Reduceri de 75-90% pe iHerb

RO: Cand am vazut mail-ul primit de la iHerb azi de dimineata m-am entuziasmat si am zis ca trebuie sa va anunt oferta iHerb Daily Deals pe care a intrat incepand de azi, 9 Septembrie..

In fiecare zi, unul dintre produsele de pe iHerb va fi redus cu pana la 75-90% iar oferta va fi valabila doar 24 de ore si limitata la cate un produs/cont deci daca vreti sa comandati 2, pe al doilea il veti plati la pret intreg, la fel si daca dati 2 comenzi cu cate un produs, la prima veti beneficia de reducere iar la a doua nu. 

Primul produs care vad ca este deja redus este samponul cu biotina Avalon Organics Thickening Shampoo care stiu ca are foarte multe review-uri pozitive pe iHerb si in acest moment costa 2$. Ofertele vor fi si afisate in jurul orei 20 (EEST) aici deci fiti cu ochii pe pagina dar cu siguranta va voi mai anunta si eu pe Facebook daca vad ceva misto. 


Pe langa aceasta promotie, puteti beneficia si de promotia saptamanala la unul dintre brand-urile 

Toate produsele apartinand acestor brand-uri beneficiaza de 20% reducere, reducere care se aplica abia dupa ce adaugati produsul in cos, si in fiecare saptamana (Miercuri parca) acestea se schimba.

Sau daca sunteti fane ale indulcitorilor lichizi pe baza de stevia, cateva dintre sortimentele Now Foods sunt reduse cu 20% in acest moment. Eu am avut-o pe cea Glycerite si mi-a placut mult pentru ca este mai concentrata decat cea NuNaturals (sau cea lichida care se gaseste la noi in plafare) si are o putere de indulcire mai mare deci veti folosi mai putin si sticluta va va tine mai mult timp. 


***

Daca nu ati mai comandat pana acum de pe acest site, sau pur si simplu aveti nevoie de putina inspiratie (mai ales pentru ca stiu cat de usor te poti pierde printre multitudinea de produse de pe site) va recomand sa aruncati un ochi in categoria iHerb de pe blog unde veti gasi multe dintre comenzile pe care le-am efectuat eu dar si impresii despre produsele cumparate. Si pentru ca au fost destule comenzi, acum cateva luni am facut si un Top 10 produse iHerb.


Daca sunteti la prima comanda pe iHerb, puteti folosi codul SIH411 (sau puteti da click pe link-urile de mai sus si vi se va aplica automat) pentru a beneficia de o reducere de 10% reducere din valoarea totala (si veti obtine si 10% credit de loialitate pentru a fi folosit la urmatoarea comanda. 

Incepand din August 2016 s-a trecut de la International Airmail la Global Mail by DHL iar cu aceasta schimbare coletele iHerb nu mai ajung la posta locala ci la cea vamala unde se percepe TVA (9% pentru suplimente si alimente / 20% pentru restul produselor). De asemenea, pentru provincie pot aparea intarzieri mari datorita timpului mare cat ii ia Postei Romane sa proceseze coletele ajunse in tara. Pentru orice eventualitate, puteti opta pentru plata prin Paypal, disponibila doar cand selectati ca preturile sa fie afisate in dolari sau euro. Pentru comenzi peste 150 euro va fi nevoie sa platiti atat TVA cat si taxe vamale (12.8% din valoarea comenzii)

Daca nu aveti radbare si doriti sa aveti tracking , puteti opta pentru una dintre cele trei variante de transport prin curier: DHL, UPS sau DPD. In acest caz, coletul va fi livrat direct la adresa.

  • Trebuie sa aveti insa in vedere ca DHL percepe un comision de vamuire (in jur de 100 lei/ evitabil daca aveti nr. EORI si platiti personal taxele catre stat) pe langa taxe, care se platesc in functie de continutul comenzii (9% TVA pentru alimente si suplimente, 20% restul). Pe langa asta, procesul lor de vamuire necesita si destul de multe acte, inclusiv o traducere a facturii. 
  • Exista si varianta de transport prin UPS, mai scumpa ca DHL insa nu vi se va percepe acel comision de 100 lei si veti plati doar taxele vamale aferente comenzii. Transportul este inclus atunci cand se calculeaza taxele si veti plati 9% din valoarea totala (comanda+transport). Nu este nevoie nici de documente suplimentare dar la prima comanda cu ei veti fi contactati de ei pentru a va cere datele personale necesare vamuirii.
  • DPD este cea mai noua metoda de transport si pretul platit pe site include taxele. Insa, per total, transportul prin UPS este mai convenabil si nu cunosc mai multe detalii despre livrare.

Spor la shopping!

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

2 comments:

  1. pregatesc si eu o comanda, mai am cate ceva si astept sa se termine!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu o pregatesc pe urmatoarea :D, dar acum astept sa vad poate prind vreo oferta misto. Pup :*

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram