One of the collective

RO: Inca din adolescenta, poate chiar mult mai devreme decat mi-ar placea acum, am descoperit cosmeticele si mi-a facut placere sa experimentez cu produsele de machiaj. Pe atunci ii luasem mamei o paleta plina de culori vii si ma jucam cu toate. Ioi! :))

Acest lucru s-a pastrat de-a lungul anilor, a fost chiar unul dintre motivele care m-au determinat sa creez blogul doar ca acum imi place mai degraba sa experimentez cu texturi si produse noi ramanand totusi in sfera mea de confort. Dar imi place sa incerc fonduri de ten noi, corectoare, parca le-as lua pe toate, sa nu incep cu produsele de sprancene (dar cu care m-am clinistit, pentru moment) iar la rujuri orice merge, lichid, solid, rosu sau fucsia, intens sau discret. Imi mai place sa descopar noi produse si ma bucur atunci cand descopar un produs foarte bun dar si accesibil ca pret.

Nu cunosc prea bine produsele Oriflame pentru ca nici nu aveam prietene de la care sa comand dar am urmarit cu mare interes experienta pe care a avut-o Koko in Suedia, la saptmana modei din Stockholm unde Oriflame a fost prezent ca sponsor principal si unde au fost folosite noile produse The ONE pentru realizarea machiajelor pentru prezentarile de moda. Cam asa s-a nascut interesul meu pentru produse si sunt foarte curioasa sa incerc noile produse.

The ONE inglobeaza 3 game diferite, in functie de preferintele fiecareia:


Dintre produse, cel mai mult ma tenteaza fardurile crema si rujurile din gama Mega Impact, corectorul din gama Frumusete de zi cu zi, rimelul si ojele ce promit Ultra rezistenta.


Dar nu numai produsele au contat in decizia mea de lua parte in campania Oriflame. Tot de la Koko am citit despre The ONE Collective, comunitate ce reuneste bloggeri din diverse tari, comunitate ce o are ca ambasador pe Elin Kling.

Blogosfera se invarte in jurul comunitatilor, fie cele ale bloggerilor de beauty sau fashion, fie cele create in jurul blogurilor si imi face placere sa fac parte din ambele pentru ca prin intermediul lor am reusit sa cunosc oameni frumosi (si nu ma refer la frumusetea exterioara) asa ca nu avea cum sa nu-mi surade ideea de a face parte dintr-o comunitate internationala de bloggeri si imi doresc sa ajung la workshop-ul pentru bloggeri pentru ca mereu incerc sa imbuntatesc blogul si cu siguranta am o groaza de lucruri de invatat. Din acest motiv am si denumit postarea "One of the collective".

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

2 comments:

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram