2 ani de Weleda in Romania


RO: Joia trecuta, intr-un cadru foarte frumos si alaturi de companie buna am participat la aniversarea a 2 ani de Weleda, 2 ani de cand ei au intrat pe piata din Romania.

Weleda a fost infiintata in 1921, in Elvetia, de catre Rudolf Steier iar medicamentele si cosmeticele produse sub acest brand se bazeaza pe principiul holistic al armoniei omului cu natura. In prezent este un brand foarte important in lumea cosmeticelor naturale de ingrijire a corpului si medicamente naturiste.

Pe cat posibil, Weleda foloseste ingrediente naturale, provenite din culturi biodinamice, biologic controlate sau recoltare certificata din flora spintana. Evita folosirea colorantilor si a parfumurilor sintetice iar in locul acestora sunt folosite uleiurile eterice naturale (uleiuri esentiale). Iar pentru ca produsele sunt fabricate in tari precum Germania, Austria sau Elvetia, acestea nu sunt testate pe animale.

Weleda are in momentul de fata diverse game de produse drintre care voi aminti: gama pentru bebelusi, pentru femeile insarcinate, produse anticelulitice, uleiuri de masaj, gama cu iris pentru ten, gama cu catina samd.

In prezent , in Romania, produsele Weleda se gasesc in farmaciile Dona, Centrofarm, City, Catena, in magazinele Plafar dar si in magazine online. Puteti gasi pe site-ul lor lista cu magazinele unde puteti gasi produsele lor, in functie de oras.

Dar sa revenim la evenimentul de joi, acesta a avut loc in superba gradina a restaurantului Barrio by The Embassy, pacat ca nu a tinut si vremea cu noi pentru ca loctia era superba, m-am reintalnit cu prietene din blogosfera: Ioana, Cristina si Aleka. Eu nu stiam foarte multe despre brand dar cu aceasta ocazie am aflat foarte multe informatii, am incercat sa va fac un mic rezumat pentru a vi le trasnmite si voua.

Cu ocazia implinirii a celor 2 ani, cei de la Weleda au profitat de ocazie pentru a lansa o gama noua, gama cu citrice, ce contine gel de dus, crema de corp si deodorant si au venit si cu un nou ambalaj pentru cremele de corp, mult mai practic, igienic si functional. De acum cremele de corop Weleda din gama cu catina si cea cu citrice vin intr-un recipient de plastic (in loc de sticla cum era inainte) si cu un sistem de dozaj foarte bun, unde mai adaugam si forma de clepsidra a ambalajului, foarte practica pentru a apuca mai bine produsul..

Si pentru ca organizatorii s-au gandit la toate aspectele, pe fiecare masa erau niste cutiute metalice foarte dragute (as fi luat una acasa, veti vedea voi maine de ce :D) ce contineau mostre pentru diverse produse, inclusiv cremele de corp cu catina si citrice, dar si altele, cum ar fi pentru crma de fata din gama cu Iris si altele. Deci ne-am pus pe mirosit si incercat produsele. Cremele de corp aveau texturi usoare si ne-am amuzat chiar putin pe faptul ca mirosul cremei din gama cu citrice ne aducea aminte de ginul tonic :)), iar crema din gama cu catina are un miros fin de grapefruit si mandarin.


Lotiunea de dus din gama cu citrice o gasiti la pretul de 41 de lei, cea de corp, tot din gama cu citrice, la pretul de 71 de lei iar cea din gama cu catina la pretul de 89 de lei.

In ceea ce priveste organizarea, nu am decat cuvinte de lauda, mi s-a parut un eveniment foarte bine pus la punct, nu au omis niciun aspect si ii multumesc Cristianei de la Creative Ideas PR pentru invitatie. In continuare am sa va las cu alte poze de la eveniment.


cutia de care va povesteam, nu-i asa ca e tare draguta?









PS: Si va pregatesc o noua surpriza, cat de curand :)

*poze c/o Weleda Romania

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

2 comments:

  1. "Iar pentru ca produsele sunt fabricate in tari precum Germania, Austria sau Elvetia, acestea nu sunt testate pe animale." Germania presuspune ca fiecare material prim sa fie testat pe animale inainte de prelucrarea lui in produs(este decretat prin lege) insa produsele Weleda sunt in ceea mai mare parte vegane si din cate stiu ei folosesc si patente mai vechi tocmai pentru a evita testarea pe animale. In plus majoritatea au sigliliul "NaTreu" (oferit produselor vegane si care nu au fost testate pe animele) oferit sub stricta supraveghere!
    Ei nu testeaza ca nu vor/nu trebuie, nu ca ar fi interzis.
    Este interzisa testarea produsului final pe animale, insa materiile prime trebuie testate, sau cel putin asa zice legea.Daca firmele gasesc alte metode cu atat mai bine.

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram