Cosmobeauty 2013



RO: Iată că a venit şi weekend-ul mult aşteptat, Cosmobeauty, aşa că ieri, dis de dimineaţă...aşa pe la 11 :P...m-am întâlnit cu Cristina şi Ioana şi am pornit spre Sala Palatului. Eu îmi făcusem temele de câteva zile, aveam deja o listă pe telefon şi ştiam cam ce vreau să văd, NYX şi Inglot erau clar incluse, eventual şi un concealer.


Cred că prezenţa Inglot la Cosmobeauty a creat furori printre Bucureştence şi ştiu că se spune că vai ce norocoase suntem noi cele din capitală, pentru că avem de toate...ei bine, nu şi Inglot. :( Ca atare, la Inglot este nebunie, îmbulzeală, multă lume, coadă la casă.

Alte atracţii la expoziţie ar mai fi Melkior, NYX, Orly, Parisax, Beautyone, Gosh şi haideţi să vă spun pe scurt cam care ar fi ofertele disponibile:

1. Inglot a venit cu preţurile standard - pt freedom sistem cam astea ar fi preţurile: fard de ochi 24 lei, rainbow eyeshadow (3 culori într-o pastilă) 32 lei, blush 24 lei, corector cremă 16 lei, pudră compactă (supeer fină şi mătăsoasă, foarte mişto) 30 lei. Am mai văzut rujuri, baze de ochi colorate (gen paint pots) dar nu m-am uitat la preţuri.








2. La Melkior toate produsele au 20% reducere, Ioana este foarte încântată de pastilele de fard Peggy Sage, iar eu mor după oja mea Mystic Violine

3. Dacă nu aţi apucat să încercaţi cosmeticele Gosh şi toate articolele din blogosfera v-au trezit apetitul, găsiţi şi un stand la expoziţie, ştiu că rimelul Boombastic este foarte apreciat, parcă era 43-45 lei (LE: pardon, este 35 lei, am confundat eu). Apropo de Gosh, le-am văzut şi eu în Lyon dar aveau nişte preţuri de am zis că mai bine nu mă ating, de ex, tot rimelul Boombastic era vreo 15 euro. :| Revenind la oile noastre, eu aş fi vrut oja holo (de când visez la holo Gosh), n-o aveau la târg dar am de gând să pun mâna pe ea cât mai curând. :D




rimelurile :D

kit de spranceme

poate nu ştiaţi, dar cei de la Gosh au aceste luciuri de buze cu lumină şi oglindă incorporate, deci oriunde aţi fi, vă puteţi face buzele liniştite :D


4. Dacă vreţi să vă răsfăţaţi părul, treceţi neapărat pe la standul Beautyone, aşa cum ne-au obişnuit, au nişte oferte foarte tentante:
  • CHI Silk Infusion 177 ml - 62 lei (115 lei preÅ£ întreg)
  • CHI Silk Infusion 59 ml - vreo 45 lei 
  • CHI Rx ÅŸampon+balsam+ser cu mătase - 99 lei
  • CHI Keratin Mist + Silk Infusion 59 ml - 84 lei
  • Iron Guard+Silk Infusion 59 ml - 64 lei
  • CHI Volume Booster + fixativ Enviro + Silk Infusion - 98 lei
  • CHI Infra 350 ml ÅŸampon + tratament mătase naturală - 68 lei
  • CHI Color Protect 350 ml ÅŸampon + tratament - 69 lei

5. NYX, o altă noutate la târg, din păcate mi s-a părut restrânsă gama de produse pe care o aduseseră, dar am văzut Soft Matte Lip Cream-urile pe care vi le recomand, fardurile de obraz pudră şi cremă, Round Lipsticks iar Mega Shine Lipglosses nu sunt lipicioase şi miros delicios. Eu aşteptam să văd mai degrabă produsele noi, dar nu au ajuns încă în ţară, am văzut totuşi şi pozat pentru voi câteva. Preţurile sunt cele de la Make-up Shop.

PS: Dacă şi voi o urmăriţi pe Lady Dyvine, o puteţi cunoaşte, ba chiar Sâmbătă vă puteţi lăsa şi pe mâinile ei. Nu ar fi frumos?


paletele Love in Florence şi Love in Paris în varinata Merci Beaucoup
Nu sunt încă disponibile, fac parte din produsele noi care nu au ajuns încă, dar le-am pozat special ca să vi le arăt. Cel puţin paletele Love in Paris sunt foarte frumoase.


spray de fixare a machiajului, aveţi aici varianta mată dar există şi o variantă dewy; mi-am călcat pe inima şi-am dat cu el pe faţă deşi conţine alcool şi nu mi-a plăcut atomizorul, în loc să lase un strat fin, m-a udat toată, citisem asta pe blogurile din afară şi mi s-a confirmat :(

iluminatorul asta este foarte, foarte mişto, din câte puteţi vedea, pigmentat şi "in your face", plus culoarea roz perlată superbă...l-am pus in wishlist

6. La capitolul oje, îi găsiţi pe cei de la Orly şi găsiţi inclusiv cele mai noi colecţii, MashUp, Hope&Freedom, Shade Shifter Gel FX (ojă care îşi schimbă nuanţă în funcţie de temperatură şi... şi, preferatele mele...Flash Glam FX. <3 Pe lângă colecţiile noi găsiţi şi un ditai standul plin cu oje la 10 lei, celelalte oje, dar şi tratamentele sunt 44 lei, dacă nu mă înşel. :D

MashUp


Hope&Freedom


Flash Glam FX




7. Ar mai fi demn de menţionat la capitolul oje şi Color Club, la 8.5 lei, dar fără holo-uri, nimic impresionant, pe mine nu m-a dat nimic pe spate.

Per ansamblu, merită cu siguranţă să treceţi pe la Cosmobeauty iar la capitolul cumpărături, să ştiţi că am fost foarte cuminte, m-am ţinut de lista mea, ba chiar am luat mai puţine, am fost puţin dezamăgită că nu am găsit produsele noi NYX, şi mai dezamăgită că nu am mai găsit NYX Terracotta (cică ar fi dupe pt Nars Luster), şi în pofida avertismentelor pe care i le-am dat lui iubi ("vezi că plănuiesc să-mi iau oje, multe oje") am plecat cu nema oje.

Nu am apucat să pozez încă achiziţiile, am să revin cu o poză dar iată cu ce am plecat de la Cosmobeauty:
  • Inglot Pearl 402  - aka Satin Taupe dupe, dar cam fără reflexiile mov ale lui ST, still, culoare frumoasă
  • Parisax 312 - când am încercat testerul mi s-a părut că este un rose gold, aÅŸa că a trebuit să iau culoarea
  • Inglot Cream Concealer, nuanÅ£a 34 pentru că v-am zis, era urgentă treaba cu corectorul
Şi cam atât, de fapt, cei de la Inglot mi-au făcut o surpriză iar în timp ce stăteam la coadă ca să plătesc corectorul, o doamnă a venit şi mi-a dat o punguţă în care am găsit:
  • un blush care parcă seamănă cu Terracotta :)) Face Blush no. 30
  • luciu de buze Sleeks 47 
  • Soft Precision Lip Liner no. 63
  • o mostră de fond de Cream Foundation
Mulţumesc Inglot, pentru gestul frumos! Şi revin cu poze, with the goodies.

am fost ocupate la Inglot, nu glumă :D

Ca de obicei, puteţi arunca un ochi şi pe Facebook, unde mai pun poze care nu ajung şi pe blog (am nişte poze cu câteva noutăţi Gosh ce vor apărea pe piaţă în Iulie).

Cosmobeauty mai este deschis astăzi şi mâine, de la 10 dimineaţa până la 6 seara iar intrarea este liberă.

Voi v-aţi făcut listele sau o să vă lăsaţi ghidate de impuls? Şi ce v-aţi luat frumos, do share, sunt curioasă :D

Later edit: pozele promise, abia acum am reusit sa ma ocup de ele.




azi am din nou la Cosmobeauty pentru this baby here, imi statea gandul la ea de cand am vazut-o pe unghiile Cristinei acum cateva saptamani

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

17 comments:

  1. Ce rau imi pare ca nu pot sa ajung, tot la Inglot m-ar fi uitat D-zeu si pe mine :P. Ma oftic si de ojele Orly, ce pret extra mic au, nu vroiam decat cateva nuante :((, uff..

    ReplyDelete
  2. Ce bune sunt preturile Inglot, pe unde le-am gasit eu era un mono in jur de 10 lire :(

    ReplyDelete
  3. Ce ciudat, eu vazusem terracota la nyx, ca eu cautam dusty rose si le-am luat pe toate la rand. Boombastic a costat 35 de lei, ca mi l-am luat eu.
    Ce multe poze ai facut tu, eu niciuna. :)

    ReplyDelete
  4. ah ce as fi vrut sa vin si eu :D faine pozele, sa folosesti cu placere produsele, arata super. pup

    ReplyDelete
  5. asa arata mainile de bloggerite de beauty :)) pline de swatchuri :))

    ReplyDelete
  6. Pfuuuaaa am fost azi si am uitat complet de oja sau ce e chestia aia de la orly care isi schimba culoarea in functie de temperatura.

    ReplyDelete
  7. @Federova Imi pare rau ca nu poti ajunge, dar las' ca in curand vei putea merge de oricate ori vrei la Inglot. ;)

    ReplyDelete
  8. @Monique ouch, how come? Atunci un mono MAC cat era? :D

    ReplyDelete
  9. @darlyst uff...cica l-au avut dra nu-l mai aveau cand am intrebat eu, si am fost destul de devreme, dar tot nu am prins. Mersi pt informatie, confundasem Boombastic cu alt rimel.

    ReplyDelete
  10. @dragonfly dragonfly eh, ar fi fost raiul daca ar fi fost si copaci plini de bani la intrare :))

    ReplyDelete
  11. wow, ce minunatii, sper sa organizeze in curand astfel de evenimente si prin Brasov:(

    ai un blog award de la mine:))
    http://hannelore-gurbet.blogspot.ro/2013/04/super-sweet-blogging-award.html

    ReplyDelete
  12. @Milena mersi...mm...prin Franta nu sunt targuri de genul? Pup :*

    ReplyDelete
  13. @Gabriela Streche :( dap, oja e, ai mai ajuns s-o iei?

    ReplyDelete
  14. @Sihaya Nu, astazi am fost prea rupta dupa petrecera de azi noapte si nu am mai facut nimic. Am cam ratat ocazia, pacat.

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram