10 noutati tentante de la Sephora

RO: Miercuri am avut ocazia sa particip la evenimentul de prezentare a colectiei de vara Sephora si am sa va arat o gramada de noutati dar m-am gandit ca pana primesc toate informatiile sa va arat ce produse mi-au atras atentia si la care mi-a ramas gandul ramanand ca atunci cand va voi prezenta toate noutatile sa-mi spuneti si voi care sunt produsele care v-ar tenta cel mai tare.




1. Clarisonic


Desi lansarea in Romania a avut loc acum ceva timp, eu m-am bucurat ca am putut nu numai admira, ci si incerca pe propria piele acest gadget atat de renumit si laudat. Si mi s-a parut foarte, foarte misto. Eu am trait nu stiu cat timp cu impresia ca peria se roteste, insa nu e asa, doar pulseaza si trebuie sa recunosc faptul ca nu mi-ar displacea una. Gasiti deja Clarisonic in Sephora, Mia 2 la 700 lei iar Plus la 1000 lei, iar capetele costa in jur de 25 euro.

2. Vita Liberata Self Tan Lotion


Despre autobronzantele de la Vita Liberata am auzit multe lucruri bune, la care se mai adauga ca nu miroase si sari peste pasul de hidratare inainte de a folosi autobronzantul pentru ca de asta se ocupa chiar produsul in sine. Desi nu am folosit inca, am auzit de multe ori faptul ca mirosul autobronzatelor nu este chiar placut si am fost chiar impresionata atunci cand am constatat ca nu si Vita Liberata. Gasiti doua variante pentru Self Tan Lotion: Tinted si Untinted. Diferenta intre cele doua este ca Vita Liberata Untinted Self Tan Lotion este mai degraba un produs de bronzare graduala in timp ce varianta Tinted este un autobronzant clasic.

3. Givenchy Over Rose Collection


Mai exact quad-ul pentru ca am ceva cu rozul in ultima vreme, mi se trage de la Naked 3 cel mai probabil, si pentru ca mi-au palcut mult culorile. Rozul cel mai deschis e "all glittery and nice".

Si, pe langa quad, normal ca mi-au cazut ochii pe paleta de buze si obraji, o palea cu 9 culori destul de variate, de la rozuri la corai si chiar un rosu.

4. Make Up For Ever


Insula Makeup Forever de la eveniment avea ceva produse care mi-au atras atentia. In primul rand am putut admira fardurile de obraz HD Second Skin Cream Blush, pe care nu apucasem sa le vad, apoi mi-a atras atentia pudra HD compacta. Cunoasteti probabil faimoasa pudra HD Makeup Forever,iar acum puteti opta si pentru varianta compacta, aceeasi pudra, aceleasi efecte doar ca e mai usor de folosit. Dar trebuie aplicata tot cu pensula, la fel cum ati proceda cu cea pulbere, nu folositi burete, nu o tapotati pe fata, cum ati face cu o pudra normala.

Apoi, nu puteam sa nu remarc creioanele Aqua Matic, rezistente dar foarte usor de aplicat, Sunt foarte cremoase iar dupa ce le aplici, acolo raman. Culorile sunt destul de variate si cu siguranta exista ceva pentru fiecare.

Si tot vorbind cu Tina, reprezentanta MUFE prezenta la eveniment, ii povestesc ca rar pun altceva inafara de neutre la ochi insa cand vine vorba rujuri situatia e complet diferita si vine vorba despre Aqua Rouge iar ea mi-a spus ca se vor lansa 3 culori noi, in nuantele creioanelor de buze Aqua Lip pe care le aveau la eveniment. Abia astept!


5. Dr. Brandt XYY Dual Fusion Water


Un produs inedit ce face parte din gama Extend Your Youth, inedit pentru ca initial consistenta este cea a unei lotiuni micelare iar pe masura ce frecam degetele se schimba usor si devenea usor uleioasa. Apoi am aflat ca functioneaza ca un demachiant bifazic doar ca faza uleioasa este cumva incorporata, de acolo si denumirea Dual Fusion Water. Mi se pare foarte intersanta ideea si foarte practica pentru ca nu mai trebuie sa stai si sa amesteci produsul, sa te grabesti sa aplici pe dicheta inainte de separarea fazelor, as fi curioasa sa vad cum se comporta efectiv la indepartarea machiajului.

6. Couleur Kenzo Violet


Dintre parfumurile incercate, la doua mi-a ramas gandul: Couleur Kenzo Violet si Jaune. Couleur Kenzo Violet este cel mai nou parfum in seria Couleur Kenzo si mi s-a parut un parfum perfect pentru vara, fructat, usor dulce si cu jeleu de coacaze negre ca nota de baza. Yummy! :)

Note (cf. Fragrantica): varf - afine, coacaze rosii / mijloc - violete, marmelada / baza - coacaze negre

Apoi va spuneam ca si varianta Jaune mi-a atras atentia, desi nu este un parfum pe care l-as alege in mod normal: floral, citric. Insa mi-am dat seama destul de repede si de ce mi-a placut: seamana foarte mult cu gelul de dus Le Petit Marseillais Fleurs d'Oranger despre care v-am mai povestit ca nu e ceva ce-mi place in mod normal insa a reusit sa ma cucereasca.

Note (cf. Fragrantica): varf - lamaie, bergamota / mijloc - iasomie, flori de portocal / baza - vanilie, mosc.

7. Sephora Nail Patch Art


Abtipildurile de unghii Sephora Nail Patch Art sunt o metoda foarte usoara pentru a obtine o manichiura perfecta fara prea multe batai de cap, mai ales daca vrei un model si nu te pricepi deloc la nail art (asa ca mine) iar pentru vara am vazut multe modele noi si frumoase iar cele care mi-a placut cel mai mult si pe care le-am si incercat sunt abtipildurile "Galaxy", pentru ca nu o data am admirat tipul asta de manichiura dar eu nu sunt in stare sa fac asa ceva, acum pot apela la Nail Patch Art. :)

8. Nails Inc. 2-in-1 Colour&Pop Art


Pentru colectia de primavara/vara 2014, Nails Inc au creat primele lor oje cu doua capete, unul cu oja, intr-una din nuantele special create pentru aceasta colectie, iar celalalt cu Pop Art, un top coat cu sclipici. Variantele 2-in-1 sunt:

Angel / Upper Street

Sheraton Street / Cavendish Place

Knightsbridge Place / Sloane Street


9. Too Faced Melted Liquified Long Wear Lipstick


Ca o adevarata impatimita a rujurilor si o iubitoare a celor in formula lichida, nu puteam ramane indiferenta la cele Too Faced. Sunt foarte pigmentate iar nuantele disponibile sunt foarte frumoase, astept ocazia de a purta Melted Fuchsia si sigur o sa-l vedeti pe blog.

10. Sisley Phyto-Touche Illusion d'Eté


Pana Miercuri, nu mi-as fi imaginat ca ar putea sa-mi placa un bronzer cu alt finish decat mat, dar am incercat oricum Sisley Illusion d'Ete iar in momentul in care m-am uitat in oglinda am zis: "wow!". Da un aspect luminos foarte placut si frumos, fara a avea particule mari de sclipici si i-am retinut numele pentru ca este foarte bine ales, chiar lasa impresia acelui ten bronzat, luminos, fara a arata portocaliu pe un ten foarte deschis.

***

Ramane sa va dau mai multe informatii despre produse (preturi, date de lansare), atunci cand le voi avea si eu. Nu sunt decat doar cateva dintre noutatile acestei veri si abia astept sa vi le arat pe toate. Evenimentul a fost foarte reusit si mi-a placut ca am putut afla cat mai multe detalii despre noutatile fiecarui brand in parte, as mai fi stat acolo nu stiu cate ore. :))

Cum vi se par alegerile mele, va tenteaza vreuna dintre ele?


PS: Nu uitati de giveaway.


Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

13 comments:

  1. ce mana frumoasa la nr 9 :P :)
    ma apuc si eu de articol, lovee the new products <3

    ReplyDelete
  2. Bronzerul acela chiar pare fenomenal. Eu am ceva asemanator de la Cargo.

    ReplyDelete
  3. Mda..le vreau pe toate :)) :D;sa stau sa ma joc intre cosmetice m-ar face cea mai fericita!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iti dai seama cum eram eu, si stai sa le vezi si pe celelalte. :D

      Delete
  4. Mama ce misto ara Melted Fuchsia. Chiar pe stilul meu asa. :)) Dar BB Cream-ul de la Benefit unde este? Pe mine ma tenteaza rau de tot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Didn't make it, il aveam in lista dar uitasem de bronzer-ul Sisley pe care nu puteam sa nu-l pomenesc si am zis sa fie cifra rotunda.

      Delete
  5. toate arata absolut minunat si e greu sa te decizi asupra unui singur produs. :D:D
    pupici!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mie mi-a fost greu sa aleg doar 10, care de fapt nu sunt chiar 10 doar. :)) Pup :*

      Delete
  6. Cat costa spuma autobronzanta Vita Liberata?

    ReplyDelete
  7. Cam cat costa un ruj de la Too Faced Melted? As vrea sa cumpar unul de la Sephora. Multumesc anticipat

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram