Best of 2015: Ingrijirea tenului


Cum ati petrecut de Craciun? Sper ca ati avut unul frumos, ca v-ati relaxat si incarcat bateriile. Iar acum, pentru ca intram in ultimele zile ale anului, inseamna ca a venit acea perioada a anului pentru un beauty blogger, acea perioada de retrospectiva asupra produselor folosite de-a lungul anului si vor urma 4 zile pline cu acestea. Chiar daca anul acesta am trecut pe video, am simtit ca nu pot include toate produsele acolo fara sa ma lungesc prea mult asa ca ramanem inca un an aici, in scris.

Sincera sa fiu, am inceput sa ma gandesc si sa finisez lista inca din Octombrie, am vrut sa fiu organizata si sa am totul pregatit pentru aceasta perioada nebuna astfel incat sa nu mai pierd timp gandindu-ma la produse si sa-mi ramana doar pozele si postarile de facut. 

Asa cum e traditia, voi incepe cu unul dintre subiectele mele preferate: ingrijirea tenului. Si am selectat pentru voi cel mai iubit produs pentru fiecare categorie in parte. 

DEMACHIANT
Elemis Pro-Collagen Cleansing Blam


Nu ma asteptam sa ma cucereasca atat de mult ideea de balsam demachiant dar a facut-o si pe langa faptul ca este foarte eficient, demachierea este chiar o placere atunci cand il folosesc. Fiind atat de eficient, l-am pastrat in principiu pentru demachierea ochilor pentru ca este demachiaza eficient fara sa agreseze zona.

CLEANSER
Ivatherm IVAHIDRA+


Un alt produs care m-a cucerit si care imi place foarte mult. Nu-mi usuca tenul si curata orice urma de machiaj, protectie solara si orice ar mai fi pe ten la sfarsitul zilei.

LOTIUNE TONICA
Derma E Soothing Toner


Am avut o relatie love-hate cu aceasta lotiune tonica in ultimul an. Intai nu se integra in rutina, apoi l-am reintrodus si totul e bine acum. E perfect pentru a hidrata usor tenul dimineata, inainte de a aplica protectia solara dar si seara, folosit in combinatie cu noua mea pasiune: uleiul de macese Life Flo.

CREMA HIDRATANTA
Bioderma Sensibio Tolerance Plus+


Iata singurul produs care a ramas din selectia de 2014. In 2015 tenul meu a fost mai mult mixt cu zone grase asa ca, spre deosebire de anul trecut cand combinam Tolerance Plus+ cu altceva, anul acesta am folosit-o de una singura, seara.

CREMA DE OCHI
Andalou Naturals Deep Wrinkle Dermal Filler


Si inca o surpriza daca urmariti aceste postari de 2-3 ani. Nu mai am mai inclus serul Paula's Choice Resist cu retinol aici. Nu pentru ca ar fi detronat de crema Andalou, insa cum il folosesc deja de cativa ani, anul acesta am fost foarte placut impresionata de crema Andalou. Are o textura placuta si lejera insa face fata cu succes zonei ochilor.

CREMA CU PROTECTIE SOLARA
Bioderma Photoderm Max SPF50 Crema


In 2015 am renuntat la Bioderma ABCDerm Solaire. Ma saturasem de pelicula alba si m-am orientat tot catre Bioderma iar intr-un final am dat peste Photoderm Max in varianta Crema. Mi-a placut ca textura nu incarca excesiv tenul si mai important a fost pentru mine faptul ca are o protectie UVA excelenta.

PRODUS TRATAMENT
Alpha Hydrox Oil-Free Treatment 10% AHA


Exte un exfoliant chimic cu 10% AHA si cu o textura foarte light care imi place mult. Am simtit inca de la primele ultilizari efecte in ceea ce priveste textura tenului si mi-a placut ca a fost usor de incorporat in rutina la o frecventa destul de mare, fara sa am parte de iritatii sau descuamari. Ce-i drept asta poate fi si din cauza ca am mai folosit aceasta concentratie si in trecut (cu o pauza de un an) sau datorita pH-ului usor mai mare fata de cel al produselor cu AHA Paula's Choice. Ca de obicei, prefer sa vad si efectul pe termen lung al unui exfoliant chimic inainte de a-i dedica un review, de aceea nu exista inca unul pentru acest produs.

BALSAM DE BUZE
Badger Company Lip Balm


Am incercat multe balsamuri de buze in 2015 si un singur lucru e clar: imi lipsesc mult balmsamurile Kiis My Face. Insa, dintre cele incercate, cele Badger s-au detasat pentru ca intr-adevar simt ca-mi hidrateaza bine buzele, desi aromele lor cam lasa de dorit, cel putin din punctul meu de vedere. 

MASCA
Andalou Naturals Pumpkin Honey Glycolic Mask


Iata ca am introdus si o noua categorie pentru ca in ultimul an am folosit mult mai des masti de fata iar dintre toate, cea Andalou iese castigatoare. Cred ca nu-i nicio surpriza avand in vedere de cate ori am mentionat-o pe aici. Imi place cum se simte si cum arata tenul dupa ce o folosesc si ii sunt fidela de un an deja, atat de fidela incat in momentul de fata am doua borcanase aproape pline.

***

Am incheiat prima postare din seria Best of 2015 si ca de obicei, va astept si zilele urmatoare pentru ca urmeaza inca 3 postari in aceasta serie, posibil 4. Anul acesta chiar ma gandesc serios sa includ si o postare dedicata exclusiv "ustenilelor" indragite in 2014, cum vi se pare ideea?

In aceasta serie mai puteti citi si:
  1. Best of 2015: Ingrijirea tenului.
  2. Best of 2015: Produse pentru corp si par
  3. Best of 2015: Machiaj
  4. Best of 2015: Manichiura

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

8 comments:

  1. Pe langa informatiile utile, ai niste poze pe blog care ma naucesc prin calitatea lor! Kudos! Un blog muncit, pe care il citesc cu drag! Un An Nou cu mult spor la scris! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga Wolfette, mersi pentru vorbele frumoase si ma bucur sa citesc ca revii cu drag pe blog. Un An Nou minunat! Pup :*

      Delete
  2. Pe lista de incercat sunt cleanserul Ivatherm si exfoliantul Alpha Hydrox. Si eu trebuie sa ma apuc de preferatele lui 2015, cred ca saptamana viitoare va fi saptamana cea mare.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eee, abia astept sa-ti vad preferatele. :D Pup :*

      Delete
  3. si eu ma pregatesc de aceasta postare. Sper sa nu ma prinda anul nou tot incercand sa o scriu. :D
    puuup!

    http://cherryqueendee.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Le voi scrie pe puncte.. ca sunt subiecte diverse pe care le ating.
    1. Ai niste poze absoluuuut geniale <3 oe day sper ca ajung si eu la o performanta asemanatoare, dar mai e mult de invatat pana atunci.. Anyway, extrem de fain modul de prezentare
    2. Imi plac alegerile tale. Cateva se regasesc si la mine in lista, iar atlele.. ei bine, ti-am mai spus ca tind sa fur de la tine inspiratie pentru a incerca una-alta.
    3. Abia astept sa-ti vad si postarile urmatoare.
    4. Sa ai un an nou cat mai frumos! (asta ca urare socially correct.. altfel as spune sa te simti fine in fiecare secunda si sa faci exact cum crezi tu ca e mai bine)
    5. am pus si eu preferatele 2015 pe blog (evdent, mult mai haotic si toate la un loc.. dar omul cat traieste invata).. Daca ai chef, iti las un link sa arunci un ochi.
    http://min-nio.blogspot.ro/2015/12/best-of-2015-skincare-make-up.html

    Let me know daca te teranjaza link-urile, ca sa stiu sa nu postez in viitor :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu tot pe puncte iti raspund :))
      1. Mersi, sunt mandria mea pozele si sa stii ca nu e nimic prea complicat, cu putin exercitiu sigur poti ajunge si tu sa faci poze tot mai bune.
      2. Ma bucur ca furi inspiratie si sper ca asa ai gasit produse misto.
      4. Haha, misto urarea din paranteza, iti urez si tie acelasi lucru!
      5. Mersi pentru link, acum am deschis ca sa citesc. Sa stii ca nu ma deranjeaza link-urile in general, mai ales daca ele vin insotite si de un comentariu ok la postarea respectiva. Doar cu publicitatea pe fata am o problema. :D
      Pup :*

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram