Cele 7 produse pe care le-as lua pe o insula pustie

RO: Am citit mai devreme aceasta leapsa la Ioana si mi-a placut mult asa ca am vrut s-o preiau, mi s-a parut numai buna pentru Duminica. Asa cum ati dedus deja, am ales 7 produse cosmetice pe care le-as lua cu mine pe o insula pustie.

Bineinteles ca am presuspus faptul ca insula este una cu un climat cald si am presupus faptul ca va fi mult soare, caldura pentru ca parca nu ar fi un exercitiu la fel de frumos sa te gandesti ce ai lua pe o insula unde ar fi frig, urat si ar ploua intr-una. :D


1. Crema hidratanta Paula's Choice Resist Clear Skin Hydrator *review*
2. Nivea Baby Sun protecting Lotion SPF50 (double-duty, SPF pentru fata si corp) *review*
3. Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA Lotion *review*
4. Nature's Gate Revitalizing Jojoba Shampoo (din nou double-duty, sampon+gel de dus) *review*
5. Moroccanoil *review*
6. Anastasia Dipbrow Pomade *review coming soon*
7. Physician's Formula Healthy Wear Powder Foundation SPF50 *review*

***

Va invit si pe voi sa-mi spuneti ce produse ati lua pe o insula.

PS: Nu stiu daca ati apucat sa vedeti pe pagina de Facebook, dar am lipsit saptamana asta din cauza unei raceli insa, planuiesc ceva pentru saptamana ce urmeaza asa ca va astept maine cu un nou articol.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

6 comments:

  1. Eu de la un timp nu ma mai inteleg cu Resist CSH :|. S-o fi obisnuit tenul cu ea, or fi temperaturile, nu stiu..Cert e ca mi-au aparut niste bubite ca si cand m-as fi iritat - ceea ce nu patesc avand in vedere ca folosesc doar PC, Balea si 2 produse LRP (deci nu am schimbat nimic in rutina). Ma gandesc sa o incerc pe cea Repair Barier - mostre sa vad ce si cum, apoi daca e ok full size.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :( Uf, imi pare rau, posibil sa fie din cauza vremii, sa se fi schimbat usor tenul. Imi imaginez ca nu e placut sa fii nevoita sa schimbi crema cu care te-ai inteles bine atata timp. Iti mai pot recomanda sa incerci si Hydralight, mie mi-a placut super mult. Pup :*

      Delete
  2. O crema cu SPF mare( nu am un brand favorit...inca sunt in cautarea cremei perfecte cu SPF), apa termala Avene, balsam de buze cu SPF Nivea, un spray protector pentru par, o lotiune de corp cu efect racoritor, pudra de orez si un rimel rezistent la apa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Let me know atunci cand o gasesti si eu o caut de prea multa vreme. :)) Nivea Baby era cea care se incadra cel mai bine dintre cele incercate de mine pana acum.

      Delete
  3. Lotiunea cu SPF Nivea se mai gaseste in magazine? Tin minte ca am cautat-o anul trecut fara succes...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daca-mi aduc bine aminte am vazut-o anul trecut in DM (dar eu am avut o alta crema si nu am cautat-o in mod special), acum banuiesc ca nu ai sanse s-o gasesti, mai vedem la vara.

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram