Castigatoarea 1 year of blogging giveaway

Hello ladies!

RO: Iata ca a venit si timpul sa va zic cine a castigat premiul pus la bataie dar inainte de asta vreau sa va multumesc pentru toate vorbele frumoase, pentru toate urarile si toate incurajarile, mi-a facut mare placere sa le citesc. Si am vrut sa aspund intrebarilor si sugestiilor primite, le gasiti mai jos, adresate fiecarei persoane, si am folosit ID-urile de GFC. Daca nu vreti sa cititi toti ce e scris, scroll down :)

Am vazut ca au fost cateva cereri sa-mi pun arhiva pe blog, eu o aveam deja, era axact acolo unde e acum :)) , doar ca era sub forma de drop down menu si nu-ti dadeai seama decat daca vedeai ca deasupra este poza pe care scrie Archive :P Dar m-am conformat cerintelor "publicului" si acum sper ca va este usor s-o localizati in sidebar.

@Chocolate_girl_valentina - Exista abonare prin mail la RSS feed, sub imaginea care scrie Newsletter :)

@Natalia Jomir - sunt avantajati pentru ca o postare pe blog sau banner pe blog inseamna publicitate si nu s-a impus ca regula, este la alegerea fiecarei posesoare de blog daca alege sa scrie despre giveaway sau sa puna un banner. Altii pun acest lucru la cerinte obligatorii, eu aleg acest sistem pentru ca imi place mai mult.

@Ank_adaus - Mersi pt parere, mie imi place foarte mult asa cum arata acum template-ul, inclusiv header-ul si am muncit atatea ore pana sa-l aduc in aceasta stare incat chiar nu am de gand sa-l schimb prea curand :D I like it too much!

@Dobra Castila - iti multumesc, in ultimul timp am cam neglijat review-urile dar incerc incet, incet sa ma revansez

@Deeb - ma bucur ca ti-a placut tag-ul cu produsele sub 20 de lei, am sa mai incerc sa fac astfel de postari

@A.M.S - din pacate nu am mai facut un DIY de foarte mult timp, dar uite chiar planuiesc unul curand, sper sa-ti placa :)

@Miuri - sa-ti spun ca m-a uns pe suflet ce ai scris :* Am sa vad cum mai fac OOTD-uri, "my designated photographer" nu a mai avut asa timp pentru poze de ceva timp dar uneori chiar mi-am dorit sa va arat ce am mai purtat, am sa vad poate o rezolv cumva.

@Adriana - nu postez prea multe NOTD-uri pentru ca sunt foarte comoda si nu schimb decat 1 data pe saptamana oja si nici rabdare ca sa-mi fac tot felul de modele.

@Oana Lazar - nu sunt tocmai cea mai in masura sa-ti zic de o crema pentru tenul cu probleme pentru ca tenul meu nu este de o asa natura, la Basic Info se gasesc toate detaliile legate de tipul meu de ten/piele/par dar iti pot recomanda sa cauti pe site-ul Pasagerei, gasesti o gramada de informatii utile

@Manolica Girgel - ma bucur ca ti-a placut oja Flormar, daca mai intalnesc dupe-uri am sa mai scriu despre ele cu siguranta, daca te intereseaza mai gasesti 2 astfel de produse: oja Sephora Diving in Malaysia si lip/cheek tint MeMeMe iar pentru o lista mai completa iti ofer acest link (din pacate multe brand-uri de acolo nu se gasesc fizic la noi dar traiasca ebay si shopping-ul online :D): http://www.temptalia.com/makeup-dupe-list

@Dana Butnaru - si eu mi-a propus sa incerc si sa postez ceva mai des dar nu mereu am timp sa ma ocup si de blog

Acum, sa trecem la lucruri legate de giveway, am gasit cateva nereguli si chiar am fost nevoita sa descalific persoane pentru ca pur si simplu nu s-au sinchisit sa dea amaratul ala de follow, ca n-am cerut mai mult. Apoi, pe viitor sa aveti mai multa atentie la ce completati, am gasit campuri inversate si link-uri lasate aiurea, in cele mai multe cazuri am cautat si am gasit informatia care ma interesa dar exista si exceptii. Nu am putut accesa toate link-urile de Facebook lasate, cel mai probabil din cauza ca nu aveam acces la ele, am sa fac o pagina care se va chema How to...giveaways si am sa explic acolo cum sa faceti astfel incat sa fie public share-ul. Cam atat ar fi, am mai pus eu comentarii in poze, daca vreti chiar va rog sa va uitati si sa va verificati si in caz ca s-a strecurat vreo greseala sa ma anuntati (desi sper ca nu am omis ceva ;;)).

aceasta este lista cu inscrierile, cateva persoane s-au inscris de mai multe ori si am lasat o singura inscriere
Legenda (:)): pt GFC ID: verde-ok, rosu-nu v-am gasit in GFC si ati fost descalificate
 Followeri: Vechi subliniat cu portocaliu inseamna ca nu va regasiti in datele pe care le-am salvat inainte de a da drumul la giveaway, deci nu primiti acea sansa in plus


aceasta este lista unde am contorizat sansele pe care le va avea fiecare, 
cu cateva comentarii de rigoare :)

Lista finala pe care am folosit-o la extragerea finala am lasat-o in Excel si o puteti descarca (mi-ar fi luat enorm de mult timp sa fac o poza) din 2 locuri (nu stiu daca merge si cu click, dar banuiesc ca treuie sa mearga cu click dreapta si Save target as):

Prima varianta (site romanesc)

Numele nu apar toate la un loc pentru ca am vrut sa fie distribuite in intreaga lista, asa ca am luat intai coloana de GFC ID si am dat paste, apoi am luat ID-urile care au primit sansa n plus pt follower vechi, apoi cele care au dat like si asa mai departe.Pentru articolul pe blog si banner in sidebar am dat de 2, respectiv 3 ori paste listei.

Bun si ca sa nu ma mai lungesc, castigatoarea este...
Filmuletul nu am cum sa-l pun momentan, am asteptat o vesnicie sa-mi puna si pozele, 
dar un filmulet :(

LE: Nu stiu daca se mai uita cineva la postare, dar am vrut sa pun ca sa fie totusi filmuletul, exista timestamp la list randomizer ca sa nu aveti dubii de data cand a fost filmat :)


Deci, Morphine, astept un mail de la tine la lov3ly.sihaya(at)yahoo(dot)com in maxim 72 de ore :) 
Imi pare rau ca nu am avut mai multe premii pentru voi, dar incerc sa va pregatesc si alte surprize.:>

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

9 comments:

  1. Felicitari, castigatoarei!
    Te-ai chinuit ceva la listele astea :)
    Cat despre mentiunea legata de banner - inscrierea mea a fost tarzie, banner-ul il aveam in sidebar demult, l-am pus pentru altii si ca sa-mi amintesc sa ma inscriu, nu avusesem timp in ziua aceea pentru toti pasii. Nu conteaza, asta e.

    ReplyDelete
  2. @Blueroses - a fost mai mult de munca la verificat si rasverificat :) M-am gandit la varianta asta, dar iti dai seama ca nu am cum sa verific daca a fost pus sau nu banner-ul si cand :(

    ReplyDelete
  3. Acum imi arata si mie abonarea prin mail! Scuze!

    ReplyDelete
  4. Felicitari castigatoarei! Jully, ma bucur ca ti-am inseninat putin ziua :) Abia astept sa te citesc si in continuare :*

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram