OPI Thanks a Windmillion


RO: Ca sa incepem frumos saptamana si dupa articolul de ieri, schimb tonul pentru a va arata una dintre ojele mele preferate din ultimele luni, si asta spune multe avand in vedere ca in ultima vreme nu prea am mai dezvoltat o pasiune pentru vreo sticluta colorata.

Este vorba despre OPI Thanks a Windmillion, o oja care se afla in wish list de mult timp si pe care am luat-o la sfarsitul lui Septembrie, cand am profitat de oferta pe care a avut-o Topline cu ocazia redeschiderii magazinului din Bucuresti.

Thanks a Windmillion este un creme verde pal, cu o formula foarte buna care se aplica uniform si usor, se usuca repede si nu stiu exact ce are insa cred ca este cea mai rezistenta OPI pe care o am. Chiar si fara top coat-ul CND rezista 5-6 zile fara probleme pentru ca nu se ciobeste. Nu are un finish foarte lucios dar nu ma deranjeaza iar in poze o vedeti aplicata in 2 straturi.




Oja face parte din colectia Holland iar nuanta m-a cucerit inca de la lansarea colectiei. Mi se pare o culoare speciala, pe care nu o intalnesti prea des sau cel putin eu nu am mai vazut ceva asemanator inafara de OPI Mermaid’s Tears (a carei verde este ceva mai intens). Din aceeasi colectie v-am mai aratat si Gouda Gouda Two Shoes iar luna viitoare cred ca va voi arata si cealalta oja pe care o am din colectia Holland, Dutch Ya Just Love OPI, pentru ca si aceasta este superba.

Cum vi se pare OPI Thanks a Windmillion?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

5 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. Ai niste poze ca de revista, doamna! Sunt cam invidioasa, ahaha

    ReplyDelete
  3. O nuanta frumoasa. Dar mi se pare ca OPI este o oja care nu rezista mai deloc. Pentru pretul pe care-l solicita, ar trebui sa iasa in fata si cu un pic de calitate

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rezistenta unei oje poate varia mult de la o persoana la alta si sunt multi factori de luati in considerare, deci eu nu as cataloga calitatea unei oje bazandu-ma pe rezistenta ei. De fapt, d-asta nici nu mai mentionez in articole rezistenta ojelor. Dar inteleg ca nu ai cum sa fii incantata cand dai 50 de lei pe-o oja si iti sare imediat.

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram