Promotii tentante in DM (4)

RO: Nu am mai făcut de mult timp un astfel de articol, însă şi cei de la DM au avut o perioada destul de lungă de oferte subţirele însă, nu şi luna asta.

Iată ce promoţii puteţi găsi în Septembrie:

Fondul de ten Max Factor Facefinity 3-in-1 35.99 lei


Eu am un tester pentru acest fond de ten şi mi-a plăcut foarte mult. Are o textura light dar acoperă foarte bine şi nu încarcă tenul. A fost alegerea mea în materie de fond de ten atunci când am făcut bagajul pentru Franta.


Astor Soft Sensation Lipcolor Butter 17.99 lei


De la Clinique Chubby Sticks s-a pornit o întreagă nebunie cu rujurile sub formă de creion, normal că Astor a venit cu propria variantă. Preţul este foarte bun iar culorile sunt foarte drăguţe. Eu mi-am cumpărat ieri, contrar aşteptărilor oricui îmi cunoaşte gusturile în materie de rujuri, nuanţa Hug Me şi o ador. Este un nude rozaliu cu sclipici auriu, seamănă bine cu Revlon Peach Parfait Lip Butter. Ştiam că Georgiana este foarte încântată de al ei aşa că datorită ei am comis-o.

Beauty Formulas Tea Tree Nose Pore Strips 11.99 lei


Nu sunt adepta acestui tip de plasturi, însă s-au scris multe lucruri bune despre ei prin blogosferă şi sigur nu sunt singura intrigată de rezultatele obţinute. Nu este tocmai un procedeu blând cu tenul aşa că v-aş recomanda, în caz că le achiziţionaţi, să le folosiţi cât mai rar posibil.

Bourjois Glamour 69.99 lei


Cel mai probabil aţi aflat deja că Bourjois a lansat şi la noi gama de parfumuri Glamour: Lovely, Excessive, Chic şi Fantasy. Dacă vă tentează şi vă place vreunul e ocazia perfectă să puneţi mânuţele pe el.

Note Chic: powdery notes, floral bouquet, sandalwood, vanilla, suede
Note Excessive: coconut freesia, cardamom, peony, iris, patchouli, vanilla, sandalwood, musk
Note Fantasy: raspberry macarons, cherry, strawberry, sambac jasmine, patchouli
Note Lovely: Turkish rose, green fruit, sambac jasmine, musk

Balea Gel de dus 300 ml 3.99 lei


Se ştie că cei de la Balea au geluri de duş delicioase şi oricum au un preţ foarte bun, dar acum e imbatabil. Pe lângă oferta la gelurile de duş mai sunt câteva, pentru gelurile de duş Adidas la 400 ml, pentru cele de la Bourjois şi pentru Fa la 750 ml.

Garnier Ultra Doux sampon 400 ml 8.29 lei.

Tot la categoria ieftin şi bun, se încadrează şi şampoanele Garnier din gama Ultra Doux, sau cel puţin cel cu aloe vera şi cel cu avocado şi unt de shea. Dintre cele 2 amintite, eu l-am avut pe cel cu aloe şi am fost foarte mulţumită de el, nu mi-a creat nicio neplăcere, spală bine fără să fie agresiv cu părul, bine formulat, să mai continui? :) Ştiu că în hypermarket-uri le găsiţi pe la 9 lei dar m-am gândit că sunt şi altele în aceeaşi situaţie ca a mea, cu un DM mai la îndemână decât un hypermarket.

***

Cam acestea ar fi promoţiile care mi s-au părut mie mai interesante dar sunt multe altele pe lângă. Întâi intenţionam să nu vi le arăt, dar acum că scriu mi-am dat seama că mai bine vă fac nişte poze ca să le vedeţi şi pe celelalte pentru că, de când şi-au schimbat DM site-ul, am observat că nu au mai pus catalogul online, sau poate nu l-am găsit eu încă.

Ofertele sunt valabile până pe 24.09.2013.

Click pe poze pentru a le mări








Ia spuneţi, vă tentează ceva din oferta actuală?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

20 comments:

  1. am profitat si eu de oferta pentru plasturii beauty formula.
    eu folosesc astfel de pasturi cam o data la 1 saptamana si jumatate sau chiar doua, si sunt ok.. dar oricum nu am tenul sensibil..
    pupici!

    http://cherryqueendee.blogspot.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ii folosesti mult prea des! Iti recomand sa te indrepti spre 2-3 saptamani.

      Delete
  2. Câte oferte bune! Mă tentează Fondul de ten Max Factor Facefinity 3-în-1, pe care am avut ocazia să-l testez în urmă cu ceva timp, plus minunatele geluri de duş de la Balea, şi alte câteva mai mărunte. Trebuie să-i vizitez până pe 24 septembrie :-)
    Îţi mulţumesc pentru postare! :-)

    ReplyDelete
  3. Ma tenteaza si pe mine creioanele Astor, cred ca o sa imi iau unul :)
    Si bineinteles si gelurile de dus :))
    Bine ca ai postat oferta, ca nu vazusem promotia la creioane, doar la geluri :)

    ReplyDelete
  4. Ma uitam eu in bloglovin la poza si ma gandeam ca parca parca o stiu de undeva. :)) Dar zau ca nu-mi trecea prin minte de unde.

    Ce bine ca-s plasturii din nou la reducere, chiar ii terminasem si vreau sa mai iau un rand. Pana cand tine oferta?

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) Ei ai aflat. :P Nu am gasit o poza "oficiala" mai mare asa ca m-am reorentiat si stiam sigur ca tu ai scris despre ei.

      Pana pe 24 septembrie

      :*

      Delete
    2. Oho,am timp. Sper sa-i mai si gasesc :)) Mersi!

      Delete
  5. Eu maine vreau sa testez neaparat parfumurile Bourjois - in special Excessive si Fantasy. Curiozitatea de pisica ma omoara :))
    Si imi surade tare promotia Astor - desi am avut ocazia sa testez aproape toate nuantele si, sincer, niciuna nu m-a facut sa ma indragostesc (cred ca am prea multe rujuri. ce concept strigator la cer!)
    Mi-a placut si mie la nebunie Hug Me, tipa de la stand il purta si arata demential, insa pe buzele mele pigmentate nu arata parca la fel de bine. Sunt sigura ca tie iti sta mi-nu-nat! Mi te si imaginez purtandu-l! Mi-au mai facut cu ochiul Feeling Feline si Magic Magenta. Cine stie, poate maine se lipeste vreunul de mana mea :)

    ReplyDelete
  6. Fain articolul! :) Ma tenteaza fondul de ten. Are o selectie de nuante destul de diversa. Stii cumva daca e si bine formulat, fara iritanti?

    :)

    ReplyDelete
  7. Eu tocmai mi-am redescoperit creionul Astor si il port zilnic. Nuanta mea nu apare in poza, but I love it anyway! :D Am profitat deja si de oferta la gelul de dus.

    ReplyDelete
  8. Hey, dar este pe site catalogul, doar ca e "pitit" in josul paginii principale in stanga. Nu stiu de ce l-au pus asa de greu accesibil doritorilor, dar cei de la DM au stat intotdeauna prost la capitolul PR, relatii cu clientii, marketing etc. Marele lor noroc este cu produsele multe, bune si accesibile (ma refer la marcile proprii) si mai ales cu faptul ca e cam singurul magazin mare de produse de ingrijire "cu autoservire".

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aleluia! :)) Mersi, l-am gasit. Ai mare dreptate, stau prost la multe capitole si d-asta eu ii vizitez destul de rar, in general daca au o oferta tentanta, altfel, mia mult ma enervez. :D

      Delete
  9. Multumim de informatii!La DM in Cluj mai erau si o gramada de deodorante Balea la reducere la 4,99 de la 6,99.Si nici nu am stiut ca exista gel de dus cu Pitaya, este aroma mea preferata din gama Balea cu fructe <3
    Cele mai tentante mi se par gelurile de dus si creioanele de buze Astor!Abia astept sa dau o fuga pe acolo! :*

    ReplyDelete
  10. Astor Soft Senastion îl am și eu într-o nuanță. E super ! Sunt foarte, foarte mulțumită de el și îl reocmand.
    De plasturii pentru puncte negre nu am fost mulțumită. Am scris și pe blog un review, dacă ești interesată.
    Fondul de ten de la Max Factor îl am la momentul actual. Nu acoperă bine, însă areo textură ușoară, plăcută și nu încarcă tenul. L-am cumpărat din 1001cosmetice cu 55 lei și am primit cadou pudra Creme Puff pe care o ador.
    Mă tentează foarte tare gelurile de duș de la Balea :D
    Foarte utilă și interesantă postarea ta !

    ReplyDelete
  11. Salut, ma intereseaza si pe mine toate aceste produse ieftine si foarte bune dupe cite am inteles. De unde as putea procura ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna Valeria, produsele pot fi cumparata din magazinul Drogerie Markt, poti cauta aici o filiala langa tine: http://www.dm-drogeriemarkt.ro/ro_homepage/572570/filialfinder.html?view=asMarketfinder

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram