Maybelline Color Tattoos

maybelline color tattoo on and on bronze pink gold

RO: Mda, nu prea mai mai iesit saptamana L'Oreal si-mi pare tare rau ca nu am reusit sa duc la bun sfarsit proiectul, am tot fost plecata in timpul zilei, ajungeam seara, fara chef de poze, fara lumina, you get the idea. Incerc totusi sa ma revansez si voi publica oricum cele 2 postari restante iar azi incep cu cea care trebuia sa fie a treia.

Dupa ce v-am vorbit despre gelul de curatare Sublime Soft, revin la produse de machiaj si va spun cateva vorbe despre fardurile crema Color Tattoo de care vreau sa va vorbesc deja de mult timp. Atunci cand au aparut, in sfarsit, si in Romania era fix inainte de plecarea mea in Franta si deja erau trecute pe lista de cumparaturi dar am fugit repede sa pun mana pe On & On Bronze iar de curand am adaugat in colectie si Pink Gold.

Eu folosesc in general fardurile crema singure si nu pe post de baza, atunci cand nu am chef sau timp pentru ceva mai complicat, aplic repede un strat de fard, foarte posibil si fara sa folosesc primer inainte, apoi difuzez marginea cu o pensula "fluffy" si gata.

Cele doua nuante pe care le am sunt foarte pigmentate si obtin o culoare opaca fara mult efort, sunt cremoase, se aplica la fel de bine si usor atat cu pensula dar si cu degetele. Se usuca repede iar odata uscate acolo raman, neclintite, ore bune, fara primer, pe pleoape mele uleioase. Ultima oara cand am purtat On&On Bronze  m-am uitat intentionat sa vad cum se prezinta (pentru ca stiam ca urmeaza sa scriu despre el) si dupa 8 ore nu se stransese in pliu.

Pot fi folosite si ca baza pentru farduri pudra, acestea aderand mai bine pe pleoapa si culorile devin mult mai intense, mai ales nuantele inchise sau cele mai colorate mi se par minunate pentru un smokey eye reusit.

In timp, se mentin foarte bine, dupa jumatate de an si nenumarate folosiri, On&On Bronze nu s-a uscat si se aplica la fel de usor

Gama de culori disponibila in Romania este mai restransa decat cea din alte tari europene (as usual :( ) si, de asemena, gama din Europa este diferita de cea din SUA. Desi exista nuante asemanatoare, nu sunt identice si nici nu au aceleasi denumiri. Culorile disponibile in Romania sunt:



Momentan, cele doua nuante (plus Always Green care cred ca a fost o editie limitata) imi sunt suficiente dar vreau neaparat sa pun mana pe Metallic Pomegranate, una dintre nuantele care nu sunt dispobile la noi, un visiniu-burgundy metalizat superb.

maybelline color tattoo on and on bronze pink gold

maybelline color tattoo on and on bronze pink gold

maybelline color tattoo on and on bronze pink gold

Produs Maybelline Color Tattoo
Nuante disponibile
8
Textură  crema
Rezistenta cel putin 8 ore fara sa se stranga in pliu
Cantitate
-
Expiră  24 luni de la deschidere
Ingrediente  lista
Rezumat
+ cremoase
+ aplicare usoara
+ rezistente
+ nuante pigmentate
+ gama de culori destul de variata

Unde cumpar magazinele care comercializeaza Maybelline
Pret aprox. 30 lei
Rating:

Voi ce spuneti de Color Tattoo? Ati incercat vreuna dintre nuante?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

13 comments:

  1. Daa, loveee them!! Am Permanent Taupe si Eternal Gold. Pe EG chiar azi l-am folosit pentru ca am purtat buze rosii si voiam ceva simplu la ochi :D. Ma faci sa-l vreau si pe cel roz..si bronz..si DA, Pomegranate Punk! Pe asta il vreau de vreun an de zile :)). In vara se duce o prietena in Germania si ajunge sigur intr-un oras mare (nu stiu sigur care) si o s-o bat la cap sa mi-l caute. Voiam si Catrice, dar daca vor aparea la noi in curand e ok :)) n-o mai bat la cap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si pe mine ma tenta Permanent Taupe intr-o perioada, apoi mi-a mai trecut, acum ca-mi aduce aminte de el, parca il vreau din nou. :)) Eu si-acum ma intreb ce-o fi fost in capul meu de nu am luat Metallic Pomegranate asta-vara din Franta. Pup :*

      Delete
  2. Le am pe ambele, ma distrez de fiecare data cand vad cate preferinte comune avem. Am luat intai Pink Gold, cand inca nu erau la noi si apoi On And On Bronze, pe care il folosesc mai des. Imi plac ambele, sunt cele la care apelez cand sunt in graba.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) Chiar ca avem multe preferinte comune, si tu ai fost aia care m-a tentat cu Pink Gold, sa stii. Pup :*

      Delete
  3. Cand or aparut Color Tattoo in Romania, eu eram in Anglia si deja cumparasem 2 nuante: Metallic Pomegranate si Light in Purple care aparusera vara trecuta si nu se gaseau aici, apoi mi-am luat si On and On Bronze.
    Sunt cei drept superbe, extrem de pigmentate si rezistente si fara primer desi n-am testat prea mult. Pomegranate e intradevar foaaaaarte frumos, extrem de pigmentat si o culoare deosebita, am folosit-o si singura dar si peste un alt fard visiniu care ii da o pigmentare absoluta. Trebuia sa imi iau si Pink Gold, e prea frumos sa nu:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uff, ce mult vreau si eu Metallic Pomegranate, desi sunt adepta neutrelor, am o mare slabiciune pentru fardurile visinii. Si da, trebuie sa iei si Pink Gold. ;) Pup :*

      Delete
  4. Ce fain arata cel rose. Eu am doar unul - Eternal Silver si uit mereu sa-l folosesc. Ia sa-l pun mai la indemana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu mai uit de ele, scriam articolul si ziceam ca am 2 CT cand mi-am dat seama ca am 3 de fapt, uitasem complet de Always Green. Pup :*

      Delete
  5. Le iubesc si eu! Am doar Pink Gold si tare mi-e drag de el. Nu prea folosesc farduri de obicei, dar cand am chef, vreau să stiu ca pun mana pe ceva bun. Pe al meu il am de la sfarsitul lui august si inca e in perfecta stare, nu e uscat, nu miroase dubios. Intr-adevar, rezista 8 ore si chiar mai mult. Am machiat-o pe mama la o nunta cu el si a rezistat de dimineata pana noaptea tarziu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deci si tu l-ai luat imediat atunci cand a aparut. :) Rezistenta lor e oricum relativa, depinde foarte mult si cat de uleioase sunt pleoapele, daca sigilezi pleoapa (cu fond de ten sin pudra) sau daca aplici primer si in functie de aspectele astea rezista mai mult sau mai putin. Cu TFSI sigur as ajunge la cele 24 ore fara nicio problema. :D Pup :*

      Delete
  6. arata tare bine pink gold. eu am un auriu metalic, nu imi vine acum numele. e ok-ish, ca sa zic asa :D

    ReplyDelete
  7. Eu am permanent taupe si l-as vrea si pe pink gold. Si cel putin jumatate din Dare to Go Nude, daca as fi in SUA :)

    ReplyDelete
  8. Si mie imi plac extrem de mult.
    Eu am tocmai nuanta Metallic Pomegranate si pot confirma ca este supeeerba. Si eu o folosesc tot ca fard de sine statator sau pe post de tus. E foarte rezistenta, intr-adevar desi mi se pare ca daca nu foloses primer parca isi pierde putin din luciul metalic. Nu se sterge, nu se intinde dar parca luciul nu mai e la fel. Sau poate sunt eu cam pretentioasa pentru ca m-am dat cu el la 8 dimineata, am mers la lucru si pe la 13 m-a intrebat o colega daca am fost la baie sa imi reaplic fardul ca tare bine arata :)))))
    Dar cu primer (eu il folosesc pe cel de la essence) are acelasi aspect ca proaspat aplicat cel putin 8 ore

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram