Recomandarile mele pentru Topline Top Beauty Trade Show

RO: Iata ca mai e putin de asteptat, trebuie sa recunosc faptul ca de pe la inceputul lui Septembrie am tot asteptat cele 4 zile de la sfarsitul acestei saptamani pentru ca este acea perioada a anului, adica maine incep targurile Cosmetics Beauty Hair la Romexpo si Top Beauty Trade Show la sediul Topline pe strada Regina Maria, numarul 14. Sincer, eu sunt mai entuziasmata de al doilea, anul trecut mai ales, cand Topline s-a hotarat sa nu mai participe la CBH, parca nu mi s-a parut de neratat targul de la Romexpo, de fapt eu cam mereu mergeam acolo pentru a ajunge in principiu la standul Topline. Deci, m-am gandit sa va povestesc putin despre produsele pe care vi le-as recomanda eu, produse care-mi plac foarte mult si care m-au convins, mai ales ca anul acesta reducerile vor fi si online, asa ca daca nu sunteti din Bucuresti tot puteti profita de ofertele bune pe care le-au pregatit si pe toplineshop.ro.

Inainte de a trece la produse, voiam sa va mai spun, in caz ca apare aceasta confuzie, accesul in magazinul Topline este gratuit.

OPI



Evident ca nu puteam sa incep altfel decat cu ojele si produsele OPI. Stiu ca pretul lor este mai mare, mai ales atunci cand ai o lista cu nu stiu cate nuante - guilty! - dar cu aceasta ocazie sigur veti gasi ojele si celalalte produse la preturi mult mai bune. Apropo, trebuie sa vedeti ojele din colectia Venice, cele care sunt editie limitata, eu am incercat doua dintre cele 3 si sunt su-per-be! Pe langa oje, va mai pot recomanda cremele Avojuice, sunt preferatele mele pentru ca se absorb foarte repede, hidrateaza pielea si nu lasa nicio pelicula grasa la suprafata si de aceea mi se par ideale de tinut in geanta. Iar parfumurile lor sunt intense si foarte placute. Tot de la OPI am mai folosit si mi-au placut Natural Base Coat, RapiDry top coat pentru uscarea rapida a manichiurii dar exista si picaturi, tot RapiDry.

CND VINYLUX



CND este o descoperire mai recenta insa nu pot sa va recomand indeajuns top coat-ul VINYLUX Weekly Top Coat. Il recomand oricui pot si il folosesc exclusiv de peste un an, am trecut deja la a doua sticluta si nu ma vad renuntand la el pentru ca este singurul top coat care mi s-a parut ca a prelungit rezistenta ojelor pe unghiile mele. Iar pe langa asta, da un luciu deosebit manichiurii, ca si cum ai avea manichiura semi-permanenta si ajuta la uscarea rapida a ojei. Dar si ojele lor din gama VINYLUX sunt frumoase iar formula are incorporata si baza deci puteti sari peste acest pas linistite. Mie mi-au placu mult ojele metalizate din colectie Guided Dreams, dintre care Chiffon Twirl o puteti admira si pe blog dar am mai pus ochii si pe altele, au niste nuante de rosu inchis cu sclipici superbe.

Moroccanoil



Dintre toate uleiurile de par incercate, as putea spune ca cele Moroccanoil imi plac cel mai mult si cam de fiecare data ma intorc la ele, fie la cel clasic, fie varianta Light. Clasicul Moroccanoil mi-a fost prieten de nadejde in aceasta vara, cand parul meu s-a uscat excesiv si m-a ajutat de multe ori in cumintirea lui. Iar daca vreti sa profitati de ocazie pentru a investi intr-un produs, vi le recomand si puteti opta linistite pentru varianta travel de 25 ml pentru ca uleiul este dens si nu aveti nevoie de mult produs. 

M-am lungit cam mult cu uleiurile dar voiam sa mai pomenesc si fixativul Luminous Hairspray care este preferatul meu dintre cele incercate pentru ca fixeaza bine coafura insa nu incarca parul, chiar daca pui mai mult si nu lasa parul tepos si aspru. Iar ca un bonus, toate produsele Moroccanoil au parfumul acela specific care mie imi place foarte mult.

The Wet Brush



V-am povestit prin primavara despre aceasta perie si in continuare imi place foarte mult si o folosesc atat pe parul ud dar si cand este uscat. Imi place pentru ca mi se pare mai blanda cu parul si daca ai parul mai incurcat nu te trage tare de par si imi place ca este ca o perie clasica, nu cum e Tangle Teezer. Acum ma si gandesc sa profit de ocazie sa iau si varianta mica a periei pentru a nu mai cara cu mine pe cea normala. 

Joico



Un alt brand cu produse pentru par pe care vi-l recomand este Joico. M-am familiarizat cat de cat in ultimul an cu produsele lor pentru ca am avut cateva seturi travel iar doua dintre cele incercate mi-au placut atat de mult incat m-au convins sa le iau si in varianta full size. In primul rand ar fi samponul Moisture Boost, un sampon bland cu parul uscat dar in acelasi timp bland si cu un scalp sensibil. Eu si prietenul meu reactionam foarte repede la sampoane si majorittea ne fac matreata asa ca va puteti imagina ce bine a fost cand am constatat ca samponul Joico ne prieste amandurora. Apoi ar fi balsamul K-PAK, un alt produs care m-a ajutat cu parul uscat.

***

Acestea ar fi recomandarile care-mi vin instant in minte insa gasiti multe alte marci disponibile. De exemplu, chiar daca nu am apucat sa incerc, v-as mai recomanda si produsele de machiaj Kryolan, o marca renumita pentru calitatea produselor. Tot la capitolul machiaj, as mentiona si fondurile de ten crema Babor cu SPF50, exista doua nuante disponibile iar daca vi se potriveste vreuna dintre ele chiar mi se pare o varianta foarte buna pentru zi (bineinteles ca acestea nu inlocuiesc o crema cu protectie solara clasica). Si inca o recomandare de produse pentru par, ar fi TIGI.

Ce ziceti, v-am convins sa treceti pe la Topline? 

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

7 comments:

  1. Biletele de intrare sunt pentru prezentari si seminarii, magazinul este separat.

    ReplyDelete
  2. Am pe lista topcoat-ul CND in primul rand si ceva de la Joico, nu stiu daca sa fie sampon sau masca. Ma tenteaza mult peria mica Wet Brush, am vrut sa o iau de pe Boots, dar nu o aveau. Parca nici un Moroccanoil mic n-ar fi rau... Of, of, prea multe dorinte!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Abia astept sa vad cum ti se va parea top coat-ul CND. Pup :*

      Delete
  3. Peria de par...am tot auzit lucruri bune si as fi curioasa sa o incerc! :D

    ReplyDelete
  4. Super recomandarile. Acum datorita/din cauza ta imi doresc si varianta mica. Si multe oje. Dar nu am voiiiiiieeeee. Si din cauza ta tot adaug oje in wishlist. :(

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram