Startul reducerilor Desigual cu Seminaked Party


RO: Joi, 12 Iunie, Desigual da startul reducerilor de vara in stilul lor caracteristic, prin Seminaked Party. Ineditul eveniment este la a treia editie in Romania si se bucura de un succes imens in orase precum New York, Londra, Berlin, Barcelona, Amsterdam, Tokyo, orase renumiite pentru spiritul lor nonconformist.

Ce presupune Seminaked Party? In cadrul campaniei Seminaked, cu mottoul "Intri pe jumatate dezbracat si pleci total imbracat", trebuie sa veniti joi, incepand cu ora 8, la magazinul Desigual din AFI Palace Cotroceni si sa treceti pragul magazinului imbracate doar in lenjerie intima iar primii 100 de curajosi vor iesi cu o tinuta completa Desigual gratuita. La ultima editie, peste 200 de bucuresteni nonconformisti s-au adunat in fata magazinului inca de la 4 dimineata iar de la prima editie, in 2005, pana in prezent, peste 10.000 de fani din intreaga lume au trait experienta Seminaked.

Thomas Meyer, fondatorul Desigual, şi-a început afacerea confecţionând tricouri atipice în Ibiza, iar ulterior a realizat jachete din foşti jeansi şi diverse combinaţii care au frapat. Modelele sale au cunoscut rapid un succes nebun, iar cifra de afaceri a crescut în ultimii ani cu 40% anual datorită design-urilor inspirate, întotdeauna unice prin colorit şi îndrăzneala combinaţiilor şi a brandului foarte îndrăgit, a cărui comunitate de fani loiali este tot mai numeroasă. Astăzi Desigual este asociat cu Barcelona, unde se desfăşoară cea mai mare parte a activităţilor sale şi unde se află şi cele mai mari şi mai interesante magazine. Colecţiile Desigual – pentru femei, copii şi bărbaţi – sunt în ton cu cele mai actuale tendinţe în ceea ce priveşte calitatea vieţii, timpul liber şi preferinţa pentru ecologie, iar vocea brandului este una pozitivă, optimistă şi entuziastă. Fiecare piesă vestimentară este compusă din materiale de culori şi design diferit care se unesc într-un ansamblu armonis prin nonconformism şi spontaneitate. 

Eu voi fi prezenta Joi, dar nu ca participant si sunt foarte curioasa sa vad cum e, sunt foarte curioasa sa vad oamenii care se incumeta sa accepte provocarea de a veni in lenjerie intima. Imi aduc aminte ca prima oara cand am auzit de eveniment m-am gandit ca eu nu cred ca as avea curaj sa particip.

Voi ce ziceti, aveti curaj? Ne vedem Joi la Seminaked Party?

PS: Ia uitati ce sandale frumoase am gasit. ♥


Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

No comments:

Post a Comment

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram