New in beauty bits

Hello ladies!



Vichy Aerateint Pure crema






Sleek Oh so Special and Au Naturel palettes



RO: As fi vrut sa fac postarea asta cu ceva timp in urma, dar cum stiam ca trebuie sa mai intrtu si in posesia pensulicilor Eco Tools si a paletelor Sleek, am ales sa astept si sa le pun pe toate intr-o singura postare. Hm, cu ce sa incep? Cred ca am sa incep cu micile cumparaturi pe care le-am facut eu in ultimul timp.

Atunci cand mi s-a terminat lotiunea micelara de la Ivatherm am vrut sa incerc ceva nou si dupa ce am studiat putin optiunile, Bioderma Sensibio a fost o alegere fireasca, dupa ce am citit multe lucruri bune despre ea. Urmatorul in lista este primul meu gel eyeliner, de multa vreme imi doream unul, dsi desi mult timp ma gandeam la cele de la Elf, m-am hotrat sa investesc intr-unul care sa nu mi se usuce si sa stau periodic sa-l "revigorez", asa ca am optat pentru MAC Fluidline (primul meu produs MAC). Apoi ar fi pensulicile Eco Tools, luate de pe Iherb, imi plac atat de mult...sunt moi, dese, pufoase...cruelty free...si am sa va povestesc mai mult despre ele intr-o postare separata. Ooops, si era cat pe ce sa uit de paletele Sleek, Oh So Special si Au Naturel, am intrat si eu, in sfarsit, in randul fericitelor posesoare de produse Sleek :D Paletele sunt luate de la Liana, care a fost la fel de draguta ca prima data cand am luat produse de la ea, dimineata o intrebam de palete iar la ora 7 seara eram deja cu ele acasa. Online shopping exact cum imi place mie :D

Si acum sa trecem la celelalte produse. Pey, multumita lui Jules, am apucat sa incerc fondul de ten Vichy Aerateint Pure crema, despre care am si scris un review, pe care il gasiti pe blogul ei, iar in putin peste o ora voi pleca la seminarul Vichy. Sunt tare curioasa cum va fi si cu siguranta voi reveni cu impresii si poze :D.

V-am spus eu despre lansarea gamei apicosmetice Apidermaliv si v-am lasat cu mici detalii despre produse. Am fost mai mult decat placut surprinsa in acea dimineata, in momentul in care Miruna, marcom manager la Complex Apicol "Ceceslav Harnaj", m-a contactat pentru a ma intreba daca as fi interesata sa incerc noile produse. Am primit si produsele, despre cateva mi-am facut deja o parere si am sa revin cu pareri.

Si nu in ultimul rand, momentan incerc si crema anticelulitica cu alge marine si ardei iute Revicel, aceasta este cea mai noua campanie Trender. M-am folosit de aceasta campanie ca impuls sa ma apuc sa mai fac exercitii pentru ca am devenit foarte sedentara si desi imi mentin greutatea, efectele sedentarismului se vad, celulita incepe sa-si faca de cap si nu imi place deloc acest lucru. Unde mai pui ca daca vreau sa ma duc si eu la munte la snowboard trebuie sa am picioarele bine lucrate pentru a putea face fata, in stadiul de acum cred ca dupa cativa metriimi vor ceda picioarele si acest lucru nu e acceptabil, at least for me :D Am sa revin cu impresii despre crema si cu cateva exercitii pe care eu le-am practicat de-a lungul anilor si care mi-au placut foarte mult.

PS: Imi cer scuze pentru absenta, ma mustra constiinta ca nu am mai scris pe blog de mult timp, dar efectiv am o perioada destul de aglomerata si nu am mai avut timp sa ma ocup de blog. Chiar si acest post il tin in drafts de mult timp tocmai pentru ca nu am avut timp sa ma ocup si sa-l termin


EN: I wanted to do this post so much earlier, but since I was also waiting for my Eco Tools lovelies and Sleek palettes I chose to wait and then to include all of them in one loong post.

Hm, what to start with? I guess I'll start with my little shopping sprees. Since my beloved Ivatherm micellar lotion has given its last drop, I wanted to try something new, and to me, Bioderma Sensibio H2O was the obvious choice, since I've read great things about it and was curious to try it myself. Next comes my first gel eyeliner, I wanted one for so long and thought I should invest in a good one that won't dry up quickly, so here it is, Fluidline from MAC (also my first MAC product). And last but certainly not least, my Eco Tools brushes, I so love them, they're small and pretty and fluffy...and more about in a different post :P Oh, and since yesterday I am the proud owner of 2 Sleek Palettes, Os so special and Au naturel. I'm so happy, it was my little treat for my name day. I got them from the lovely Liana and again, I asked about the palettes in the morning and by 7 pm I was at home with the beauties in hand.

Next on the list, some all new natural products with royal jelly and honey, a real treat for my face and feet (in need of much TLC) and thanks to Jules, I got to try the Vichy Aerateint Pure foundation for dry skin, you can read all about it on her blog.

And finally, thanks to the lovely team at Trender, I'm trying out an anticelulite cream with algae and hot peppers, Revicel.

PS: I'm really sorry about the scarce posts, my conscience is eating away but it just so happens that I've been busy and had other problems that required my attention so I couldn't write on the blog as much as I wanted.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

9 comments:

  1. hei si u te duci la seminar?!....si eu! uof si am uitat sa mi iau aparatul foto...mi ai amintit u de el :(

    ReplyDelete
  2. @AlinaGav - see you there :)

    ReplyDelete
  3. Oh, cat de bine arata :D. Sa le folosesti cu mare placere :*.
    Oh So Special este paleta mea preferata si am golit multe farduri din ea :)).

    ReplyDelete
  4. @Iulia - mersi, esti o draguta :* In Oh so special nu m-am bagat prea mult inca, dar cat de curand :D

    ReplyDelete
  5. eu nu stiu de unde luati voi bioderma de dati atatia bani pe ea...

    ReplyDelete
  6. @ABeautyTale - well, de la farmacie, Dona, ai alte recomandari? ;;)

    ReplyDelete
  7. si eu tot de la farmacie, de la belladonna. 54 ron. poate nu ti se pare mare diferenta de pret, dar mie da pentru ca folosesc zilnic si mult :))

    ReplyDelete
  8. Hm...wow, bine ca mi-ai zis, mersi mult:* Am sa scriu si in review de asta :D Mi se pare demna de luat in considerare diferenta de pret (sa nu mai vorbim comparativ cu preturile din Sensiblu)

    ReplyDelete
  9. so many goodies! sa le folosesti cu placere!

    Costin M.

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram