Rimmel ScandalEyes XX-treme Volume&Length mascara

rimmel scandaleyes xx-treme mascara review cover

RO: Am realizat acum ca nu v-am mai aratat un rimel de foarte, foarte mult timp dar nu-i nimic pentru ca remediez problema si astazi am sa povestesc putin unul ce urmeaza sa se lanseze luna aceasta: Rimmel ScandalEyes XX-treme Volume&Length.

Rimelul are un aplicator cu peri de silicon si are doua parti diferite: una arcuita cu peri mici care ar oferi un volum maxim de incarcare rapida si una plata cu peri lungipentru alungire si definire. Sau dupa cum ne sfatuia Mirela Vescan: partea plata o folositi atunci cand aplicati produsul pe genele altcuiva iar partea curbata o folositi cand il folositi pe propriile gene.

rimmel scandaleyes xx-treme mascara

rimmel scandaleyes xx-treme mascara aplicator

Formula lui mi s-a parut destul de densa si astfel ramane intr-o cantitate mare pe aplicator, prea mare as spune eu. Initial cand am folosit rimelul in graba intr-o Duminica tin minte ca prima impresie a fost una buna apoi mi-am pus din nou extensii de gene iar acum cand am revenit la el nu mi-a mai placut atat de mult. Asa cum scriam mai sus, mi se pare ca ramane prea mult produs pe aplicator chiar si dupa ce il sterg pe un servetel pentru a indeparta excesul. Alungeste considerabil genele dar mi se pare ca le incarca excesiv, le lipeste intre ele si mi se pare ca nu le incarca uniform iar aspectul final este urmatorul:

rimmel scandaleyes xx-treme mascara review before&after
click pe poza pentru a o mari

Am tot incercat sa obtin un rezultat mai frumos dar nu mi-a iesit. Odata aplicat, a rezistat bine, fara sa se intinda pe pleoapa si nici nu m-am trezit cu el sfaramitat pe obraz si la sfarsitul zilei se demachiaza destul usor. Pretul recomandat pentru Rimmel ScandalEyes XX-treme este de 30 lei si eu am incercat rimeluri care mi-au placut mult in aceasta categorie de pret asa ca nu cred ca-l voi avea in vedere atunci cand imi voi cumpara un rimel nou.

Voua cum vi se pare rimleul din poze?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

10 comments:

  1. E tare ciudat cum se aseaza pe genele tale, cred ca fata de ale mele, genele tale sunt mai rare si mai lungi. Mie imi place mult cum arata aplicat pe genele mele, le evidentiaza foarte frumos - chiar am scris despre el zilele trecute si am mai primit ceva feedback negativ de la persoane care nu-s asa multumita cum sunt eu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu cred ca asta e problema pentru ca se observa cat le lipeste. Am vazut postarea ta si daca te uiti in postari mia vechi cu rimeluri care mi-au placut asa arata si genele mele. Anyways, ma bucur ca tie iti place. Pup :*

      Delete
    2. Partea buna e ca avem un preferat comun: Maybelline The Rocket, care arata bine pe genele amandurora. Oricum, tu ai genele mai lungi ca ale mele. :D

      Delete
    3. Da, da, The Rocket e foarte misto, ce dor mi s-a facut de el acum ca l-ai mentionat. :))

      Delete
  2. parca am avut si eu candva un scandaleyes, dar nu cred ca mi-a placut!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu in trecut am avut reticente in a incerca vreunul tocmai pentru ca citisem review-uri negative. Oricum, sa stii ca am vazut si pareri bune despre el, parca mi-a si parut rau ca mie nu-mi face genele asa de misto. Pup :*

      Delete
  3. In seara asta am vazut un reportaj cu Vescan si am vazut ca folosea rimelul asta. Rezultatul ei mi-a plăcut ... as fi tentată sa il incerc

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am vazut reportajul si mie mi s-a parut ca si modelului i-a lipit genele si i le-a incarcat prea mult. :)

      Delete
  4. Nici mie nu-mi place. Am tot incercat sa-l fac sa functioneze, dar nu. Am zis sa-l mai las sa se usuce, ca poate se schimba treaba.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mie mi se pare ca tocmai asta e problema, ca s-a uscat si formula a devenit prea vascoasa. :(

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram