OPI Anti-Bleak


RO: Uau, nu v-am mai arat o oja de de la inceputul lunii, asa ca m-am gandit ca e cazul sa remediez situatia. Desi, ultima postare a inclus 3 oje, in orice caz, pentru azi am o oja mov.

Dar, inainte de a trece la alte detalii legate de oja, am vrut sa las in scris ca am facut cateva modificari la meniul de sub header: de acum inainte, toate manichiurile le veti gasi in meniul Swatch, la Unghii, am eliminat complet meniul Nails iar orice noutate legata de vreo colectie o veti gasi la T*I*S. M-am gandit ca trebuie sa introduc The Inside Scoop in bara si asa sa accesati imediat toate postarile legate de noutati. Daca gasiti articole aiurea in categorii, articole care n-au ce cauta, inca nu am apucat sa rezolv complet etichetele. Dar in mare parte ar trebui sa fie ok si veti gasi la T*I*S inclusiv articolele vechi cu noutati, chiar daca atunci nu exista aceasta rubrica.


Buun, trecand la Anti-Bleak, face parte din prima colectie in colaborare cu Mariah Carey, culoarea imi place la nebunie, consistenta e minunata, face parte din categoria aceea de OPI-uri pe care le poti aplica intr-un singur strat (mai gros) si vor fi opace, o bucurie dupa ce mi-am luat Houston We Have A Purple si am fost putin cam dezamagita ca nu mi-am facut temele de acasa si ca e o oja jelly, de care nu am mereu chef. In poze totusi este aplicata in 2 straturi, pentru ca asa prefer eu, dar daca va grabiti, aplicati repede un strat, eventual un top coat cu uscare rapida si gata, "no muss no fuss".





Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

13 comments:

  1. Cat de frumoasa e <3 Imi mai face cu ochiul si A Butterfly Moment :D

    ReplyDelete
  2. E tare frumoasa nuanta! Iar eu sunt incantata ca de fiecare data de unghiutele tale. :)

    ReplyDelete
  3. E minunata... nu mi-a placut cand am vazut-o prima oara si mereu cand o port ma mir ce frumoasa imi pare acum :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu am facut la fel, ami tii minte cum umblam incercand s-o schimb cu alta? :)) Pup :*

      Delete
  4. Arata mai frumos pe unghii decat in sticluta. ;)

    ReplyDelete
  5. ÃŽmi plac la nebunie culorile de la OPI, sunt atat de multe noi incat nici nu mai stiu ce culoare sa aleg pentru manichiura, ma tot sfatuiesc cu manichiurista.

    ReplyDelete
  6. E superbă! ♥♥♥
    Eu am primit din partea unui om minunat nuanÅ£a Sprung. Nu-Å£i spun cât de mult o preÅ£uiesc, fiind de altfel ÅŸi singura mea ojă Opi ♥.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si Sprung e superba, s-o stapanesti sanatoasa, e o oja chiar speciala.

      Delete
  7. Imi aduce aminte de rujul Rebel de la MAC. Parca sunt surori :P Foarte faina e!
    PS: scuza-mi ignoranta, dar ce inseamna TIS? Am tot vazut la tine si inca nu m-am prins de la ce vine :D
    Pups

    ReplyDelete
    Replies
    1. Doamna, tu si cu Rebel, dar chiar ca seamana. :D

      TIS e prescurtarea pentru "The Inside Scoop", rubrica mea de beauty news, dar ca sa nu am titluri kilometrice pun doar TIS iar pe poza de prezentare scriu The Inside Scoop.

      Pup :*

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram