Comanda iHerb Aprilie 2016


Pentru ca ultima comanda pe iHerb a fost data in cea mai mare graba, de frica sa nu cumva sa ratez iar crema Alpha Hydrox cu hidrochinona, am mai dat inca o comanda in Martie dar abia azi am apucat sa v-o arat. In ultima vreme mi-au ajuns comenzile ca dupa ceas, fix in doua saptamani din momentul expedierii, am coborat special pana la cutia postala pentru ca stiam ca e ziua in care ar trebui sa fie avizul si chiar asa era.

De data aceasta si ati putea spune chiar uimitor, nu am luat nici macar un produs cosmetic dar tot am asteptat cu nerabdare sa ajunga pachetul.

Amazing Grass Green Superfood ORAC



Nu e o noutate, am mai avut in trecut cateva borcane si am ramas la varianta cunoscuta pentru ca stiu sigur ca are un gust bun si pot sa prepar doar cu apa. Amazing Grass Green Superfood este un praf pe baza de iarba de grau ce contine si numeroase alte ingrediente  si aduce un aport important de antioxidanti, fibre si enzime digestive. Nu am mai avut de ceva timp Amazing Grass si cum alimentatia mea in ultimele 6 luni nu a fost prea minunata si tenul imi cam face fite in ultima vreme am zis ca nu ar strica o cura. Puteti prepara Amazing Grass cu apa sau cu suc, eu aleg prima varianta iar gustul e fosrte placut, cel putin gustul variantei mele.


Amazing Grass Kidz Shaker Cup



Recent iHerb a introdus acest produs si cum era la trial si costa doar 2$ nu am ratat sansa. Chiar eram curioasa sa incerc un astfel de shaker si sa vad daca folosindu-l se va amesteca mai bine Amazing Grass - eu amestecam cu lingurita pur si simplu. Iar pe langa am primit si cateva pliculete in plus de Amazing Grass cu variantele pentru copii deci am ocazia sa mai incerc alte 2 arome. Paharul are o capacitate de 600 ml si nu e chiar cea ma asteptam. Nu e un shaker ci doar un bidon gradat cu pai din care poti bea dar se maesteca chiar bine Amazing Grass in el. Din pacate, azi am vaut ca produsul este discontinued. Dar am gasit un shaker la doar 3$, tot de 600 ml si la urmatoarea comanda cred ca-l si pe asta.

Now Foods Slender Sticks Berry Energy



Unul dintre produsele mentionate in articole Top 10 produse de pe iHerb. Nu mai luasem de mult o cutie si am zis ca ar fi o idee buna sa mai iau si astfel sa inlocuiesc sucurile nesanatoase pe care le-am tot baut sau pur si simplu ca ceva care sa-mi astampare poftele de dulce. Dintre varinatele de Slender Sticks incercate de mine, aceasta mi se pare cea mai buna si imi place sa pun un plic intr-un litru de apa, in loc de 500 ml asa cum recomanda ei. Si imediat ai ceva de baut dulce dar fara zahar si cu un aport de vitamine chiar.

Neocell Super Collagen Type 1&3



Am mai avut in trecut aceasta varianta si am mai avut de la Neocell varianta Beauty Infusion care pe langa colagen mai contine alte cateva ingrediente benefice tenului si parului (plus un gust bun) insa aceea este mult mai scumpa - au si scumpit-o de cand am luat eu. Desi am citit pareri cum ca suplimentele pentru ten nu ar avea cine stie ce efect, eu chiar am observat diferenta intre perioadele in care foloseam fie colagen, fie Amazing Grass. In acele perioada tenul se mentinea mult mai curat chiar daca rutina de ingrijire nu era una exemplara si asta a fost unul dintre motivele pentru care am luat colagenul. Celalalt motiv ar fi faptul ca incerc sa previn pe cat posibil perioadele in care imi cade mai mult par iar colagenul m-a ajutat si in aceasta privinta. Nu are un gust bun insa mereu aleg praful in defavoarea pastilelor pentru ca am inteles ca se absoarbe mai bine si mai eficient colagenul, ceea ce ma interseaza mai mult decat gustul, plus ca oricum eu il combin cu Amazing Grass deci scap de gustul neplacut. Insa praful poate fi luat si impreuna cu un pahar de suc natural. 


Simply Organic Organic Smoked Paprika



Am tot vazut retete in care era folosita boia afumata insa aveam doar dulce si picanta iar in acea perioada Simply organic era la oferta si produsele lor aveau 20% reducere asa ca am zis sa incerc ceva si m-am oprit la boia afumata. Nu am apucat inca s-o folosesc dar am mirosit-o si abia astept s-o pun in vreo mancare.

***

Daca sunteti la prima comanda pe iHerb, puteti folosi codul SIH411 (sau puteti da click pe link-urile de mai sus si vi se va aplica automat) pentru a beneficia de o reducere de 10% reducere din valoarea totala (si veti obtine si 10% credit de loialitate pentru a fi folosit la urmatoarea comanda. 

Incepand din August 2016 s-a trecut de la International Airmail la Global Mail by DHL iar cu aceasta schimbare coletele iHerb nu mai ajung la posta locala ci la cea vamala unde se percepe TVA (9% pentru suplimente si alimente / 20% pentru restul produselor). De asemenea, pentru provincie pot aparea intarzieri mari datorita timpului mare cat ii ia Postei Romane sa proceseze coletele ajunse in tara. Pentru orice eventualitate, puteti opta pentru plata prin Paypal, disponibila doar cand selectati ca preturile sa fie afisate in dolari sau euro. Pentru comenzi peste 150 euro va fi nevoie sa platiti atat TVA cat si taxe vamale (12.8% din valoarea comenzii)

Daca nu aveti radbare si doriti sa aveti tracking , puteti opta pentru una dintre cele trei variante de transport prin curier: DHL, UPS sau DPD. In acest caz, coletul va fi livrat direct la adresa.

  • Trebuie sa aveti insa in vedere ca DHL percepe un comision de vamuire (in jur de 100 lei/ evitabil daca aveti nr. EORI si platiti personal taxele catre stat) pe langa taxe, care se platesc in functie de continutul comenzii (9% TVA pentru alimente si suplimente, 20% restul). Pe langa asta, procesul lor de vamuire necesita si destul de multe acte, inclusiv o traducere a facturii. 
  • Exista si varianta de transport prin UPS, mai scumpa ca DHL insa nu vi se va percepe acel comision de 100 lei si veti plati doar taxele vamale aferente comenzii. Transportul este inclus atunci cand se calculeaza taxele si veti plati 9% din valoarea totala (comanda+transport). Nu este nevoie nici de documente suplimentare dar la prima comanda cu ei veti fi contactati de ei pentru a va cere datele personale necesare vamuirii.
  • DPD este cea mai noua metoda de transport si pretul platit pe site include taxele. Insa, per total, transportul prin UPS este mai convenabil si nu cunosc mai multe detalii despre livrare.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

7 comments:

  1. Multumesc, a fost interesant sa aflu despre iherb si produse.

    ReplyDelete
  2. N am incercat pana acum. Sincer mi se pare cam complivat :)

    ReplyDelete
  3. De ceva vreme si eu caut review-uri la suplimentele pentru piele si par. Imi dau seama ca "dieta" mea este completely wrong (da, da.. lasagna la ora 12 noaptea) si uneori asta se cam vede pe pielea mea.

    ReplyDelete
  4. Amazing Gras chiar ma intereseaza, multumesc!

    ReplyDelete
  5. Interesant! Nu am comandat pana acum de pe iHerb, dar suna tentant. :)

    ReplyDelete
  6. Shaker-ul de 3$ este foarte bun, l-am cumparat si eu (este un Blender Bottle original, cu un abtipild de Now Sport - mai am unul identic, cumparat cu 7-8$). Eu il folosesc sa beau apa din el :)

    ReplyDelete
  7. Eu am cumparat de la ei amazing grass varianta pineapple si nu e nici pe departe atat de verde cum ii fac ei reclama, e o culoare de un verde pal...acum sa vedem efectele.

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram