Noutatile de vara din Sephora

Joi se anunta ca fiind o zi cam mohorata insa chiar si asa, eu am inceput-o entuziasmata pentru ca urma sa descopar noutatile pe care le-a pregatit Sephora pentru aceasta vara. Pentru ca urmaresc indeaproape si lansarile internationale, mereu abia astept sa vad ce ajunge si in Romania. Si mereu ma intreb daca o sa aduc produsul x sau y, tin o lista mentala si apoi bifez, tot mental, produsele pe care le si regasesc. Si sincera sa fiu, in ultima vreme m-am bucurat sa observ ca noile lansari apar tot mai repede si la noi si multe dintre produsele pe care le astept, chiar ajung si inmagazinele noastre Sephora. Iar acum va invit si pe voi sa descoperiti o parte dintre noile produse.

TOO FACED


Inca de la primirea invitatiei si chiar dinainte as putea spune o intrebare revenea in minte mea: "oare va aparea si la noi paleta Sweet Peach?". Ei bine, DA! Paleta Sweet Peach va fi disponibila inclusiv in Romania iar pretul ei va fi probabil tot 207 lei, la fel ca Chocolate Bon Bons.. Si da, miroase a piersica  Din pacate paleta Sweet Peach este o editie limitata, deci daca v-o doriti nu stati prea mult pe ganduri.

Bine-cunoscutul rimel Better Than Sex va avea acum si o varianta waterproof si numai bine il veti putea lua inaintede sezonul estival. Daca sunteti deja fane ale variantei clasice sau poate daca v-au placut rezultatele variantei clasice insa ati vrea ceva mai rezistent, puteti incerca noua varianta. Si pentru ca e foarte misto, am sa va las aici si clipul pe care l-au facut cu lansarea rimelului, clip in care apare Kandee Johnson.



Iar pentru indepartarea rimelului, chiar si a celui waterproof, o inovatie Too Faced, Mascara Melt-Off este un produs diferit de clasicele demachiante. Acesta vine intr-un ambalaj asemanator cu ce al unui rimel si are un aplicator asemanator cu cel al unui rimel iar ideea este de a folosi aplicatorul pentru a distribui demachiantul pe gene fix la fel cum ai face cand aplici rimel apoi il lasi sa actioneze 30 de secunde dupa care il poti sterge.

Familia dragalaselor blush-uri Sweethearts se inmulteste cu inca o nuanta, Pink Bellini, ce contine 3 culori perfecte pentru vara pe care le puteti folosi individual, fie le puteti combina pentru a obtine o nuanta noua, in functie de preferintele voastre. Iar pe langa blush mai este Sweethearts Bronzer care in loc de 3 nuante, are doar doua, un bronzer si un  iluminator.

Produsele Too Faced vor fi disponibile in magazine incepand cu a doua jumatate a lunii Mai.

URBAN DECAY


Un alt stand la care abia asteptam sa vad noutatile a fost Urban Decay si o alta paleta pe care o vom vedea in magazinele Sephora din Romania este paleta Vice XX, o paleta ce sarbatoreste cei 20 de ani de la infiintarea Urban Decay.

Afterglow 8-Hour Powder Highlighter are 3 nuante absolut superbe iar textura lor este nemaipoenita. Daca sunteti familiare cu fardul Sin din Naked 1, acum aveti o varianta si pentru fata iar pe langa Si celalate doua nuanta, Fireball si Aura sunt inpirate tot dupa fardurile de ochi cu acelasi nume iar Fireball mi se pare o nuanta deosebita pentru ca are o usoara tenta duochrome si in functie de cum cade lumina variaza intre o nuanta de piersica spre un roz rece. Foarte misto!

Naked Skin One&Done este un produs hibrid, asa cum il descrie Urban Decay, ce combina propritatile unei creme cu cele ale unui fond de ten. Are o textura foarte usora, un finish semi-mat si o cantitate mica va fi de ajuns pentru o usoara uniformizare a tenului.

Alte noutati ar fi creioanele 24/7 Glide-on in nuanta Heartless, un roz pal, pe care il puteti folosi pentru iluminarea ochilor dar si a fetei si 24/7 Waterline in nuanta Walk of Shame (din nou, o inspiratie dupa un fard de ochi). Si nu in ultimul rand ar fi Beached Bronzer pentru un bronz de invidiat pe care il veti gasi in doua nuante Sunkiseed si Bronzed.

SEPHORA


Bineinteles ca nu puteam sa incep altfel prezentarea noutatilor brand-ului Sephora decat cu niste rujuri. Sephora Rouge Balm este o noua gama de rujuri hidratante, cu o textura foarte comfortabila pe buze si cu...wait for it...SPF20. Buzele sunt cu siguranta una dintre portiunile ignorate atunci cand vine vorba de protectia solara asa ca ma bucur de aparitia acestor rujuri. Iar gama cuprinde momentan doar cele 8 nuante pe care le vedeti in jumatatea de sus a colajului.

Sephora Rouge Shine este o alta gama nou-nouta ce contine 35 nuante variate, toate cu un finish ultra lucios, asemanator unui luciu de buze, insa cu o textura foarte placuta nelipicioasa. Exista doua variante diferite in aceasta gama, una cu sidef pentru o stralucire si mai intensa si una fara sidef.


Inspirati de folosirea filtrelor in poze, cei de la Sephora au creat doua palete de farduri. Una cu tonuri mai inchise si reci numita Overcast Filter Palette perfecta pentru machiajele mai dramatice de seara iar cealalta cu tonuri calde deschise si medii numita Sunbleached Filter Palette pentru machiaje mai naturale,

Apoi, in fiecare an Sephora scoate cate o alta varianta de Sun Disk iar cel de anul acesta imi place la nebunie cum arata. Pe langa modelul frumos mi se pare ca este si foarte practic pentru ca nuantele sunt destul de bine separat incat sa poate fi folosite si individual dar si toate impreuna pentru un look rapid cand nu ai timp sa iei separat bronzer, apoi blush.

Nici unghiile nu sunt neglijate si suntem invitate sa uitam de nunatele intense si in schimb, sa adoptam nuante pastelate ca cele pe acre le veti gasi in colectia Color Hit Tropical Pastel.

Iar pensula Multitasker este acum si in format mini, perfecta pentru a fi pusa in portfard si luata oriunde, fie ca ai nevoie sa-ti retusezi machiajul in timpul zilei, fie in calatorii pentru ca va ocupa mai putin loc.


Continuand seria de produse inspirate dupa trendul Coreean si dupa lansarea fondului de ten Wonderful Cushion in aceasta primavara, acum Sephora lanseaza Wonderful Cushion Healthy Glow Cream Blush, Natural Glow Face Luminizer si Matte Lip Cream. Sistemul de aplicare e interesant iar aplicarea produselor mi s-a parut usoara, iar produsele de buze sunt pigmentate si nuantele sunt unele foarte frumoase.

swatch Wonderful Cushion Matte Lip Cream

BEAUTY TO GO


"The aisle of doom" capata noi tentatii iar primul lucru care mi-a atras atentia a fost SOS Beauty Kit. Contine mini pilă de unghii, mini pensetă, oglindă de buzunar, duo de elastice de păr, de È™erveÈ›ele demachiante expres È™i de È™erveÈ›ele dizolvante expres si astfel esti pregatita pentru situatii neprevazute sau pentru escapade de cate un weekend. Pe langa kit, veti mai gasi in sectiunea Beauty to Go si acel mini evantai ce contine de fapt diverse pile pentru unghii, pachete de pile mini super simpatice sau elastice de par care nu lasa urma in par.


In ceea ce priveste produsele de machiaj ar fi creioanele de ochi Mini Colorful Shadow&Liner in nuantele Kaki si Secret Boudoir. Am testat pe mana Secret Boudoir si este atat de cremos si moale iar nuanta lui mi se pare perfecta pentru a fi aplicat pe post de baza de machiaj dar si pe conjunctiva pentru neutralizarea rosetii si iluminarea ochiului. Dupa fard, puteti aplica The Mascara mini, cel mai nou rimel lansat de Sephora care acum este si in format travel friendly.

Paleta Must-have este si ea perfecta de luat fie in geanta, fie in voiaj si contine 4 farduri, un blush si bronzer si pentru ca eram chiar curioasa cum sunt fardurile, am si swatch-uit-o pentru voi. Am fost placut surprinsa sa constat ca fardurile sunt pigmentate, atat cele metalice cat si cele mate iar cele doua farduri pentru fata nu sunt atat de intense, ceea ce e si de dorit.


Si portfardurile Colorful Pouches sunt asa dragute si sunt perfecte pentru a tine in el toate produsele pe care trebuie sa le luati cu voi si puteti alege intre 3 dimensiuni diferite (S, M si L), in functie de nevoi. Eu port de obicei unul S in geanta iar atunci cand plec pe undeva apelez la cel L. Sunt foarte dragute dar si incapatoare.

MAKE UP FOR EVER



Era cat pe ce sa uit complet complet de Make Up For Ever, si ei au cateva noutati. Prima dintre ele este noul rimel Exscessive Lash cu o formula ce promite volum si separare a genelor iar aplicatorul este unul diferit fata de altele pentru ca este o combinatie intre doua tipuri de peri, unii mai fermi si altii mai flexibil, care in combinatie ofera atat o aplicare uniforma a produsului de la baza pana la varful genelor cat si o separare a genelor, datorita firelor mai ferme care piaptana genele.

Iar cealalata noutate ar fi noile creioane de ochi Aqua XL cu o formula super rezistenta asa cum te-ai astepta de la orice produs din gama Aqua, formula ce a fost testata in cele mai extreme conditii: inotatori care au stat timp de 3 ore in apa de 30 grade pentru a vedea rezistenta la apa dar si actori sau interpreti care stau pe scena sub niste lumini intense testand astfel rezistenta la transpiratie si sebum. Gama Aqua XL Eye Pencil este foarte variata si contine 20 de nunate in total, de la cele clasice pana la culori intense deci exista ceva pentru gustul fiecaruia.

BEAUTYBLENDER



Pentru a ne usura viata si aplicarea fardului de obraz, Beautyblender a scos BeautyBlusher, un nou burete intre clasicul Beautyblender si cei Micro,mini. Deci daca va doreati cumva o varianta mai precisa ca buretele normal insa cei Micro.mini vi s-au parut prea mici puteti incerca aceasta varianta.

BENEFIT


Benefit nu are multe noutati pentru vara insa am avut ocazia sa vad si sa incerc noutatile de primavara. Va pot spune ca mi-a placut foarte mult textura gelului The POREfessional Matte Rescue iar Dew The Hoola este nemaipomenit ca solutie instanta de bronzare pentru ten. Textura lui e foarte usoara iar finish-ul e mat deci tenurile mixte si grase nu vor luci inestetic iar nuanta obtinuta este una frumoasa si in cazul tenurilor deschise. Si chiar daca nu este un produs autobronzant, mana mea pe care l-am incercat inca mai are culoare.

Ce ar fi nou sunt mastile The POREfessional Instant Wipeout si paleta Cheekathon ce contine 5 dintre blush-urile Benefit: Dandelion, Hoola, Rockateur, Dallas si Coralista. Din pacate paleta nu se gaseste in toate magazinele Sephora ci doar in cele care au Benefit Brow Bar. Aici puteti vedea lista completa a magazinelor cu Brow Bar.

TONY MOLY


Daca sunteti iubitoare de produse Coreene sau pur si simplu aveti o slabiciune pentru ambalajele dragute, kawaii style, cu siguranta veti fi incantate de vestea ca acum vom gasi si in Romania brand-ul Tony Moly. Stiam ca este un brand care se gaseste in magazinele din SUA, cred ca am si vazut pe la Tati, Glamlifeguru, mentionate cateva, asa ca m-am bucurat sa aflu ca le vom avea si noi. Veti putea gasi atat produse de ingrijire pentru ten, corp, masti, creme, dar si produse de machiaj cum ar si simpaticele luciuri de buze Petit Bunny Gloss Bar. Eu cu siguranta o sa ma uit dupa ele prin magazin.


Alte cateva lansari care m-am gandit sa le mentionez, poate va intereseaza vreuna anume:
  • GlamGlow GravityMud Firming Treatment cea mai noua masca a acestui brand, una care promite sa redea fermitate pielii, si pe aceasta a mentionat-o Tati si chiar zicea ca-i place foarte mult si ca o foloseste cat mai des
  • Dr. Brandt Power Dose Vitamin C este un ser ce contine 20% vitamina C, un ingredient anti-aging eficient. Forma de Vitamina C ce o contine este "Ascorbosilane C" sau ascorbyl methylsilanol pectinate, o forma de vitamina C stabila ceea ce e bine de stiut. Din pacate nu am apucat sa ma uit peste formula completa insa cu prima ocazie chiar am s-o inspectez si daca e cazul am sa revin cu mai multe detalii.
  • Cellu-Cup, o ventuza de silicon pe care o puteti folosi pentru masajul anti-celulitic
  • Vita Liberata Marula SPF50 Self-Tanning Oil este cel mai produs auto-bronzant Vita Liberata si textura lui este foarte light ceea ce-l face si foarte usor de aplicat. Iar pe langa efectul de bronzare pe care-l ofera, are si un factor de protectie solara mare ceea ce e mereu un plus din punctul meu de vedere.
  • Inca o dovada a faptului ca timpul trece mult prea repede este faptul ca parfumul Ange ou Demon implineste in 2016 10 ani de la lansare si pentru a marca aniversarea, Givenchy a lansat o sticla editie limitata a variantei Ange ou Demon Le Secret. Dantela, un material pe cat de pretios pe atat de misterios, a fost alegerea perfecta pentru a reflecta dualitatea acestui parfum. 
  • Elasticele mele preferate sunt cele Invisibobble pentru ca intr-adevar tin parul bine strans insa nu lasa acele urme inestetice asa cum se intampla cu cele normale insa uneori se largesc destul de mult iar daca ai mai putin par de strans trebuie sa rasucesti de multe ori elasticul. Dar acum exista si Invisibobble Nano care sunt mult mai mici ca cele normale si astfel sunt perfecte atunci cand nu vrei sa-ti prinzi tot parul dar tot vrei sa folosesti Invisibobble. 
Am ajuns si la finalul noutatilor pe care voiam sa le prezint. Sa stiti ca acestea nu sunt toate dar am incercat sa le selectez pe cele care am zis ca va vor interesa si pe cele care chiar daca nu va intereseaza in mod normal, dar meritau mentionate si poate asa descoperiti produse noi misto.

Ce va tenteaza dintre noutatile prezentate? 
Eu duc un debate interior cu mine insasi daca sa iau paleta Sweet Peach sau nu, Ador nuantele dar am atatea palete. Oricum e bine ca mai am timp de gandire. 

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

9 comments:

  1. Pff, ce noutati delicioase :)). Fain tare clipul cu Kandee. In legatura cu Sweet Peach n-as putea sa te ajut, are nuante atat de frumoasee! <3

    ReplyDelete
  2. Clar paleta Sweet Peach va fi a mea!

    ReplyDelete
  3. Produsele Tony Moly ma super încânta. Sper ca Sephora sa mai aducă branduri si la noi, ca in celelalte tari: vreau Bare Minerals, ca in restul Europei avem.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu astept sa mai aduca din brand-urile din vestul Europei, dar macar am facut un pas bun in aceasta directie la inceputul anului cand s-a lansat UD. Pup :*

      Delete
  4. whaaa.. Dr. Brandt, glamglow si chestii coreene.. Chiar ma intrebam cand vor incepe sa aduca si la noi produsele asiatice.. Acum am un prieten in Japonia si a plecat cu o lista dupa el ca statul la posta vamala nu-i de mine. :))

    ReplyDelete
  5. Cautam si eu o paleta noua si ma gandeam sa aleg intre Sweet Peach si Alice Through The Looking Glass dar dupa ce am vazut reviewurile de pe youtube nici nu ma gandesc sa arunc banii pe ceva ce arata ca fardurile de la Ruby Rose. Si, cand zic review-uri, nu ma gandesc la anumite personaje gen graveyard girl sau multe altele care sunt plătite de companii sa le promoveze produsele ci la fete care si- au cheltuit proprii bani si au avut o surpriza tare neplăcuta cand le-au primit.

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram