Elf Long-Lasting Lustrous Eyeshadow | Festivity & Soiree


RO: Am tot mentionat, atat pe blog cat si pe Youtube, ca imi plac foarte mult fardurile crema Elf Long-Lasting Lustrous Eyeshadow - lung nume mai au - asa ca am zis daca tot e Drugstore Week, am sa va povestesc mai in detaliu despre ele.

Eu le-am cumparat pe ale de pe iHerb, de acolo imi cumpar toate produsele Elf pentru ca pot beneficia de preturile lor pentru SUA si oricum stiti ca sunt mare fana site-ului si dau comenzi mereu. 

Gama are in total 7 nuante care variaza de la culori deschise pana la cele mai inchise. Ele vin ambalate intr-un borcanas de plastic, lucru foarte bun pentru ca e mai usor si nu se intampla nimic daca-l scapi pe jos. Insa produsul nu este fix pana sus la gura recipientului si ingreuneaza putin aplicarea fardului cu degetul daca aveti unghii mai lungi. Dar partea buna e ca asta ar fi singurul minus pe care l-am gasit.


Textura imi place foarte mult si difera de orice alt fard crema mass market pe care l-am incercat pana acum. Se simte foarte fina si catifelata la atingere, pare mai degraba ca o spuma si as zice ca textura este una "crema to powder".  Sunt foarte rezistente iar eu le-am purtat cu brio chiar si fara primer si nu s-au strans in pliu, sunt pigmentate insa merg aplicate si intr-un strat mai fin astfel incat culoarea sa nu fie foarte intensa si se difuzeaza usor.

Veti observa si in poza ca nuantele au si niste particule de sclipici si imi place foarte efectul pe care-l da, plus ca mi se par perfecte pentru perioada sarbatorilor. In general eu le port fara sa aplic niciun fard peste insa le puteti folosi si ca baza pentru fardurile pudra.

Festivity este un mov pruna care-mi place foarte mult sa-l folosesc pentru un machiaj intens al ochilor, un fel de smokey eye dintr-o singura nuanta. Iar Soiree este un roz cald/rose gold foarte frumos care merge de minune cu un machiaj mai fresh.



Din pacate, am vazut ca Soiree si majoritatea celorlalte nuante nu mai sunt disponibile pe iHerb, doar Festivity si Toast (auriu). Festivity costa 2.34$ iar Toast e 3$. Insa gasiti gama completa pe eyeslipsface.com.ro unde costa 22 lei (sau 14.3 momentan pentru ca sunt la oferta).

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

5 comments:

  1. Ce bine arata ambele! Nu am avut pana acum nici un fard cremos, si nici blushuri cremoase....nu stiu de ce ma feresc de ele. Poate din necunostinta de cauza...dar sigur voi incerca si eu! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trebuie sa le incerci, sunt produse foarte prietenoase si usor de folosit. :D Pup :*

      Delete
  2. Mama, cum mi-ai adus tu aminte de ele! Ca zau ca uitasem si cred ca acum e momentul perfect sa le scot la treaba :D Pups

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, asta am zis si eu, ca e perioada perfecta pentru ele. :D Pups :*

      Delete
  3. E nuantw frumoase! O sa le incerc si eu daca nu uit :D

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram