December Beauty Bloggers Meeting 3 / #DBBM3

December Beauty Bloggers Meeting 3

RO: Ca sa pastram traditia, la inceputul anului, va povestesc despre cel mai asteptat eveniment de anul trecut: December beauty Bloggers Meeting. E dimineata cand scriu randurile astea, mult prea dimineata pentru gusturile mele insa nu mai pot dormi asa ca m-am asezat frumos in fata calculatorului cu o cafea langa mine si m-am hotarat sa ma mobilizez si sa va povestesc despre eveniment.
F
A fost a treia editie si stiu ca Ioana, Cristina si Larisa au lucrat mult ca evenimentul sa iasa perfect si de la an la an sa evolueze. A pornit de la o intalnire “casual” intre bloggerite pentru a ne cunoaste, schimba pareri si idei, apoi a evoluat intr-un eveniment oficial unde am avut si invitati care au venit sa ne impartaseasca la randul lor sfaturi si pareri despre beauty blogging iar anul acesta, pe langa invitati am avut parte de 2 lansari exclusive. Felicitari doamnelor si astept cu mare interes surprizele de la December Beauty Bloggers Meeting  4.

Ioana, Larisa si Cristina

Gazda noastra a fost Caffe Tabiet, din nou, cu o atmosfera intima si, din nou, am avut la dispozitie un etaj intreg doar pentru noi. Daca sunteti in zona intersectiei Mihai Bravu cu Ferdinand, chiar va recomand sa incercati Caffe Tabiet.

Eu am asteptat cu nerabdare evenimentul, chiar am si scris in retrospectiva lunii ca e cel mai asteptat eveniment al anului, din punctul meu de vedere. E asa pentru ca am ocazia sa ma revad cu prietenele din blogosfera dar si sa cunosc personal bloggerite din spatele blogurilor pe care le urmaresc, cum ar fi Anda. Anul asta nivelul de entuziasm a crescut si mai mult atunci cand am aflat ca Adina vine in Bucuresti special pentru eveniment.

A fost o dupa-amiaza minunata, petrecuta in companie selecta, presarata cu rasfaturi din partea partenerilor nostri, fie ca a fost vorba de manichiurile Striplac sau VINYLUX oferite de Topline, de beauty bar-ul Garnier Olia sau de pungile cu atentii primite de-a lungul evenimentului. Intr-o perioada nu prea minunata pentru mine, evenimentul a fost exact ce aveam nevoie pentru a ma incarca de energie pozitiva si cu lucruri noi invatate de invitatii pe care i-am avut si pe care i-am ascultat cu interes: Laura Musuroaea si Ana Sipciu de la Google, Corina Coman de la FCB, Mirela Vescan din partea Rimmel London si Marian Tanase din partea Numeric Proof.

Dar va spuneam mai sus ca in cadrul evenimentului au avut loc 2 lansari in exclusivitate, prima a venit din partea Coty si Mirela Vescan a fost din nou prezenta la intalnire dar de data asta pentru a ne vorbi si a ne face o demonstratie live cu un nou rimel ce urmeaza sa fie lansat luna aceasta: Rimmel ScandalEyes XX-treme Volume&Length despre care o sa va povestesc saptamana urmatoare. Cea de-a doua lansare a fost cea a cremei de maini La Roche Posay Cicaplast Mains cu 30% glicerina si 4% niacinamide, o crema perfecta penntru hidratarea mainilor pe timpul iernii.

December Beauty Bloggers Meeting 3 Caffe Tabiet

December Beauty Bloggers Meeting 3 Garnier Olia bar
Garnier Olia bar

December Beauty Bloggers Meeting 3 beauty corner Topline
Zuza si Alice profitand de beauty corner-ul Topline

CND Gilded Dreams
nu-i asa ca sunt superbe ojele din colectia CND Gilded Dreams?

December Beauty Bloggers Meeting 3 Mirela Vescan
demonstratie facuta de Mirela Vescan cu rimelul Rimmel ScandalEyes XX-treme Volume &Length

December Beauty Bloggers Meeting 3 Laura Musuroaea Ana Sipciu
Laura Musuroaea si Ana Sipciu

December Beauty Bloggers Meeting 3 Anca, Adina si Stefana

December Beauty Bloggers Meeting 3 Corina Coman
Corina Coman, FCB

December Beauty Bloggers Meeting 3 cupcakes Nivea
rasfat cu cupcakes din partea NIVEA (au fost delicioase)

December Beauty Bloggers Meeting 3 Adina Meg si Adina

December Beauty Bloggers Meeting 3 Olivia
Olivia ne-a prezentat pe scurt gama elmiplant SEAMETRY

December Beauty Bloggers Meeting 3 Marian Tanase
Tase ne-a facut o demonstratie de machiaj plina de tips&tricks
December Beauty Bloggers Meeting 3
cireasa de pe tort: momentul in care am castigat geanta Elizabeth Bags Chic
December Beauty Bloggers Meeting 3 Elizabeth Bags


PS: Multumim Iulian Sima pentru fotografii, eu cu atat mai mult pentru ca stiind ca si el face poze m-am bucurat mai mult de eveniment si m-am concentrat ceva mai putin pe poze.

PPS: Multumim si partenerilor de anul acesta: Topline cu brandurile Moroccanoil, Alessandro, CND, Babor, Academie, Guinot ÅŸi Joico; Beauty One cu brandurile CHI, Bruno Vassari ÅŸi label.m; Numeric Proof ; Melkior; Yves Rocher; BU; STR8; Elmiplant; Gliss; La Roche Posay; Vichy; Garnier; Coty cu brandurile Rimmel London ÅŸi Sally Hansen; Bourjois; Collistar; Wycon; Sephora; Bioderma; Nivea; Benefit Cosmetics; Hair Wellness …and More; Elizabeth Bags; Fit & Go; Bio Sculpture

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

1 comment:

  1. Super, Jully! Abia asteptam sa citesc si parerea ta! M-am bucurat muuuuult de tot sa te revad, faptul ca voi reintalni fete dragi a contat foarte mult in decizia mea de a veni la Bucuresti!

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram