Machiaj in tonuri calde pentru inceputul toamnei

RO: Mereu am fost genul de femeie care atunci cand gaseste care-i place si cu care ii sta bine sa-l reproduca, mai ales in liceu faceam asta, dar pot sa ma laud ca cel putin de la inceputul anului am tot variat produsele, nu numai rujurile. Chiar si asa, in ultima vreme am revenit la obiceiul meu si mi-a tot placut sa port un anumit machiaj, machiaj pe care l-am avut si in clipul precedent doar ca de aceasta data are cateva elemente schimbate, asa ca am zis ca nu ar fi rau daca v-as arata si un tutorial pentru el. 

Am ales multe dintre produsele mele preferate in aceasta perioada si toate nuantele folosite sunt calde si mie mi s-a parut perfect pentru acest inceput de toamna, bine, toamna calendaristica. Culorile merg de minune cu lumina calda si am inclus bronzer in machiaj pentru a capata acel aspect de ten bronzat care inca merge nemaipomenit tinand cont ca inca este vara afara. 

Purtat zi de zi, am schimbat fondul de ten iar in locul lui Rimmel Lasting Finish am folosit Max Factor Skin Luminizer. Dar pentru video, mai ales ca barbia mea nu trece prin cea mai "fericita" perioada am ales ceva heavy-duty (macar petele pigmetare sunt mai putin pronuntate - yay for that!). Zi de zi, nu as purta fondul de ten Rimmel pentru ca mi se pare ca se vede ca tenul e mai incarcat dar pentru video sau pentru un machiaj de seara merge.




Pentru ca pasul tutorialului este destul de alert am zis ca va voi scrie aici toti pasii si va pot explica mai in detaliu.
  1. Am ales sa folosesc corectorul Inglot Cream Concealer in nuanta 34 pentru ca are o acoperire buna dar pentru ca nuanta este mai galbena decat fondul de ten, l-am aplicat ca prin pas. Am descoperit zilele trecute ca face o treaba foarte buna in camuflarea petelor pigmentare, de aceea il aplic si pe pometi.
  2. Pentru ca tenul meu era usor iritat, am ales sa aplic fondul de ten Rimmel Lasting Finish in nuanta 100 Ivory cu un burete Cupio umezit.
  3. Ca de obicei, pentru cearcane am folosit Catrice Re-Touch Concealer si l-am estompat cu buretele Beautyblender Micro.mini. Ador bureteii astia si sunt fenomenali pentru anticearcan.
  4. Apoi am fixat anticearcanul cu pudra bej din paleta Sephora Contouring 101.
  5. V-am zis ca va fi mult bronzer, eu l-am folosit pe cel Sephora. Imi place ca nuanta lui nu e portocalie si este buna pentru tenuri deschise si medii.
  6. Iar pentru culoare in obraji am optat pentru fardul de obraz Inglot Face Blush in nuanta 30 si puteti vedea ca l-am aplicat cu pensula stipple. Pentru armonia machiajului, dupa ce am aplicat fardul in obraji, ce a mai ramas am aplicat pe puntea nasului si la ochi, in pliu.
  7. Trecem acum la ochi si primul lucru pe acre-l fac este sa-mi umplu sprancenele cu Golden Rose Brow Powder 104. Cutia lui s-a rupt asa ca l-am scos si pus in paleta magnetica Melkior.
  8. In pliu am aplicat un maro cald, Il Makiage Nude Peach, ca nuanta de trecere si ama vut grija sa o estompez foarte bine.
  9. Vedeta machiajului am vrut sa fie fardul Parisax Cuivre Rouge si pentru a obtine un finish intens metalizat l-am aplicat pe pleoapa folosind degetul, ca apoi sa iau pensula si sa estompez in sus culoarea. Astfel, cele doua culori se vor imbina frumos, cheia este sa nu-ti dai seama unde se termina o culoare si unde incepe cealalta.
  10. Ca un ultim pas pentru pleoapa superioara, am aplicat creionul Xtreme Lashes Glideliner in nuanta Truffle, un maro inchis mat, aproape negru. Planul era sa-l estompez cu o alta pensula, insa am uitat sa o iau, asa ca m-am descurcat si cu pensula Inglot. Norocul meu este ca, daca nu-l lasi sa se usuce, se lucreaza foarte usor cu Glideliner.
  11. Sub ochi am aplicat initial acelasi creion Truffle, l-am estompat din nou si peste am aplicat Cuivre Rouge.
  12. Pentru a termina cu ochi am aplicat mult rimel Benefit Roller Lash. De obicei aplic un singur strat insa m-a cam luat valul aici si am aplicat vreo 3-4, dar la final mi-a placut aspectul mai dramatic al genelor.
  13. V-am zis ca am inceput sa port tot mai des iluminator, iar cel pe care-l folosesc pe moment este Physician's Formula Shimmer Strips in Vegas Strip. L-am aplicat pe cel mai inalt punct al pometilor si pe arcul lui Cupidon, pentru a crea iluzia unei buze superioare mai pline.
  14. Am terminat cu tenul aplicand pudra Bourjois Healthy Balance in nuanta 52 Vanille. 
  15. Cat am purtat acest machiaj, am tot oscilat intre diverse rujuri dar intr-un final m-am oprit la Givenchy Le Rouge-a-Porter in nuanta 301 Vermillion Creation insa mi-a placut mult si in combinatie cu Bourjois Rouge Velvet Happy Nude Year, varianta pe care am purtat-o in clipul cu favoritele lunii August.




Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

2 comments:

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram