Non-Beauty Favourites

RO: Astfel de postari sunt detul de populare pe Youtube, cel putin printre youtuberitele pe care le urmaresc eu, si mereu le-am savurat iar de curand m-am gandit ca vreau sa fac si eu o astfel de postare pentru ca tot voiam sa va povestesc despre una alta, nu cosmetice.



Sosete compresive

Ideea ciorapilor compresivi este aplicarea unei presiuni variabile pe picior, incepand de la cea mai mare la glezna si scazand cu cat urci mai sus pe picior. Presiunea aplicata forteaza sangele sa se intoarca normal catre inima si astfel impiedica acumularea lui in picioare (ducand la umflarea picioarelor, senzatia de picioare grele, nimic bun). Sunt salvarea picioarelor mele si acum ma intreb cum am putut trai fara ei atatia ani pentru ca mi se umfla picioarele destul de usor si uneori raman umflate zile la rand, impreuna cu senzatia aceea neplacuta care la mine se poate transforma si intr-o usoara durere.

Daca aveti si voi astfel de probleme, vi-i recomand cu cea mai mare caldura, chiar ajuta si eu ii port cam in fiecare noapte si musai dupa ce am fost la jogging si nu am mai avut probleme. Puteti alege intre sosete pana la genunchi, pana pe coapsa sau dresuri si pot fi purtati si cand iesiti din casa, evident, mai ales dresurile eu insa m-am rezumat pana acum doar la purtatul prin casa.

Twinings English Breakfast

Sunt o impatimita a ceaiurilor diminetile mi le incepeam mereu cu un ceai English Breakfast. Am incercat ceaiul asta acum multi ani, o colega de facultate tocmai venise din Anglia si intr-o dimineata am savurat un ceai autentic englezesc: cu lapte. Este un amestec de ceaiuri negre si are o aroma aparte, iar noi il luam mereu pe cel Twinings, desi se gaseste destul de greu.

Chai Latte


Tot la capitolul ceai, nu puteam sa nu mentionez si cealalalta mare slabiciune a mea: Chai. Este tot un amestesc dar fie de ceai negru sau verde cu diverse condimente: cardamon, ghimbir, scortisoara, cuisoare, anason s.a.m.d. Si ca sa obtin Chai Latte, infusez ceaiul in lapte, in loc de apa. E o nebunie! Fiind foarte aromat, laptele ia usor din tarie condimentelor si-i ofera un gust dulceag. Preferatul meu a fost unul de la Yogi Tea, luat din Franta si pe care nu l-am mai vazut in alta parte pana acum. Dar gasiti pe iHerb numeroase variante, fie varsat, fie la pliculet sau eu am mai luat de la Demmers.

Sweet Freedom Choc Shot

Atunci cand nu beau English Breakfast dimineata inseamna ca beau cafea. Dar nu suport gustul de cafea si aici imi vine in ajutor siropul de cioco de la Sweet Freedom. Pusesem de mult ochii pe el si saptamana asta am profitat de reducerile care au fost la OrganicBaby ca sa-l iau. Este delicios, are gust intens de ciocolata doar ca nu contine zahar si are un indice glicemic mic. Dar tot trebuie consumat cu moderatie pentru ca 100 g de sirop contin 274 calorii.

Pentru ca sunt o mare amatoare de cafea mocha, de cand am pus mana pe siropul Choc Shot, mi-am facut un fel de reteta "mocha for noobs": pe fundul canii pun 2-3 lingurite de sirop apoi imi fac o cafea Tassimo Carte Noire Delicat iar la sfarsit pun mult lapte si gheata. Usor si rapid!

Stradivarius Die Cut Messenger Bag

De mult timp cautam o geanta mai mica, una care sa ma impiedice sa car toata casa cu mine si totusi sa fie destul de incapatoare incat sa mai pun si altceva pe langa portofel si telefon. Am gasit-o la Stradivarius, am verificat imediat magazinele in care o gasesc si in ziua aia a mea a fost. E rezistenta, are si niste buzunare interioare unde ii mai pune una, alta si un buzunar "secret" in fata iar de cand am luat-o am purtat-o constant. Si planuiesc o postare "What's in my bag" pentru a va arata si ce tin in ea.

G(ame)O(f)T(hrones) Rewind by Comicbookgirl19

Initial voiam sa pun la preferate serialul in sine, si apoi mi-am adus aminte cat savuram videoclipurile pe care le face Comicbookgirl19 in care ia fiecare episod si vorbeste despre el, eventual spune ce e diferit in carti, ce nu e in carti, detalii interesante care nu apar in serial. Asa cum asteptam cu nerabdare fiecare nou episod de game of Thrones, asa asteptam si GOT Rewind si dupa ce am vazut seria asta ne-am hotarat sa citim cartile. Acum imi pare rau ca nu a inceput sa faca seria mai devreme. Daca si voi sunteti la fel de pasionate de Game of Thrones va recomand sa aruncati un ochi pe canalul ei de Youtube pentru ca are inclusiv o serie cu istoria fiecarei case.

***

Shop the post: 


Va place acest tip de postare, ati vrea sa mai fac?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

4 comments:

  1. Mi-a placut tare mult postarea asta! Sa mai faci! Pup!

    ReplyDelete
  2. Ce frumoasa e geanta! <3
    Am auzit si eu despre cat de bun e Twinings, trebuie neaparat sa-l incerc :)

    ReplyDelete
  3. Si mie imi place twinningsul dar nu-l gasesc la pliculet. Tu de unde l-ai luat?

    ReplyDelete
  4. Imi place mult, dupa parerea mea e o postare mai utila si interesanta decat un review.

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram