OPI Neons 2014: You Are So Outta Lime


RO: Am cam ramas in urma cu prezentarea colectiilor OPI si sunt atatea colectii frumoase pe acre abia le astept dar pana atunci, astazi am sa va prezint una pe care, incepand de saptamana trecuta, o gasiti si in Romania: Neons 2014.

Dupa Neon Revolution in 2013, 2014 marcheaza lansarea primelor oje OPI neon full size, colectia Neons 2014 fiind compusa din 6 culori electrice, perfecte pentru vara, de la galben la verde lime, corai, violet, oranj si roz. Si pentru ca cei de la OPI se gandesc la tot, au lansat o noua baza alba, speciala pentru evidentierea nuantelor neon: Put a Coat On!.

“Eu sunt un mare fan al culorilor puternice pentru vara iar Neons by OPI confera un look indraznet care completeaza perfect un corp atins usor de soare.  Daca doriti ca nuanta preferata de neon sa iasa si mai mult in evidenta, va recomandam sa utilizati Put a Coat On!, un nou tip de baza, alba, realizata special pentru a fi purtata cu lacuri in nuante puternice pentru a scoate culoarea in evidenta! Cu o cerere cat mai mare de culori puternice, ii spunem bun venit  acestei colectii in gama permanenta de culori OPI.” Suzi Weiss-Fischmann, OPI Co-Founder & Executive VP

Ca de obicei, nu pot decat sa fiu de acord cu Suzi Weiss si iata care sunt cele 6 oje.

opi neons 2014 life gave me lemons you are so outta lime juice bar hopping

opi neons 2014 hotter than you pink push pur-pull down to the core-al

opi neons 2014 put a coat on


Dintre cele 6 nuante, eu am ales sa port You Are So Outta Lime si e o culoare superba, inca o am pe unghii - off-topic: CND VINYLUX Weekly Top Coat rules!Am uitat sa va spun faptul ca finish-ul acestor oje este mat, dar in poze vedeti oja cu top coat pentru ca imi place mult mai mult un finish lucios decat unul mat. Intai a fost aplicata baza Put a Coat On! intr-un strat si oja in doua.

opi neons 2014 you are so outta lime swatch

opi neons 2014 you are so outta lime swatch

opi neons 2014 you are so outta lime swatch

Colectia o gasiti in magazinele Top Line si in saloanele partenere.

Nu-i asa ca You Are So Outta Lime o perfecta pentru vara? 
Care este oja voastra preferata dintre cele 6?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

2 comments:

  1. Si eu tot verde am ales, imi place cel mai mult din toata colectia :D

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram