T*I*S: Nivea Deo Powder Touch si #lunaiubirie


RO: Desi nu au mai ramas decat 10 zile din #lunaiubirie, nu am putut sa nu va scriu despre aceasta campanie initiata de Nivea pentru ca mi-a placut ideea lor, pentru ca au dreptate si pentru ca mi-am dorit s-o sustin.

Când i-ai spus ultima dată „Te iubesc” persoanei dragi? Dar un sincer  „MulÅ£umesc” celei mai bune prietene sau mamei pentru că a fost mereu lângă tine? Paradoxal, a-Å£i exprima sentimentele pare uneori cel mai greu lucru din lume de facut.

 Pentru a încuraja declaraÅ£iile de dragoste NIVEA adaugă o nouă lună în calendar ÅŸi declară perioada 10 februarie – 10 martie luna „Iubirie”! NIVEA devine astfel mesagerul iubirii tale printr-o serie de cadouri irezistibile! ÃŽn luna “Iubirie” îndrăzneÅŸte să spui “Te iubesc”, „Multumesc” sau „Să ai o zi frumoasă” cu EdiÅ£iile Limitate de NIVEA Creme ÅŸi cadourile speciale NIVEA!  

Descoperă declaraţiile de dragoste din luna Iubirie după hashtag-ul campaniei #lunaiubirie şi exprimă-ţi iubirea faţă de cei dragi!


Asadar, pana pe 10 Martie mai puteti gasi cutiutele de crema Nivea in editie limitata si pachetele speciale, ca tot este 1 si 8 Martie, pot fi un cadou dragut iar pe biletelul deja atasat pachetelor poti scrie un mesaj frumos pentru persoana ce urmeaza sa-l primeasca.

 Cadou Nivea Body Soft Milk 21.7 lei / Cadou Nivea Aqua Effect 25.6 lei / Cadou Nivea Diamond Gloss25.76 lei
Nivea Creme 30 ml 3.95 lei / Nivea Creme 75 ml 7.46 lei / Nivea Creme 150 ml 11.8 lei

***

Deo Powder Touch Roll-on 50 ml 13.54 lei / Deo Powder Touch Spray 150 ml 13.54 lei / Deo Powder Touch Stick 40 ml 13.54 lei

Apoi ar fi cea mai noua gama de produse Nivea, anti-perspirantele Powder Touch ce se usuca repede dupa aplicare, fara a lasa urme, pastreaza pielea subratului catifelata si fina si o invaluie intr-o aroma feminina si discreta ce imbina notele proaspete de bergamota si portocala cu cele delicate ale trandafirului si lacramioarelor. Ingredientul cheie al gamei este caolinul, argila cunoscuta pentru proprietatile ei absorbante.

Sigur, atitudinea desăvârşeşte personalitatea, dar foarte important este şi modul în care o femeie se îngrijeşte pentru a se simţi bine în pielea ei. Iar asta se intamplă atunci când momentele perfecte de prospeţime şi jovialitate durează întreaga zi.Pentru a transforma momentul aplicării deodorantului într-un moment de feminitate, prospeţime şi delicateţe pe care doreşti să-l prelungeşti întreaga zi, NIVEA a creat NOUL Anti-Perspirant Powder Touch. Dezvoltat special pentru femei, NOUL deodorant încântă simțurile şi oferă echilibrul perfect între protecție şi feminitate.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

1 comment:

  1. Interesanta noua gama de deodorante, de incercat :D Si frumoasa initiativa celor de la Nivea, cu luna iubirie ;)

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram