Monthly review: August 2015

RO: A trecut tare repede vara asta, nu vi se pare? Si daca tot suntem in Septembrie, nici macar nu  ne putem bucura de toamna pentru ca inca e canicula iar in ultimele zile s-a nimerit sa ies fix in intervalul 2-5 si m-au terminat caldurile. Voiam sa fug iar la munte dar nu am avut cum de data asta. Stau cu botinele in dulap si abia astept sa le scot la plimbare, nu va mai spun ca am un palton de toamna prins la reduceri in vara si sunt asa nerbdatoare sa-l port dar nu cred ca o sa ocazia sa-l scot din dulap mai devreme de Octombrie. Dar pana una alta, v-am pregatit retrospectiva lunii. 

#InstaAugust



  1. Am facut cateva experimente culinare luna asta iar unul dintre ele au fost vinetele la cuptor din poza care au iesit absolut delicioase si le-am facut atat de usor.
  2. Al doilea exemplu: o supa crema de legume in care am pus fasole rosii si amestec Omega Forte de la Solaris in loc de crutoare. A fost nemaipomenita combinatia.
  3. Din cand in cand, m-am mai delectat cu un Detox Smoohtie de la Life Care. Combinatia mea preferata e cu pepene galben, mi se pare ca merge bine cu ghimbirul din compozitia smoothie-ului.
  4. Surprize pentru mine dar si pentru el: pentru mine crema anticelulitica Elmiplant Bodyshape imperuna cu un ghiozdanel perfect pentru drumetii - pe care l-am inaugurat deja - iar pentru el noutatile STR8, gelul de dus 6G Force si deodorantul Dry Force care ne place mult amandurora.
  5. O alta luna, o alta vizita la Jumbo iar de aceasta data pot spune ca sunt incantata de toate achizitiile mele.
  6. Si cateva noutati cosmetice intrate in rutina: gelul micelar L'Oreal si bureteii Ebelin pe care i-am luat pentru a va face o comparatie, Beautyblender vs dupe. 
  7. In August a avut loc lansarea colectiei OPI Venice in Romania iar la eveniment am fost total cucerita de oja Baroque...but Still Shopping.
  8. Machiajul in tonuri calde pe care l-am tot purtat in ultimele zile. L-am facut intai atunci cand am filmat clipul de mai jos dar mi-a placut foarte mult cum a iesit incat l-am refacut cu mici modificari si mi se pare numai bun pentru sfarsitul verii/inceputul toamnei. Ma gandesc sa vi-l si arat pe blog.
  9. O alta obsesie din ultima luna: ochelarii Sephora. Sunt foarte diferiti de ceea ce port eu in mod normal dar imi plac mult.

Preferatele lunii



Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar

Am folosit-o constant in luna August, a fost cam singura paleta folosita si imi place mult varietatea nuantelor, atat calde cat si reci. Mi se pare o paleta versatila si nu am folosit-o doar la ochi, ci si pentru a-mi umple sprancenele dar si pentru iluminarea tenului.

Sephora Brow Thickener

E un produs foarte practic, care si arata natural in sprancene si este foarte usor de folosit.

Benefit They're Real! mascara in Beyond Brown

Aveam asteptari maricele de la acest rimel, pentru ca am folosit deja varianta neagra They're Real! si este rimelul meu preferat asa ca m-am bucurat ca noua varianta maro nu mi-a inselat asteptarile. 

Inglot Face Blush in #30

Cred ca a fost singurul fard de obraz pe care l-am folosit in August, imi place mult culoarea lui si profit cat mai mult de el acum cat mai sunt cat de cat bronzata pentru ca imi place mai mult cum se vede pe un ten usor mai inchis decat cel pe care-l am in perioada rece a anului.

Elgon Luminoil

Nu puteam sa nu-l includ avand in vedere cat de incantata am fost. Apropo, poate ati observat si voi in ultimele clipuri ca parul arata bine, Luminoil este "vinovatul".

Yves Rocher Low Shampoo Delicate Cleansing Cream

Este un sampon bland, care nu face spuma si pe care l-am folosit in principiu pe lungimea parului.

Yves Rocher Refreshing Exfoliating Shower Gel

Daca va place mirosul de mere verzi, trebuie sa incercati acest gel de dus exfoliant. Nu este foarte abraziv dar mie exact asta imi place.

Bioderma Photoderm SPF30

Nu mi-a trebuit mult ca sa las deoparte Nivea Baby Sun Protecting Lotion SPF50 si sa folosesc in oras crema de la bioderma in schimb pentru ca se aplica mult mai usor, am scapat de pelicula usor albicioasa si are o textura si miros mult mai placute.

Top 5 articole


Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

5 comments:

  1. chiar a trecut repede vara asta! sper sa avem o toamna lunga!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu, sper sa tina pana la primavara. Cel putin aici in Bucuresti, la munte poate sa ninga. :)) Pup :*

      Delete
  2. samponul de la YR kl-am avut si eu, am terminat 2 tuburi si ma gandesc sa-mi fac stoc :D

    ReplyDelete
  3. si eu am luat rucsacelul elmiplant la plimbare!

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram