Quick tip: Touche Eclat la Marionnaud

Hello ladies!

Ieri m-am oprit prin Cora Lujerului si am intrat din curiozitate la Marionnaud. Am vazut standul YSL, si am intrebat cat costa Touche Eclat, pt ca stiu cat de apreciat e etc. Vanzatoarea mi-a zis ca au chiar la oferta cu 40% reducere pt cea mai deschisa nuanta. Pretul intreg era cam 130 ron, 78 cu reducere. Mi s-a parut foarte interesant si m-am gandit sa va anunt. Nu stiu daca este valabila oferta si in alte magazine Marionnaud dar daca va tenteaza puteti sa incercati. Eu nu mi l-am luat pt ca nu-mi trebuie, nu am probleme cu cearcanele (inca). Am pus si poza ca sa vedeti cum arata nuanta, cam rozalie. Nah, daca tot zicea Joice de Karla Sugar, am nimerit (fara sa caut in mod special) peste swatch-uri facute de ea.

LE: m-am gandit sa va mai zic ca era un cos plin de produse reduse 40% doar ca nu m-am mai uitat si la restul. Dar mai parca am ochit eu niste rujuri YSL, si nu numai

BI-LAL-KAIFA

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

10 comments:

  1. NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
    De ce *bip bip bipbipbipbip* nu stau in Bucuresti DE CEEEEEE????? Am avut o mostra acum ceva timp si am ramas socata de cat de bun e. 130 nu imi da mana, dar ce e sub 90, chiar daca tot scump in my book, parca ar merge. DE CEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE????????????
    FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

    ReplyDelete
  2. @Joice - eu nu stiu, nu exista Marionnaud si in Constanta? Ca daca e, ai putea sa vezi. Era un cos plin cu produse reduse 40%.

    ReplyDelete
  3. Hm, mie nu mi-a lasat o impresie buna..stiu ca e super-mega-ultra loved, dar...ce sa zic,la mine nu a acoperit nimic, doar a facut cearcanele evidente. Thank God ca nu l-am cumparat inainte sa il incerc, dadeam o groaza de bani pe ceva care arata cute si atat!

    ReplyDelete
  4. N-aveeemmmmm :((((( MOR! :((
    Ok, mi-a trecut, I'll live xD

    ReplyDelete
  5. @claudia - niciun produs nu poate sa multumeasca pe toata lumea. Bine ca ai apucat sa-l testezi inainte!

    ReplyDelete
  6. da ,e faimos produsul.nu l-am incercat inca.mersi de info.te pup,Iulia!!!

    ReplyDelete
  7. @Joice - ma bucur ca ti-a trecut :)

    ReplyDelete
  8. @Modniza - stiam ca e faimos, d-aia am si zis sa va anunt. Pup :*

    ReplyDelete
  9. Hey, Touch Eclat nu este corector ci iluminator, este adevarat ca poate avea un mic grad de acoperire dar nu pentru asta este facut.

    Eu il folosesc cam de 2 ani si pentru mine este perfect, poate vrei sa-l incerci si tu.
    Te pup!

    ReplyDelete
  10. @Andreea - mersi pt precizare, eu asa ramasesem cu impresia dupa ce am urmarit o emisiune (How to look good naked) unde au fost comparate Touche Eclat, Erase Paste (care este anticearcan) si nu mai stiu ce. Fiind aceste produse bagate la un loc am ramas cu impresia ca ar fi anticearcan. Cand mai am drum p-acolo o sa-l incerc cu siguranta

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram