Inca o luna, inca o postare de Ins&Outs. Trebuie sa recunosc faptul ca una dintre cele mai mari satisfactii pe care le am e atunci cand termin cate un produs, cu atat mai mult cu cat termin mai multe intr-un timp relativ scurt. Fix asta s-a intamplat in ultima vreme si s-au tot terminat produse pe care a trebuit sa le inlocuiesc asa ca iar am strans material pentru o postare de acest fel. Oricum am observat ca si voua va plac aceste postari, ceea ce ma bucura pentru ca si mie imi face mare placere sa le scriu.

Ins & Outs #16


OUT: Skinoren a iesit intr-un final din rutina mea de ingrijire a tenului si sunt atat de fericita. Nu pentru ca m-ar fi scapat de petele solare, in aceasta privinta nu a facut mai nimic desi l-am folosit timp de 6 luni, ci pentru ca pe langa faptul ca nu m-a ajutat, se pare ca fie acidul azelaic, fie altceva din crema ma irita foarte rau. Dar pentru ca nu aveam o alta alternativa l-am folosit in continuare, in speranta ca ma va ajuta totusi, in pofida iritatiilor.
IN: Alpha Hydrox Anti-Wrinkle Spot Light pe care vi l-am aratat si in cea mai recenta comanda iHerb. Este o crema cu 10% acid glicolic si 2% hidrochinona, un ingredient mult mai eficient in depigmentare ca acidul azelaic. Si sunt optimista si destul de incantata pentru ca, desi nu folosesc acest tratament de mult timp, deja am vazut progrese. V-am aratat un mic preview si pe Facebook, aici si planuiesc sa scriu o postare mai in detaliu cu poze inainte si dupa.
IN: Paula's Choice Resist Vitamin C Spot Treatment este celalalt aliat in lupta mea cu petele. Vitamina C este si ea un ingredient bun si util daca te confrunti cu pete pigmentare iar acest tratament contine o concentratie mare de vitamina C: 25%. Pentru ca tratamentul cu hidrochinona are 10% AHA nu il pot folosi in fiecare zi (sunt recomandate maxim 4-5 aplicari pe satamana) si de aceea imi place sa alternez: o seara hidrochinona, o seara vitamina C.

OUT: Bioderma Hydrabio H2O este lotiunea mea micelara preferata pentru sezonul rece din cauza ca este ceva mai blanda ca Sensibio H2O si tenul se simte usor hidratat dupa ce o folosesti. Cum tenul meu are tendinte de uscare si deshidratare in timpul iernii, imi place sa fac aceasta schimbare.
IN: Bioderma Sensibio AR H2O este o noutate pentru mine. Pentru ca am terminat sticluta de Hydrabio, in loc sa revin la clasica Sensibio am zis sa incerc si varianta AR care se adreseaza tenurilor cu roseata, asa cum este si al meu. Cum am scris acum ceva timp un ghid scurt al lotiunilor micelare Bioderma in care am inclus si aceasta varianta, am zis sa si folosesc mai mult produsul.

OUT: Batiste Dry Shampoo Medium & Brunette a fost a patra varianta a cestui sampon uscat pe care am incercat-o. Mi-a placut si este eficient, la fel ca majoritatea formulelor incercate inaintea lui insa desi spune ca este colorat si nu ar trebui sa-ti albeasca parul ca variantele necolorate, tot lasa acea pelicula si are doar o usoara tenta. Nu ma deranjeaza in mod deosebit avand in vedere ca mi-au placut deja variante necolorate. Dar l-am terminat asa ca am schimbat cu o alta marca.
IN: Wella EIMI Dry Me statea in cutie cuminte din Decembrie si-si astepta randul pentru ca nu-mi place sa deschid mai multe produse de acelasi fel. In momentul actual este samponul uscat preferat dintre cele incercate de mine pentru ca este bun si absoarbe sebumul din par dar nu prea lasa acea pelicula albicioasa in par iar parfumul lui este divin. Daca aplici o cantitate mai mica, nu-ti albeste deloc radacina, doar daca aplici ceva mai mult se intampla asta.

OUT: Moroccanoil a fost un produs de mare ajutor pentru parul uscat si v-am mai tot spus si pe blog, si pe Youtube ca imi place foarte mult si la el revin iar si iar. Dar cum tocmai terminasem o sticluta mica si aveam alte cateva uleiuri de par pe care voiam sa le incerc, am renuntat la el pentru o perioada.
IN: Kardashian Black Seed Dry Oil incorporeaza in fomrula uleiul de chimen. Am auzit de Black Seed Oil in 2014 pentru ca primisem o sticla de la tata care-mi povestea ca in Arabia Saudita este foarte popular si femeile nu numai ca il aplica pe piele dar il si ingera. Intre timp, am vazut ca au aparut cosmetice care il includ in formula, inclusiv acest ulei din gama Kardashian. Desi nu sunt o fana a surorilor, am fost curioasa sa incerc uleiul, stiti ca desi ma intorc mereu la Moroccanoil, tot imi place sa incerc alte uleiuri. Este un ulei mult mai usor, de aceea scrie si Dry Oil, care nu incarca firul de par, se simte chiar mai usor ca Wella Luxe Oil, are un parfum placut dar tocmai pentru ca este asa usor, cred ca mi-ar placea doar aplicat pe parul uscat.

OUT: Bioderma Ulei de dus a fost un produs pe care l-am iubit pana la ultima picatura. V-am povestit cat de versatil este insa eu l-am folosit in principiu doar pentru ten. Fiind un ulei si fiind un produs asa bland, mi-a placut foarte mult sa-l folosesc in perioada rece a anului iar daca in general simtiti ca va strange pielea dupa ce va spalati pe fata cu gelurile clasice pentru ten, chiar va recomand sa incercati Uleiul de dus Bioderma.
IN: Ivatherm Ivahidra+ Gel de spalare nu este o noutate pentru mine si este un alt produs de curatare care-mi place foarte mult, de aceea am si revenit cu placere la el.

OUT: Nivea Repair & Targeted Care Conditioner este balsamul meu de par preferat in acest moment, l-am mentionat si in Best of 2015, De fapt imi place gama Repair &Targeted Care, nu doar samponul, imi place ca sunt niste produse foarte bune pentru parul uscat si-l fac sa arate si sa aseze mult mai bine.
IN: Goldwell DS Rich Repair 60 sec Treatment Mask este primul produs Goldwell pe care-l incerc. Desi este o masca de par, am sa inlocuiesc cu ea balsamul pentru ca fie folosesc unul sau altul dintre produse la o spalare, nu pe amandoua. Este o masca adresata parului degradat sau uscat si sincera sa fiu, acel 60 sec de pe ambalaj m-a facut foarte curioasa. Am sa va tin oricum la curent si voi reveni cu impresii dupa ce voi folosi masca.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

4 comments:

  1. Hey, in afara de produsul de la alpha hydrox si cel cu vitamina C folosesti si exfoliantul cu BHA?
    Eu inca incerc sa-mi dau seama cat de des sa folosesc produsele pe care le am in rutina, fara sa mi se irite tenul prea rau si sunt inca la trial & error.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, da, inca folosesc BHA-ul. Si eu sunt inca in teste cu rutina actuala si cand o sa fiu sigura ca nu mai schimb nimic o s-o prezint si pe blog in detaliu. :D Dar da, initial dureaza ceva pana vezi cat de bine tolereaza tenul produsele si cel mai bine incepi aplicandu-le mai rar si treptat crescand frecventa. Pup :*

      Delete
  2. daaa..si eu sunt in love cu samponul & conditionerul nivea :)) the best ..la preturi rezonabile !!

    ReplyDelete
  3. ah da ..si gelul de spalare ivatherm - ivahidra+ este foarte bun ..bun pentru pielea sensibila si uscata ..:) hugs **

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram