Tag: Pacatele mortale ale frumusetii


RO: Iar un tag foarte interesant pe care l-a facut Miss Rux si bineinteles ca nu m-am putut abtine sa nu-l fac si eu, mi-a placut tare mult sa citesc ce au scris si celelate fete din blogosfera si desi voiam sa-l mai aman cateva zile, m-am entuziasmat atat de mult ca am net decent (multumesc vecinului lui tata cu router nou neparolat :)) ) si am zis sa profit la maxim de el :D


1. Lacomie -> Care ste cel mai ieftin produs cosmetic pe acre il ai? Dar cel mai scump?

Cel mai ieftin: cred ca ar fi ojele Golden Rose, ah, si solutia de indepartat oja de la Ebelin cred ca e chiar mai ieftina decat ojele :D
Cel mai scump: pff, sunt ceva produse care se invart pe-acolo pe sus, in jurul aceleiasi sume dar cerd totusi ca Lotiunea cu 2% BHA de la Paula's Coice este cel mai scump.

2. Manie -> Care este produsul cu care te afli intr-o realatie de iubire/ura? Ce produs a fost greu de gasit?

As putea spune ca sunt doua produse care se incadreaza foarte bine in aceasta categorie: fondul d eten Vichy Aerateint crema, pentru ca am vazut ce poate dar nu-i prea plac zonele uscate si pudra compacta Flormar Pretty compact, pe care nu am mentionat-o decat o data intr-un an de zile tocmai pentru ca uneori imi place, alteori imi vine s-o arunc la gunoi :D

Un produs greu de gasit cred ca ar fi oja Flormar 424, am cautat-o in vara saptamani la randul pana s-o gasesc absolut intamplator intr-un Auchan, cand eram la cumparaturi cu tata, si poate ar intra si setul Benefit Tan about you, am fost in 3 mall-uri la Sephora si l-am gasit intr-un final in cel din Baneasa.

3. Pofta -> Care este cel mai delicios produs cosmetic?

Pe care il am sau in general din ce-am mai vazut? :)) As spune unturile de corp The Body Shop cu zmeura (parca), mango, capsune, cam astea mi le aduc aminte ca sunt delicioase.

4. Lene -> Ce produs neglijezi din cauza lenei?

Raspunsul clasic: crema de corp iar gambele mele ma urasc pentru asta :(

5. Mandrie -> - Ce produs iti da mai multa incredere in tine?

1. Fondul de ten si 2. unul din parfumurile mele preferate :D Da, nu m-am putut hotari la unul singur, in functie de situatie unul din cele doua imi da incredere.

6. Ravna -> Ce atribute gasesti atragatoare la sexul opus?

Caracterul, umorul si inteligenta.

7. Invidie -> Ce produse ti-ar placea sa primesti cadou?

Hm, let me see, nu putem sa includem si haine? Nu, nu? Too bad :)) (luati aminte de aici, pentru ca va fi ziua mea in cateva ore :))) Parfum Cacharel Amor amor, blush-uri (de oricare, cat mai multe, cat mai frumoase :))), oje (pey da nu, nu se poate fara oje), Paula's Choice AHA si o crema de fata, de fapt si un toner ar fi bun...cred ca ma opresc aici, vreti link-uri? :)))

Asadar girlies, I shared mine, now you share yours, este foarte amuzant tag-ul si va invit sa-l preluati, daca nu aveti blog si v-ar placea sa raspundeti la intrebari, imi puteti lasa raspunsurile intr-un comentariu.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

4 comments:

  1. Greaaaat tag! :D O sa-l preiau si eu :*

    ReplyDelete
  2. uuuu la multi anisori pt maine >:D< si sper sa primesti mare parte din wishlist

    ReplyDelete
  3. Mersi Pixie :* Am avut oricum eu grija sa bifez cateva chestii din wishlist :D

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram