T*I*S: Sephora Summer '14 - Hot Nails Mania


RO: Ultimul articol pentru azi este tot despre noutati pentru unghii, doar ca de data asta este vorba de colectia Sephora pentru vara, Hot Nails Mania. O multitudine de abtibilduri de unghii clasice sau texturate, oje si top coat-uri noi si noi variante de indepartare a ojei ar fi pe scurt noutatile.


Nail Style Store

Noua linie Sephora pentru unghii trendy! Abtibildurile Sephora isi schimba look-ul. Sephora va propune o gama geniala de nail patch-uri usor de aplicat, pentru decorarea unghiilor, pe care le puteti asorta dupa voia look-ului si a vestimentatiei. 3 look-uri must have: prêt-à-porter, couture si accesories pentru a tine pasul cu tendinÈ›ele acestui anotimp!

Look-ul prêt-à-porter va propune imprimeuri trendy create cu ajutorul patch-urilor Nail Patch Art (10 modele) 
Look-ul couture va decoreaza unghiile cu materiale pretioase si cu efecte 3D inedite, create cu ajutorul motivului Nail Textile (6 modele)
Look-ul accesories propune personalizarea unghiilor cu tatuaje false, foarte trendy, cu ajutorul motivului Nail Accessories (2 folii de tatuaje)


Collection couleurs arty pop

Gratie experientei in ceea ce priveste culorile gamei de lacuri de unghii Color Hit, Sephora lanseaza 6 noi nuante pop È™i acidulate perfecte pentru a incorpora trend-ul „pop art” al anilor 60!


Nail Designer Top Coats

Pentru a combina aceste look-uri, Sephora a creat 4 noi top coat-uri Nail Designer pe care le puteti colectiona si imbina cu lacurile de unghii, pentru a crea o manichiura personalizata.


  • Confetti - unghiile sunt acoperite cu paiete holografice
  • Fireworks - unghiile sunt acoperite cu paiete multicolore
  • Sequin - unghiile sunt decorate cu paiete argintii
  • Matte - dupa ce se usuca, top coat-ul lasa unghiile mate
Perfect Nails

Trei noi aliati pentru o manichiura si pediciura perfecte!



  • Express nail polish remover cu noul ambalaj.
  • Instant nail polish remover for glitter - pentru ca se stie ce greu este sa dai jos sclipiciul de pe unghii, noul Sephora Instant nail polish remover for glitter a fost special creat pentru a indeparta rapid si eficient paietele datorita spumei abrazive. Functioneaza si pentru abtibilduri, tatuaje de unghii si markere.
  • Instant nail polish remover for feet - datorita unui sistem brevetat, special pentru o utilizare optima, indepartarea ojei de la degetele de la picioare va fi simpla, rapida si practica, unde mai pui ca este facut pentru a indeparta culorile cele mai rezistente
  • Instant nail & cuticle care - daca tot este atat de usor sa indepartezi oja, chiar si pe cea cu sclipici, de ce nu ar fi la fel de usor sa le ingrijim si hidratam, spuma fiind imbibata cu un lichid hidratant
  • Express nail polish remover wipes - cel mai practic mod de a lua cu tine, oricand si oriunde, dizolvantul de unghii, mi se par unul dintre cele mai practice si utile lucruri pe care le-ai putea tine in geanta. Eu sigur o sa-mi iau o cutie pentru a le lua in calatorii, in locul sticlei de dizolvant.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

4 comments:

  1. Draga Anonim, am apreciat corectarea, nu si modul in care ai ales s-o faci...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc. Si imi pare rau. Sunt mai straightforward de felul meu :(

      Delete
  2. Arata bine Hot Mania si cele cu efect special :D.
    Sunt curioasa daca dizolvantul special face vreo branza, dar din moment ce l-au scos presupun ca e bun :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu sunt super curioasa cat de bine si repede isi afce treaba dizolvantul special, chiar daca folosesc PVA cand dau cu sclipici, ma cam enerveaza aplicarea lui.

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram