Ins&Outs #3

RO: Nu eram sigura despre ce sa scriu astazi, dar cum am primit azi un colet pe care-l asteptam pentru definitivarea listei, m-am hotarat ca astazi veti citi o noua tura de Ins&Outs, pentru ca a trecut ceva timp de la ultima (2 luni) si s-au strans cateva produse, chiar mai multe decat ma asteptam.



OUT: Plum&Red Cherry Body Butter pe care l-am terminat acum ceva mai mult timp si sunt mandra ca a mai ajuns la cos inca un ambalaj gol de crema de corp. Nu a fost un produs o minune, as zice ca e "ok-ish" dar miroasea bine, era deja deschis si inceput, asa ca am zis sa-l consum.
IN: Alpha Hydrox Silk Wrap Body Lotion *link*December fave* este prima mea crema de corp exfolianta, are 12% AHA si imi place la nebunie. E perfecta pentru iarna si pentru zonele mele foarte uscate, foarte emolienta si hidratanta dar nu o folosesc decat o data pe saptamana momentan.
IN: Yves Rocher Cacao&Raspberry Body Lotion este crema pe care o folosesc in mod normal, miroase super bine dar la capitolul hidratare nu mi se pare chiar potrivita pentru iarna.

OUT: Nature's Gate Jojoba Shampoo *link*review* un sampon pe care nu stiu daca mai are rost sa-l laud. De un an si ceva am folosit exclusiv sampoane Nature's Gate, fie cel de fata, fie cel cu biotina dar cum m-a prins Decembrie si eu nu aveam inlocuitor, nici comanda pe iHerb nu am vrut sa fac pentru ca nu voiam sa risc in perioada aceea atat de aglomerata asa ca m-am trezit ca se termina si nu am unul nou.
IN: Garnier Ultra Doux Aloe Vera &Vegetable Milk Shampoo este inlocuitorul lui Nature's Gate. Are un pret foarte bun, e bland cu scalpul meu dar curata bine parul, se gaseste usor si il mai testasem in vara asa ca am mers la sigur, in loc sa caut ceva nou.

OUT: L'Oreal Hair Expertise EverRiche Conditioner *link*November fave* Cu tristete mare in suflet, am stors ultimele picaturi din balsamul meu preferat din 2013. RIP :)) Ma gandesc totusi ca, daca nu gasesc ceva spactaculos prin magazine, sa-l comand.
IN: Jason Revitilizing Vitamine E Conditioner *link* unul dintre cele mai proaspete produse. Ei spun ca se adreseaza parului uscat si deteriorat, am sa vad in aceasta seara cum e. Am avut un mic soc atunci cand am vazut gramajul produsului, 450 ml, nu pot decat sa sper ca va fi bun si voi reveni cu impresii peste cateva saptamani.

OUT: L'Oreal Elvive Huile Extraodinare care nu mai facea fata parului meu. Stiu ca eram incantata de el la inceput dar din cauza vremii, mi se electrizeaza parul exagerat si indiferent cat ulei foloseam, nu era de ajuns, parul tot nu se aseza frumos, asa ca l-am pus deoparte.
IN: Moroccanoil *review* este cel care a luat locul celui L'Oreal. In review am scris ca tindea sa-mi incarce parul, ei bine, acum a fost si este perfect. Facea perechea perfecta cu balsamul L'Oreal iar rezultatele schimbarii s-au vazut imediat. Il folosesc atat pe parul ud dar si dupa ce s-a uscat.

*Yap, se pare ca intr-o perioada destul de scurta am schimbat aproape toate produsele din rutina de ingrijire a parului*

OUT: L'Oreal Eclat Sublime Huile Demaquillante *link*review* de care tin cu dintii, avand in vedere ca nu se gaseste in Romania, dar si asa nu mai folosesc acum rimel waterproof, nu am prea mare nevoie de el. L-am lasat deoparte pentru ca voiam neaparat sa incerc urmatorul produs.
IN: Garnier Micellar Cleansing Water ce tocmai s-a lansat si  in Romania. Este ieftina, are un gramaj mare, un sistem de dozare excelent si are fix aceleasi ingrediente ca micelara L'Oreal de care eu am fost foarte multumita. So far, so good: am facut un test comparativ cu Bioderma, nu-mi irita tenul si nici ochii, nu lasa pelicula la suprafata pielii dar nici nu am vazut cum se comporta cu produse mai rezistente, pentru ca nu folosesc.
IN: Earth Friendly Baby Gentle Aloe Vera Wet Wipes *link* pe care le-am luat pentru demachiere. Georgia si Adiana le folosesc, sunt multumite de ele, asa ca m-am gandit sa le incerc. Le-am luat pentru zilele lenese, in care nu am chef sa ma demachiez cu altceva, asa ca scot un servetel si gata. In plus, mi se par foarte practice pentru calatorii.

OUT: Essence 24/7 nail base care a fost data la o parte pentru ca am cumparat urmatorul produs.
IN: OPI Natural Base Coat este baza pe care o folosesc deja de 2 luni, am profitat de reducerile de la Top Line si am luat-o cu 28 lei si as putea spune ca unghiile mele arata mai bine de cand o folosesc. In ceea ce priveste rezistenta ojei, nu am observat imbunatatiri semnificative, poate si pentru ca obisnuiesc sa fac dus sub apa fierbinte, sa spal vasele cu apa fierbite si tot asa.

***

Si gata, cred ca art trebui sa fac aceste postari mai des, si asa sa includ mai putine produse, desi il tot amanasem tocmai pentru ca ziceam ca nu am destul perechi. Iata ca atunci cand am tras linie, au fost, iar, foarte multe.

Ati incercat vreunul dintre produsele mentionate?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

13 comments:

  1. Ce ma tenteaza uleiul ala de par, ii tot dau tarcoale prin DM de ceva vreme. E bun CHI-ul, dar am impresia ca o sa ii plang de mila si aici nu am de unde sa iau la un pret acceptabil :( E un inlocuitor? se compara sau mai putin?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu stiu ce sa zic, sincer, cred ca depinde si de par. Anca de la Makeup Your Mind si-a vandut CHI-ul dupa ce a pus mana pe uleiul de la L'Oreal, eu nu am mai folosit recent CHI-ul ca sa ma pronunt dar ind sa cred ca CHI-ul ar face fata mai bine pe vremea asta insanu-i suport mirosul. :)

      Delete
  2. Balsamul de par L'Oreal cred ca imi trebuie si mie, daca zici ca e asa bun! :D
    Eu folosesc servetelele demachiante seara de seara, de vreo 2 luni. N-am avut deloc cosuri si puncte negre, mi se pare ca imi curata bine machiajul. Dupa ele folosesc demachiant bifazic pt ochi si apoi gel de curatare.

    ReplyDelete
  3. Eu am rugat pe cineva sa-mi ia blasamul L'Oreal din Elvetia si fiindca nu l-a gasit, mi-a luat Moroccanoil. Imi pare rau ca nu am reusit sa achizitionez masca, dar oricum Moroccanoil e foarte bun. In rest, nu am folosit nimic din ce ai enumerat tu. Sa faci mai des genul asta de articole, imi plac:0

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, balsamul Moroccanoil, ce mi-a placut cel din gama Repair (parca), am suspinat indelung atunci cand l-am terminat.

      Ma bucur ca-ti plac postarile, chiar am sa le fac mai des, sau oricum, atunci cand se strang 3-4 perechi, nu mai stau.

      Delete
  4. Buna! Tu esti experta in iHerb si as vrea sa-mi spui daca la ei exista vreo alternativa la produsele cu BHA. Cele de la Paula's Choice imi sunt cam peste mana. Stiu ca pe Iherb au exfolianti cu AHA, dar cu BHA nu am vazut :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna, sincera sa fiu, nu m-am uitat pana sa intrebi tu, dar din ce-am mai gasit acum as zice ca e cam problematic pentru ori nu sunt bine formulate, ori habar nu ai pH-ul produsului (iar daca pH-ul nu e destul de mic nu beneficiezi decat de proprietatile antibacteriene, nu si de cele exfoliante), de cele mai multe ori nici procentul de BHA nu e trecut (si ar trebui sa trimiti tu mail producatorului sa intrebi de concentratie si pH), da-i si tu un search cu "salicylic acid" si vezi daca descoperi ceva ce te-ar tenta. Insa concluzia mea e ca momentan nu e nimic asemanator

      Inteleg ca sunt scumpe produsele, dar sa stii ca un tub te tine un an de zile, sau daca vrei, poti apela la variantele Clear mini, au 30 ml care te tin destul dar costa numai 33 lei.

      Delete
    2. Buna, ce parere ai despre Stridex? Celui cu 2% acid salicilic i-am testat pH-ul si e 3,5.

      Delete
    3. Buna Anonim,

      Mi s-a parut ciudat formulat, cu surfactantii aia si daca te uiti pe Beautypedia (http://www.paulaschoice.com/beautypedia-skin-care-reviews/by-brand/stridex/_/Daily-Care-Acne-Pads-with-Salicylic-Acid-Maximum-Strength) este cotat POOR din cauza lor si a mentolului din compozitie. Din punctul meu de vedere, nu se merita, chiar daca pH-ul e bun.

      PS: data viitoare te poti semna ca sa nu-ti mai spun Anonim. :)

      Delete
  5. Eu nu m-am impacat deloc cu Nature's Gate cu jojoba, inca ma straduiesc sa-l consum. L-am cedat pensulelor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :( Imi pare rau ca nu ti-a priit, pentru mine e "my all time favorite", eu zic ca il poti folosi si ca gel de dus, mai ales daca iti place mirosul. :)

      Delete
  6. Am incercat si eu in seara asta apa micelara Garnier, mi s-a parut foarte ok. Plus ca e ditamai butelca (cred ca am un stoc de un litru de apa micelara...)
    Faina reducere ai prins la OPI!
    Sper sa iti fie ok parul cu toate schimbarile, am vrut si eu sa incerc EverRiche, dar nu era pe stoc pe feelunique si am luat EverLisse.
    Sa le folosesti pe toate cu drag si spor!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Las' ca-i bun 1L de micelara, it's always good, daca ar fi si la noi oferte ca in Franta la Bioderma de 500 ml, mi-as face stoc si mai mare. :))

      Am sa scriu cat de curand cum mi-a mers rutina paruluo, cu toate schimbarile.

      Pup :*

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram