Non-Beauty Favourites #2

RO: Pentru ca am vazut ca au fost multe click-uri pe link-urile din postarea anterioara m-am gandit ca v-a placut postarea anterioara si ca poate v-a ajutat pontul meu cu ciorapii compresivi, asa ca pentru azi v-am pregatit o noua tura de preferate.


Tassimo Charmy

Am sa incep cu aparatul Tassimo, salvarea unei persoane care nu a facut cafea in viata ei. Imi place ca exista multe sortimente de bautura si nu cred ca as avea rabdare sa fac eu de la zero un caramel macchiatto. Pe langa numeroasele sortimente mai este si varianta combinarii lor pentru a obtine arome noi.

Pantaloni scurti inflorati New Look

Tipic, imi gasesc si eu perechea perfecta de pantaloni scurti fix pe sfarsitul verii dar de cand i-am luat, i-am tot purtat. Materialul e placut, vaporos, perfect pe caldurile infernale ale verii, croiala e frumoasa, lungimea e perfecta iar imprimeul e tare dragut. Pacat ca se sifoneaza foarte usor.

Balerini H&M

Sunt de-a dreptul impresionata de balerinii H&M. Prima pereche e deja la treia vara si inca rezista, in ciuda faptului ca i-am purtat foarte mult iar eu o luasem cu gandul ca fi doar pentru o vara, asa cum a fost cu alte perechi de balerini din imitatie de piele. Nu-mi vine sa cred ca nu s-au dezlipit sau tocit. Asa ca mi-am propus sa-mi mai iau balerini de la ei.

Ikea LENNART

Sunt atat de incantata de cele doua comode Lennart pe care le-am luat pentru ca imi place sa am cosmeticele bine organizate si acum sunt foarte bine organizate. Acum sunt usor accesibile, au intrat aproape toate iar comodele in sine sunt integrate perfect. Cred ca nici daca am fi planificat si masurat nu ar fi iesit asa bine. Doar o specificare importanta am, in caz ca vreti un Lennart: suruburile de la baza, care prind cadrul zgarie ingrozitor lemnul si foarte usor asa ca lipiti ceva pe latura fara roti astfel incat ele sa nu mai atinga suprafata pe care stau. Eu am pus niste banda de burete, cea care pe pune la usi pentru a asigura inchiderea ermetica.

Amazing Grass ORAC

I-am dedicat si un articol separat, dar am vrut sa mentionez si aici ca inca sunt foarte multumita si in fiecare dimineata imi beau cu placere paharul de Amazing Grass.  Sunt deja la al doilea borcan de 700g si am ales tot ORAC pentru a merge la sigur, desi as fi curioasa sa incerc si alte variante.

Batoanele Pirifan Tranzit Mix

Alina a descoperit aceste batoane foarte bune si m-am dus special pana la Auchan pentru ele. Un baton costa aproximativ 3 lei si este pe baza de tarate de ovaz (iar taratele de ovaz de la Pirifan sunt nemaipomenite) si fructe, fara zahar. Practic, sunt o alternativa mult mai buna la batoanele de cereale. Eu mi le-am cumparat pentru a le pune in geanta ca atunci cand sunt pe drumuri - ca astazi, de exemplu - si ma apuca foamea, in loc sa fiu tentata sa aleg ceva nesanatos, sa mananc batonul din geanta. Dintre cele trei varinate, le prefer pe cele cu prune, sunt delicioase si satioase. Am inteles ca s-ar gasi si in magazinele naturiste.

***

Shop the post: 


Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

6 comments:

  1. hi hi ;)) am o salopeta in aceeasi culoare si cu acelasi imprimeu ca pantalonasii tai. a fost dragoste la prima vedere, asta e clar!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ce dragut, mi-ar fi placut si mie salopeta dar nu am mai vazut asa ceva. Pup :*

      Delete
  2. Tare mult îmi place cum arată acea comodă de la Ikea... Visez şi eu la una în genul acesteia, păcat că nu avem Ikea în Braşov... :-)
    Weekend frumos! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa stii ca incepand din Septembrie (daca nu ma insel) poti efectua comenzi online pe ikea.ro cu livrare in toata tara. Transportul este scump, in niciun caz nu merita sa comanzi doar comoda Lennart dar ma gandesc ca daca ai lua mai multe poate s-ar justifica. Pup :*

      Delete
  3. Mi-am luat si eu acum ceva timp LENNART-ul, tot asa ca sa imi pun machiajele in el, dar nu prea imi place. Si tot mai bine le pastrez in sertar. Tin mai mult ojele in el.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :( In cazul meu sigur e muult mai bine decat inainte. Am pus si oje, stau f bine. :D Pup :*

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram