De Dragobete se premiaza dulcegariile

RO: Astazi va prezint un concurs organizat de cei de la Complexul Apicol "Veceslav Harnaj" avand niste premii dulci, delicioase si naturale, iata ce v-au pregatit:

Apreciem declaratiile de dragoste si ne-am gandit sa le premiem. Fa o declaratie dulce persoanei iubite iar noi ii trimitem miere personalizata cu numele persoanei, insotita de mesajul tau.

Premiile: 5 seturi de miere.  

Seturile de miere sunt formate din: Miere Salcam 450g, Miere Poliflora 450g, Miere Tei 450g.  Seturile vor fi personalizate cu numele persoanei dragi careia vor fi trimise, insotite de textul declaratiei de dragoste a persoanei castigatoare. 

Participanti: Poate participa orice persoana care are varsta peste 18 ani si domiciliul pe teritoriul Romaniei.

Regulament: In concurs se poate inscrie orice utilizator Facebook. Conditia de inscriere este ca participantul la concurs sa faca publica o declaratie de dragoste pe Facebook. Pentru a va inscrie in concurs trebuie sa mentionati pagina noastra de Facebook in textul declaratiei. Vor fi luate in considerare doar declaritiile de dragoste ce contin pagina Facebook a Complexului Apicol. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti cu ajutorul random.org si vor fi afisati pe data de 24 februarie 2012. 

Desfasurarea concursului are loc in perioada: 13 februarie 2012 – 22 februarie 2012. Castigatorii vor fi desemnati pe 24 februarie 2012.

Asteptam cu nerabdare cele mai dulci declaratii. 

Si o mica precizare din partea mea: pentru a include in declaratie numele paginii de Facebook a celor de la Complexul Apicol folositi tag-ul @Complex Apicol Veceslav Harnaj, in timp ce scrieti tag-ul ar trebui sa va apara pagina lor, o selectati and presto :)

Follow me on
Bloglovin Facebook Twitter

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

No comments:

Post a Comment

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram