Academie Phyto-Gommage Marin Review&Giveaway


RO: Momentan stau pe terasă, în Burgundia, printre vii, admir peisajul şi mă bucur de vremea caniculară (conform burgunzilor) şi m-am gândit eu că poate mă inspiră peisajul şi aşa voi avea mai mult spor la articol. :) Dar destule despre mine şi mai multe despre scrub-ul Academie Phyto-Gommage Marin despre care vă voi vorbi astăzi, un produs pe care vi l-am mai arătat şi când v-am vorbit despre rutina mea de îngrijire a tenului.


Înainte totuşi, cele care mi-au mai urmărit rutinele de îngrijire poate îşi aduc aminte că la un moment dat am renunţat la exfolierea mecanică cu produse abrazive şi că mă bazam mai mult pe exfoliantii chimici şi pe lavetele de microfibră. Încă mă bazez pe exfolianţii chimici, şi pe lavete, dar atunci când tenul meu a trecut printr-o perioada grea, atunci când vă povesteam că nicio cremă nu făcea faţă, atunci a venit şi acest scrub şi am început să-l folosesc.

Ambalajul este unul simplu, clasic, alb cu negru, culorile Academie iar produsul este cremos, nu ţi se scurge printre degete, o textură foarte plăcută, este uşor de dozat, de culoare albă şi cu un miros...marin, bineînţeles. :) Ca formulă şi ingrediente mi se pare foarte ok pentru un produs care se clăteşte, deci am trecut peste parfum şi peste conservantul problematic, methylisothiazolinone (care este oricum recomandat pentru a fi folosit doar în produse ce se clătesc).

Eu îl folosesc o singură dată pe săptămâna pentru că nu vreau să agresez tenul şi aşa cum am mai scris, îmi place să-l folosesc Duminica, înainte de Paula's Choice Resist Weekly Resurfacing Treatment, îmi place să îndepărtez superficial celulele moarte ca apoi să las exfoliantul chimic să-şi facă treaba, work its magic, as they say. Pun în palmă o cantitate mică de produs, apoi îl aplic pe ten şi îl masez prin mişcări circulare dar fără a aplica presiune atunci când o fac pentru a nu agresa tenul. Dimineaţa mă trezesc cu un ten luminos şi întins.

Cât despre produs în sine, mi se pare că este cam prea abraziv şi de aceea am grijă mereu să nu aplic presiune atunci când îl folosesc, mi se pare că particulele exfoliante sunt prea mari. Însă ador să-l folosesc pe gât şi decolteu. De asemena, densitatea particulelor nu este nici prea mare, astfel încât să nu-l pot folosi pe faţă şi nici prea mică, încât să te oblige să consumi mai mult produs pentru a obţine o exfoliere.

Un tub conţine 75 ml şi este foarte, foarte spornic, nu trebuie să folosiţi o cantitate mare de produs dar aveţi grijă să-l clătiţi bine. Particulele abrazive sunt cam încăpăţânate, se duc mai greu şi de aceea eu folosesc scrub-ul la duş pentru că aşa pot clăti foarte bine faţa.

Produs Academie Phyto-Gommage Marin
Adresabilitate
toate tipurile de ten
Textură and miros cremoasă; miros marin
Cantitate
75 ml 
Expiră  12 luni de la deschidere

Ingrediente  WATER, CELLULOSE, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL MEAL, DIATOMACEOUS EARTH (SOLUM DIATOMEAE), ISOPROPYL MIRYSTATE, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERYL STEARATE SE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), POLYETHYLENE, CETEARYL EHTYLHEXANOATE, MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM), SORBITOL, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, PEG-2 STEARATE, MYRISTYL LACTATE, ALGIN, ALTEROMONAS FERMENT EXTRACT, CALCIUM CARBONATE, CALCIUM SULFATE, FRUCTOSE, GLUCOSE, MALTOSE, SUCROSE, MANNITOL, TETRASODIUM PYROPHOSPHATE, LANOLIN ALCOHOL, ALUMINA, SODIUM PHOSPHATE, FRAGRANCE (PARFUM), CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, METHYLISOTHIAZOLINONE, RED 30 (CI 73360)

 Rezumat+ este spornic
+ perfect pentru gât şi decolteu
 - particulele abrazive mi s-au părut cam mari pentru ten

 Unde cumpar magazinele Top Line sau din saloanele partenere
Rating:

Dacă sunteţi curioase, vă invit să citiţi şi articolul scris de Katynel, se pare că ea a fost mult mai încântată de produs decât mine.

Dar nu am terminat încă pentru că, trebuie să vă mai spun despre programul estival Academie ce se desfăşoară în acest moment în saloanele partenere Top Line (aici găsiţi lista saloanelor). Prin acest program puteţi beneficia de pachete promoţionale (produse gratuite şi preţuri reduse la anumite servicii), numai bune pentru un răsfăţ înainte de concediu, sau poate după. :) Găsiţi mai multe detalii despre program în grupul Academie - Estival Program iar la fiecare 2 săptămâni se efectuează extrageri random dintre membrii grupului şi puteţi câştiga premii Academie. Mai aveţi timp până în Septembrie.


Şi...şi...încă nu am terminat pentru că v-am pregătit şi un concurs în parteneriat cu Top Line iar premiul este produsul despre care tocmai v-am vorbit. Urmaţi toţi paşii, răspundeţi corect la întrebare şi peste 10 zile, voi face extragerea.

a Rafflecopter giveaway

1. Pentru a participa trebuie sa aveti o adresa in Romania unde sa va poata fi expediat premiul.
2. Raspunsul il gasiti in articol
3. In caz ca nu primesc un raspuns din partea castigatoarei in termen de 3-4 zile, voi face o noua extragere

Later edit: Raspunsul corect era Paula's Choice Resist Weekly Resurfacing Treatment, din pacate am intalnit si raspunsuri gresite care au fost eliminate.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

2 comments:

  1. Pare interesant produsul si cum spuneam si la articolul lui Katynel, eu oricum caut un scrub de fata. N-as vrea sa fie foarte agresiv cu pielea si tare as fi curioasa sa-l incerc. Oare nu e prea mult AHA10% si exfoliere mecanica?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cred ca depinde de la persoana la persoana, eu nu am avut probleme dar eu folosesc 10% AHA deja de un an jumatate, cineva cu un ten si mai sensibil sau care a inceput sa foloseasca un exfoliant chimic recent s-ar putea sa aibe probleme. Oricum si eu ma gandeam sa schimb totusi schema si sa folosesc scrub-ul dimineata iar seara AHA-ul

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram