L'Oreal Collection La Vie en Rose Liya's Pink


Va povesteam in Preferatele lunii despre cea mai recenta editie de December Beauty Bloggers Meeting iar cu aceasta ocazie L'Oreal a lansat cea mai noua colectie inspirata de ambasadoarele lor, La Vie En Rose. Asa cum ii sugereaza si numele, este o colectie de nuante roze si contine atat nuante delicate perfecte pentru iubitoarele de oje si rujuri in rozuri subtile cat si unele mai intense.

Dintre perechile disponibile, "soarta" a facut in asa fel incat sa primesc rozurile intense ale Liyei si despre ele am sa va vorbesc astazi.


Am sa incep cu oja, intr-o nuanta calda de fucsia, formula este cemoasa si usor de aplicat mai ales mai ales ca si pensula este una plata, rotunjita la varf. Imi place ca este genul de oja pe care o poti aplica si intr-un strat mai gros daca esti in graba si va fi opaca iar la capitolul rezistenta chiar m-a surprins placut. Stiu ca ojele L'Oreal sunt laudate fix pentru aceste lucruri iar aceasta oja m-a convins si pe mine.



Rujul Liya's Delicate Rose are o nuanta foarte asemanatoare cu oja, tot o nuanta calda de fucsia insa uitandu-ma bine in lumina soarelui am vazut si cateva reflexii albastre. Textura este cremoasa, aluneca pe buze si este comfortabil de-a lungul zilei, un lucru pe care l-am apreciat cu atat mai mult in ultima vreme cand buzele mele au fost de la uscate spre foarte uscate. Culoarea insa nu este complet opaca, nu este un ruj intens pigmentat si este nevoie de mai multe straturi succesive pentru a obtine opacitatea dorita. Dar, desi nu este foarte pigmentat, am observat ca iti pateaza usor buzele si chiar daca rujul nu are o rezistenta nemaipomenita, ramane o culoare discreta pe buze.




Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

6 comments:

  1. Rujul este superb <3 Este perfect pentru primavara <3 Si imi place ca nu este opac in totalitate, avand in vedere culoarea puternica, poti sa iti "reglezi" tu singura intensitatea :)) Foarte faina colectia noua de la L'oreal <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai mare dreptate, si cu intensitatea, si cu faptul ca o mearga de minune la primavara si in vara. :D Pup :*

      Delete
  2. foarte frumoase ambele. rujul e minunat si l-as purta mereu. :D
    pupici!

    http://cherryqueendee.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Frumoase ambele nuante - si a rujului si a ojei! :)
    PS: Nu merge sa dau Like la articol de aici...am tot incercat si la alte articole...ma pune sa confirm, fac asta iar apoi trebuie sa o iau de la capat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mersi pentru atentionare, am schimbat codul si acum sper sa mearga. Pup :*

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram