5 rujuri pentru toamna

RO: Nu stiu ce ziceti voi, insa eu sunt gata sa trec atat la garderoba de toamna dar si la paleta specifica acestui anotimp in ceea ce priveste produsele de machiaj. Dupa o vara intreaba in balerini si sandale, purtand rujuri si oje in culorile cele mai aprinse, astept cu nerabdare sa scot din cutii botinele si deja tanjesc la buzev si unghii visinii.

Iliza Shlesinger, o comediana a carei show-uri vi le recomand, zicea ca femeile parca sunt programate sa simta venirea toamnei si cum cade o frunza undeva simt asta. Cam asa a fost si la mine. Mai stiti zilele acelea mai friguroase care au fost la sfarsitul lui August? Ei bine, cum a dat putin frigul, cum am scos oja mov pruna si mi-am facut unghiile cu ea. Apoi, acum doua saptamani, in weekend, am inaugurat cacaua cu lapte si chili, scortisoara si ghimbir, evident. Tot atunci m-am uitat prin colectia  de rujuri si am selectat sa va arat 5 rujuri perfecte pentru toamna. 

Nu stiu daca va mai aduceti aminte insa atunci cand am inceput sa fac postarile cu 10 oje, am prezentat intr-un alt articol si 10 produse de buze. Insa cum rujuri nu reuseam sa strang chiar cate 10 sa va arat de fiecare data, am cam abandonat ideea. Dar daca tot am schimbat formatul si acum va voi arata in fiecare anotimp cate 5 oje am sa incerc sa fac asta si cu rujurile/produsele pentru buze (probabil voi mai include cate un gloss pe ici pe colo).

Nu ma mai lungesc asa ca haideti sa va prezint produsele alese de mine, am cate ceva pentru fiecare, fie ca iubiti culorile mai aprinse, clasice sau discrete.



Catrice Ultimate Colour 340 Berry Bradshaw


Nu putea lipsi din selectie un ruj burgund iar formula lui cremoasa face ca acesta sa se aplice foarte usor. Iar daca nu sunteti chiar fane ale culorilor foarte inchise pe buze trebuie sa va spun ca daca il aplicati intr-un singur strat, sau daca tapotati usor buzele cu degetele, culoarea rezultata nu este foarte intensa dar buzele capata acea tenta usor visinie spre mov.

Flormar Deluxe Cashmere Lipstick in DC30


Scriam mai sus ca rujul Catrice merge de minune si pentru cele care nu poarta culori foarte inchise si intense. Pentru cele carora le place, va recomand sa acest maro usor rosiatic, ceva mai inchis decat marsala. Este o culoare care mi se pare ideala pentru toamna si, desi initial m-a cam speriat culoarea rujului fiind atat de maro, am fost placut surprinsa atunci cand l-am aplicat si am vazut ce frumos arata pe buze. Iar subtonul acela rositaic pe care il are mi se pare ca ajuta sa nu arate ciudat pe tenuri deschise. Formula este rezistenta iar finish-ul este semi-mat.

Max Factor Colour Elixir in Burnt Caramel


Este un maro mai deschis cu subton roz, o nuanta care mi se pare usor de purtat tocmai din cauza subtonului. Mie imi place aceasta culoare pentru ca este destul de neutra incat sa nu atraga atentia si de aceea merge de minune in combinatie cu machiaje ale ochilor mai intense sau colorate. iar textura lui este foarte placuta, cremoasa, usor hidratanta, lucioasa.

L'Oreal Color Riche 453 Rose creme


Daca sunteti fane ale culorilor usor transparente, a rozurilor trandafirii, acest ruj L'Oreal este perfect. Coloreaza discret buzele intr-o nuanta foarte placuta, un roz care mi se pare apropiat de culoarea buzelor si de aceea mi se pare ca este foarte versatil si-l poti folosi in foarte multe machiaje, discrete sau intense, neutre sau colorate. Nu este totusi la fel de rezistent ca celelalte rujuri prezentate aici si trebuie sa aplici cateva straturi astfel incat sa se observe bine culoarea dar eu am trecut usor peste aceste aspecte si chiar a fost o perioada in care l-am purtat intr-una, in defavoarea tuturor rujurilor intense din colectia mea. 

Biotissima Lipstick in Deep Red


Bineinteles ca nu putea lipsi si un rosu din selectie pentru ca rujul rosu va fi mereu la moda si mereu va arata bine iar cel ales de mine de aceasta data este un rosu mediu rece, deci acel gen de ruj care iti face dintii sa para mai albi. Dintre toate produsele Biotissima incercate de mine, rujul este pe departe preferatul meu pentru ca are o textura foarte cremoasa care se aplica usor insa formula este super rezistenta si merge de minune atunci cand nu vrei sa stai si sa reaplici rujul. Sta bine si la capitolul pigmentatie deci nu trebuie sa reaplici prea multe straturi pentru a obtine intensitatea culorii din tub, chiar si unul este de ajuns daca esti pe fuga. 


Acestea ar fi recomandarile mele, voi ce rujuri preferate aveti pentru aceasta toamna?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

5 comments:

  1. Fain tare cel de la Catrice! Imi plac alegerile tale!

    ReplyDelete
  2. woa, cat e de frumos rujul catrice!!

    ReplyDelete
  3. Catrice si Biotissim imi plac tare mult, sunt exact pe gustul meu:)
    E am ales aceste nuante:
    http://hannelore-gurbet.blogspot.co.uk/2015/09/buze-tomnatice.html

    ReplyDelete
  4. Frumoase alegerile tale.


    http://strumfette.blogspot.ro

    ReplyDelete
  5. Imi place aceasta nuanta de la Catrice! :)

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram